Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Satışlarınızı Katlayacak En Trend Ürünler

Güncelleme Tarihi: 08.01.2024

İçindekiler;

E-ticaret piyasasına giriş yapmak istiyorsunuz fakat hangi ürünlerle hangi sektör üzerinden gideceğinize karar veremiyor iseniz, kolay yolu tercih edebilirsiniz. ‘’Bu kolay yol nedir?’’, diye soracak olursanız en çok satılan yani trend ürünlerdir diyebiliriz.

Trend ürünler ile e-ticarete başlayarak satışlarınızı katlayabilirsiniz. Birçok e-ticaret sitesinde satılan bu malzemeler çok talep gördüğü için sizler de bu pastadan bir dilim alabileceksiniz. İşte satışlarınızı katlayacak 8 ürün önerisi.

İlginizi Çekebilir: Toptan Ürün Al Sat Nasıl Yapılır?


Satışlarınızı Katlayacak En Trend Ürünler

1.Telefon Aksesuarları

 

Telefon aksesuarları, e-ticaret sitelerinin başlangıç olarak genelde tercih ettiği bir numaralı üründür. Telefon aksesuarları kısa ömürleri ve çıkan yeni modelleriyle sürekli kullanıcılar tarafından yenilenirler. Bu sebeple her kullanıcı en az 2 ayda bir telefon aksesuarı satın alır. Talebin fazla olmasının yanında birçok çeşit sunarak daha fazla satış yapabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Türkiye’de En Çok Satılan Ürünler
 

2.Spor Kıyafetleri

 

Günümüzde spor bilincinin insanlara yerleşmesiyle ve insanların spor yapmayı günlük rutin haline getirmesiyle spor kıyafetleri satışları e-ticarete hareket katan ürünlerden olmuştur. Bunun yanında güzellik algısının günümüzde neredeyse sadece fizikten oluşmasıyla insanlar spor yapmayı kendilerine görev bilmişlerdir. Popüler kültürün bu denli dönük olduğu bir sektörde ürün satmak satışlarınızı katlayacaktır.


İlginizi Çekebilir: İnternetten Spor Malzemeleri Nasıl Satılır?

Spor Kıyafetleri

3.Spor Ekipmanları

 

Spor kıyafetleri gibi spor ekipmanları da satışları katlayacak ürünler listesinde yer almaktadır. Spor yapan kişilerin genelde hele de bu işe yeni başlıyorlarsa ekipman alma hevesleri çokça olacaktır. Bunun yanında içinde bulunduğumuz korona döneminde spor salonları kapanmış ve herkes kendi evi içerisinde spor yapmaya mahkum olmuştur. Bu sebeple spor ekipmanları da satışları katlayacak ürünler sıralamasında yerini almıştır.

Spor Ekipmanları  

4.Baskı Tişörtler

 

 Son yıllarda popüler olan ve gençler tarafından tercih edilen ürünlerin arasında temalı, baskılı tişörtler yer alıyor. Özellikle özel tasarım çizimli baskılardan oluşan tişört koleksiyonunuz varsa ve uygun fiyatlı satışa sunuyor iseniz başka bir ürün arayışına girmenize gerek yoktur. Baskılı tişörtler ile günden güne kar etmeye başladığınızı sizlerde göreceksiniz.


İlginizi Çekebilir: İnternetten Kıyafet Satışı Nasıl Yapılır?
 

5.Evcil Hayvan Ürünleri

 

Yüz binlerce evcil hayvan sahibi insan bulunuyor. Bu evcil hayvan sahipleri aynı kendi ihtiyaçlarını karşıladıkları gibi hayvanlarının ihtiyaçlarını da karşılıyorlar. Hatta sektör o kadar genişledi ki evcil hayvanlar için kıyafetler, çeşit çeşit tasarım tasmalar bile mevcut. Hayvanlara verilen değer bu kadar artmışken sizler de bu pozitif olgudan faydalanarak satışlarınızı evcil hayvan ürünleri ile katlayabilirsiniz.

 Hayvan ekipmanları

6.Kişiye Özel Hediyelik Eşyalar

 

Kişiye özel hediyelik eşyalar, satışları katlayacak ürünler arasında, e-ticarete yeni başlayanlar için en favori seçeneklerden bir tanesidir. Kişiye özel hediyelerin manevi değerinin oldukça yüksek olması ve maddi değerinin herkese hitap etmesi sebebiyle satışları oldukça yüksektir. E-ticarete başlangıç aşamasında tercih edilecek ürünlerden bir tanesi olabilir.
 

7.Çantalar

 

Yediden yetmişe herkesin ihtiyacının olduğu bu ürünü satarak e-ticarette satışlarınızı katlayabilirsiniz. Çanta sektöründe uygun fiyata perakende alımlar yapıp, kar payınızı ekleyerek satışlar yapabilirsiniz. Bunun yanında kendi markanızı oluşturup satış yapmanız kar payınızı daha çok arttıracaktır. Satışları katlayacak ürünler e ek olarak, kendi markanızla bu ürünleri sunmanız, daha çok kar elde etmenizi sağlayacaktır.

Sayışlarınızı-nasıl-ikiye-katlarsınız-çanta

8.Parti Süsleri

 

Ucuza tedarik edebileceğiniz ürünlerin başında parti süslemeleri gelir. Ve insanların alıp, tekrar ihtiyaç duyduklarında tekrar aldıkları malzemeler olduklarından sürekli bir satışı olacaktır. Sürekli tüketilen ürünleri satmanız daha fazla satış yapmanıza neden olacaktır.
 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:


Çin'den Toptan Ürün Nasıl Getirilir?


Instagram'da Etkili Satış Yapma Rehberi, Teknikleri


Influencer Marketing ile Etkileşimleri Arttırmak


Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax