Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler

Güncelleme Tarihi: 23.02.2024

İçindekiler;

E-ticaret firmaları için özel kampanya dönemleri arasında yer alan yılbaşı, işletmelerin satışlarını arttırabileceği dönemlerden birisidir. Genellikle e-ticaret firmaları ürün ve stoklarına yılbaşı ürünleri ekleyerek bu dönemde alışveriş yapmak isteyen tüketiciler için kamanyalar yaratmaktadır.

 

Yılbaşında satılcak ürünler hakkında araştırma yapan her e-ticaret firmasının odağında ise Yılbaşında En Çok Satan Ürünler yer alır. Çünkü işletmeler bu dönemde düzenleyeceği kampanyalara olan talebin fazla olmasını ister ve böylece satışlarını arttırmayı hedefler.

 

E-ticaret firmaları için hazırladığımız Yılbaşında En Çok Satan Ürünler adlı bu yazımızda sizlere yılbaşı kampanyalarınızda kullanabileceğiniz ürün tavsiyeleri vereceğiz. Siz de bu ürünleri tedarik ederek kampanyalar düzenleyebilir ve yılbaşı satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; İnternette En Çok Satılan Ürünler, Ne Satılır 2023

 

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler

 

Yılbaşı Ağacı

 

Yeni yıl kutlaması yapacak kişilerin yılbaşında en çok satın aldığı ürünler arasında yılbaşı ağaçları yer almaktadır. Evlerinde yeni yıl ruhunu yansıtmak isteyen kişiler genellikle bu ürünleri e-ticaret firmalarından satın almayı tercih etmektedir. Çünkü yılbaşı ağacı nereden alınır sorusuna yanıt arayan kişiler genellikle online mağazalarda daha fazla ürün çeşidine ulaşabilmektedir. Bununla beraber yılbaşı ağacı almak isteyen kişiler bütçelerine uygun boyutlardaki ağaç modellerini e-ticaret firmaları üzerinden daha kolay bulabilmektedir.

 

Sizler de e-ticaret firmanız için yılbaşında satılacak ürünler arıyorsanız yılbaşı ağaçlarını tedarik edebilir ve bu ürünlere özel kampanyalar ile satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler - Yılbaşı Ağacı

 

Yılbaşı Ağacı Süsleri

 

Evlerinde yılbaşı ağacı olan ya da yeni yıl kampanyalarından yararlanarak yılbaşı ağacı satın alan kişiler geleneklere uygun bir şekilde yılbaşı ağaçlarını süslemektedir. Bu nedenle yılbaşında en çok satan ürünler arasında yılbaşı ağacı süsleri de yer almaktadır.

 
  • Geyik motifli süsler
  • Kar motifli süsler
  • Kar tanesi
  • Yılbaşı Çorabı
  • Çam Kozalağı
  • Yıldız ve Ağaç Figürlü Ürünler
  • Yılbaşı Ağacı Tepesi
  • Noel Baba Süsleri ve Zincirli Noel Baba Süsü
  • Sarkıt Süsler
  • Kar Spreyi
 

Yılbaşı ağacı süslemek için kullanılan ürünlerdir. Genellikle e-ticaret firmaları bu ürünlerin satışını arttırmak için yılbaşı ağaçları ile beraber kampanyalar düzenlemekte ve müşterilerine çapraz satış yapmaktadır. Sizler de her e-ticaret firması tarafından kullanılan çapraz satış modeli ile berber yılbaşı süs satışlarını arttırmak istiyorsanız yılbaşı ağaçları ile beraber bu ürünler için kampanya düzenleyebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Satışlarınızı Katlayacak En Trend Ürünler

 

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler - Yılbaşı Ağacı Süslemeleri

 

Yılbaşı Çiçeği – Kokina

 

Yılbaşı Çiçeği ya da bir diğer adıyla Kokina yılbaşında en çok satan ürünler arasında yer alır. Çünkü bir rivayete göre yılbaşında alınan kokina çiçeği diğer yıla kadar rengi solmadan bakıldığında yeni bir ev satın alınacağına inanılır. Bununla beraber Kokina Çiçeğinin kişilere huzur, mutluluk ve şans getireceğine inanılır. Bu nedenle yılbaşı yaklaşırken birçok kişi kokina çiçeği satın almaya başlar.

 

Kısacası yılbaşına doğru kokina çiçeğine olan talep artış gösterir. Sizler de internet üzerinden çiçek ya da hediyelik ürünler satan bir e-ticaret firmasıysanız yılbaşı için bu ürünü satabilirsiniz. Böylece artan talebi karşılayabilir ve e-ticaret firmanızın satışlarını arttırabilirsiniz.

 

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler - Yılbaşı Çiçeği Kokina

 

Yılbaşı Kapı Süsü

 

Yılbaşı ruhunu yaşamak isteyen ve bugüne önem veren kişiler genellikle yeni yılı hatırlatan ürünlere oldukça ilgilidir. Mutfak ürünlerinden, yılbaşı ağacına, yılbaşı ağacından hediyelik ürünlere kadar olan birçok ürün yılbaşında en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır.

 

Yılbaşını evinde kutlayacak kişiler tarafından en çok satın alınan ürünlerden biri de yılbaşı kapı süsüdür. Genellikle yılbaşı ruhunu yansıtan çam ağacının yapraklarından yapılan yılbaşı kapı süsleri üzerinde geyik, kar ve Noel baba motifleri bulunmaktadır. Günümüzde birçok kişi bu ürünü e-ticaret firmaları üzerinden satın almayı tercih ederken birçok kişi de evde yılbaşı kapı süsü yapmayı tercih etmektedir.

 

Bu nedenle yılbaşında hem yılbaşı kapı süsleri hem de yılbaşı kapı süsü malzemelerinin satışlarının arttığı görülmektedir.

 

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler - Yılbaşı Kapı Süsü

 

Yılbaşı Paketi

 

Online market sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin yılbaşında en çok sattığı ürünler arasında yılbaşı paketi yer almaktadır. Genellikle yılbaşı paketi içeriği birbirine benzer olsa da firmadan firmaya paket içeriklerinin değiştiği bilinmektedir. Yılbaşı paketi içerisinde;

 
  • Cips
  • Çikolata
  • Gazlı İçecekler
  • Kraker
  • Meyve Suyu
  • Enerji İçeceği
 

Gibi ürünler bulunur. Bu ürünlerin yanı sıra birçok market paket içeriğine kutu oyunları ve tombala gibi oyunları da eklemektedir. Sizler de online market sektöründe satış yapan bir e-ticaret firmasıysanız yılbaşı kampanyaları için yılbaşı paketleri oluşturabilir ve böylece satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticaret ile Kişiye Özel Ürünler Nasıl Satılır?

 

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler - Yılbaşı Paketi

 

Yılbaşı Hediye Kutuları

 

Yılbaşında sevdiği kişilere hediye almak isteyenler ve çalışanlarına hediye verecek kurumsal firmalar genellikle birçok ürün çeşidinin bulunduğu yılbaşı hediye kutularını tercih etmektedir. Çünkü yılbaşı hediye kutuları içerisinde birçok yılbaşı hediyesi bulunmaktadır.

 
  • Kupa
  • Mum
  • Yılbaşı Temalı Defter
  • Yılbaşı Temalı Kalem
  • Kokina Çiçeği
  • Kar Küresi
  • Küçük Yılbaşı Ağacı
 

Gibi birçok ürün yılbaşı hediye kutuları içinde yer alır. E-ticaret firmaları bu ürünler ile satışlarını arttırmak için genellikle her bütçeye uygun olan kutular ile beraber paket içeriğini değiştirerek de ürün satışı yapar. Örneğin; Temel paket içeriğinde yılbaşı temalı defter, kar küresi ve küçük yılbaşı ağacı satan işletmeler bu ürünü uygun fiyatlarla satarken tüm ürünlerin bulunduğu yılbaşı hediye kutularını ise daha fazla fiyatla satmaktadır.

 

Sizler de e-ticaret firmanızın sattığı ürünler arasından belirli ürünleri seçebilir yılbaşında en çok satılan ürünler arasında yer alan yılbaşı hediye kutuları yaratarak ürün satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler - Yılbaşı Hediye Kutuları

 

Yılbaşı Şapkası ve Kaynana Dili

 

Yılbaşı kutlamalarını evde yapacak olan kişilerin en çok tercih ettiği ürünler arasında yılbaşı şapkası ve kaynana dili de yer almaktadır. Eğlenceli vakit geçirmek isteyen birçok kişi hem ürün çeşitliliği fazla olduğu için hem de ürün fiyatları uygun olduğu yılbaşı şapkası ve kaynana dili gibi ürünleri genellikle e-ticaret firmaları üzerinden satın almayı tercih etmektedir.

 

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler - Yılbaşı Şapkası ve Kaynana Dili Parti Düdüğü

 

Yılbaşı Çorapları

 

Yılbaşını evlerinde kutlamak isteyenlerin yılbaşında en çok satın aldığı ürünler arasında genellikle yılbaşı çorapları da yer alır. Genellikle yılbaşı çorapları kişilerin hem sevdikleri hem de kendileri için satın aldığı ürünler olarak bilinmektedir. Bununla beraber yılbaşı çorapları genellikle yılbaşı ağaçlarını süslemek için de kullanılmaktadır.

 

İlgili İçerik; Ev Hanımları için İnternetten Ürün Satma Fikirleri

 

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler - Yılbaşı Çorabı

 

Yılbaşı Dekorasyon Ürünleri

 

 

Evlerinde yılbaşı ruhunu yansıtmak isteyen kişilerin yılbaşı ağacı ile beraber yılbaşı dekorasyon ürünleri de satın aldığı bilinir. Genellikle yılbaşı kutlaması yapacaklar;

 
  • Yılbaşı Tabağı
  • Mum
  • Kar Küresi
  • Yılbaşı temalı bardak
  • Yılbaşı peçetesi
 

Gibi hem evlerini hem de yılbaşı sofralarını süsleyebilecekleri ürünleri satın alır.

 

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler - Yılbaşı Dekorasyon Ürünleri Kar Küresi

 

Yılbaşı Bebek Kostümleri

 

Yılbaşı bebek kostümleri, sevdikleri ile beraber yılbaşı kutlaması yapacak olan anne ve babaların en çok satın aldığı ürünler arasında bulunuyor. Genellikle ebeveynler hem ürün çeşitliliği hem de uygun fiyatlardan dolayı yılbaşında bebeklerini giydirmek için Yılbaşı bebek kostümlerini daha çok e-ticaret firmaları üzerinden satın alıyor.

 

İlgili İçerik; İnternetten Kıyafet Satışı Nasıl Yapılır?

 

Yılbaşında En Çok Satan Ürünler - Yılbaşı Bebek Kostümleri

 

Yılbaşı Kampanyalarına Ticimax ile Hazırlanın

 

E-ticaret sektörüne giriş yapmak istiyorsanız sizler de Ticimax e-ticaret alt yapılarını tercih ederek e-ticaret sitenizi kurabilirsiniz. Ticimax e-ticaret alt yapılarında yer alan XML Entegrasyonları sayesinde Ticimax ile anlaşması olan firmaların ürünlerini e-ticaret sitenize yükleyebilir ve böylece yılbaşında ürün çeşitliliğinizi arttırabilirsiniz.

 

Ticimax e-ticaret alt yapılarında yer alan kampanyalar modülü ve dijital pazarlama modülleri sayesinde yılbaşı kampanyalarınızı profesyonelce kurgulayabilir ve reklam çalışmaları yaparak sizler de yılbaşı satışlarını arttırabilirsiniz.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax