Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Amazon Amerika'da En Çok Satılan Ürünler

Güncelleme Tarihi: 17.01.2024

İçindekiler;

İnternetten ürün ve hizmet satışı yapacak olan kişi ve işletmeler genellikle satış yapacakları platformları seçerken ürün satış hızı fazla olan sitelere yönelir. İşletmeler kendilerine ait e-ticaret siteleri üzerinden satış yapabilecekleri gibi çoğu zaman Amerika Amazon gibi platformlardan da satış yapar. Hangi platformdan satış yapılacak olursa olsun markaların her zaman önem verdiği konu en çok satılan ürünlerdir.

 

Bir platform üzerinden en çok satılan ürünlerin satışını yapmak e-ticaret firmalarının gelirlerini artırmalarına yardımcı olur. Özellikle Amerika Amazon’da satış yapacak olan markaların en çok yanıt aradığı sorular arasında Amazon Amerika'da En Çok Satılan Ürünler nelerdir sorusu yer alır. Çünkü işletmeler bu ürünleri satarak daha fazla gelir elde etmeyi ve satışlarını artırmayı amaçlar.

 

Amazon Amerika'da En Çok Satılan Ürünler adlı bu yazımızda yurtdışına ürün satışı yapmak için Amazon Amerika’yı tercih eden kişi ve işletmeler için Amazon Amerika’da en çok satılan ürünler hakkında bilgi vereceğiz. Siz de bu yazımızı inceleyebilir ve bu ürünler hakkında bilgi edinerek satışını yapmaya başlayabilirsiniz. Gelin şimdi hep beraber Amazon Amerika’ya ve bu platformda en çok satılan ürünlere bir göz atalım.

 

İlgili İçerik; Amazon FBA Satış Yapma Rehberi



Amazon Amerika'da En Çok Satılan Ürünler

 

Amazon Amerika Nedir?

 

Amazon Amerika, 1995 yılında Jeff Bezos tarafından kurulan bir e-ticaret sitesidir. İlk dönemlerde internetten kitap satışı yapmak için kurulan bu platform internet kullanımının artmasıyla hızlı bir şekilde gelişmiş ve artık alıcılar ve satıcıların bir arada olduğu bir e-ticaret pazaryeri platformu haline gelmiştir.

 

Artık markalar Amazon Amerika’da kendilerine ait bir mağaza açabilmekte ve bu platform üzerinden satış yapabilmektedir.  


Amazon Amerika Nedir?

 

Amazon Amerika’da Satılacak Ürünler Nasıl Bulunur?

 

Amazon Amerika’da ürün satışı yapmak isteyen kişi ve işletmelerin en çok yanıt aradığı bir diğer soru ise Amazon Amerika’da Satılacak Ürünler Nasıl Bulunur sorusudur. Amazon Amerika’da satış yapacak olan kişi ve işletmelerin hangi ürünleri satacaklarını belirleyebilmeleri için belirli şeylere önem vermesi gerekir.

 
  • Amerika’da en çok satılan ürünler
  • Mevsimsel satılabilecek ürünler
  • Amazon Amerika’da en çok kar bırakan ürünler
  • Amazon Amerika’da satışı kolay olan ürünler
 

Gibi araştırmaların sonrasında markalar Amazon’da en iyi ne satılır sorusuna yanıt bulabilir ve satacakları ürünleri kolay bir şekilde belirleyebilmektedir.

 

İlgili İçerik; Amazon Komisyon Oranları
 


Amazon Amerika’da Satılacak Ürünler Nasıl Bulunur?

 

Amazon Amerika’da Satılacak Ürünler Listesi

 

Amazon Amerika’da ürün satışı yapacak olan kişi ve işletmeler belirli ürün gruplarına yönelebilmektedir.

 
  • Kitap
  • Oyuncak
  • Bilgisayar ve Bilgisayar Aksesuarları
  • Ev ve Yaşam Ürünleri
  • Kadın – Erkek ve Bebek Giyim Ürünleri
  • Aksesuar ve Çanta
  • Outdoor ve Spor Ürünleri
  • Mevsimlik Ürünler
 

Amazon Amerika’da ne satılır sorusuna yanıt arayan kişilerin göz atması gereken ürün gruplarıdır. Gelin şimdi hep beraber bu ürünlere detaylı bir şekilde göz atalım ve Amazon Amerika’da satabileceğiniz bu ürünler ile ilgili istatistiksel verilere göz gezdirelim.
 


Amazon Amerika’da Satılacak Ürünler Listesi

 

Kitap

 

Amazon Amerika’da satılabilecek ürün grupları arasında ilk sırada yer alan ürün gruplarından birisi kitap satışlarıdır. Her ne kadar Amazon’da satılabilecek kitaplar sınırlandırılmış olsa da Amerika pazarında yapılan alışverişlerin istatistiksel verileri incelendiğinde ülke genelinde yapılan kitap satışlarının yaklaşık %50’lik bölümünün Amazon üzerinden yapıldığı görülmektedir.

 

İlk dönemlerde internetten kitap satşı yapmak için kurulan Amazon, bu konudaki popülerliğini korumaya devam etmektedir ve Amerika’da kitap satışlarının büyük bölümünü karşılamaktadır.

 

Sizler de Amazon Amerika’da ürün satmak istiyor ve ne satacağınıza karar veremiyorsanız dünyanın en büyük pazaryeri platformları arasında yer alan Amazon Amerika üzerinden kitap satmayı deneyebilirsiniz. Böylece artan Pazar ihtiyaçlarına cevap verebilir ve böylece daha fazla satış yapma şansı yakalayabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Amazon'da Nasıl Satış Yapılır?



Kitap

 

Oyuncaklar

 

Amazon Amerika’da ne satılır sorusuna yanıt arayan kişi ve işletmelerin bilmesi gereken ürünlerden bir diğeri de oyuncaklardır. Genellikle çocuklarının keyifli zaman geçirmesini isteyen kişiler oyuncak alışverişi yapmaya özen göstermektedir.

 

Bu noktada Amazon’dan yapılan satışlar incelendiğinde de en çok satılan ürünler arasında oyuncakların önemli bir payının olduğu görülmektedir. Genellikle boyama kitapları, eğitici oyuncaklar ve ahşap ürün satışlarının fazla olduğu amazonda sizler de oyuncak satmayı deneyebilir ve böylece gelir elde edebilirsiniz.
 


Oyuncak

 

Bilgisayar ve Bilgisayar Aksesuarları

 

Amazon Amerika’da ne satmalıyım sorusuna yanıt arayan kişi ve işletmelerin yönelebileceği ürün gruplarından birisi de Bilgisayar ve Bilgisayar aksesuarlarıdır. Çünkü teknlojinin her geçen gün gelişmesi ve değişmesi internetten alışveriş yapan kullanıcıların farklı ürün ve hizmetleri satın almasını sağlamaktadır.

 

Özellikle Amerika’da bilgisayar kullanımının oldukça fazla olduğu düşünüldüğü takdirde internetten alışveriş yapacak olan kişilerin bilgisayar ihtiyacını Amazon Amerika’dan karşıladığı görülür. Çünkü bu platform üzerinden kişiler istedikleri bilgisayarlara ve bu bilgisayarların aksesuarlarına daha kolay bir şekilde ulaşma fırsatı yakalar.

 

Sizler de Amazon Amerika’da ne satmalıyım sorusuna yanıt arıyorsanız mağazanızı açtıktan sonra Amazon Amerika’dan en çok satılan bilgisayarları inceleyebilir ve bu ürünlere mağazanızda yer verebilirsiniz. Böylece artan Pazar ihtiyacını karşılayabilir ve daha fazla satış yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.
 


Bilgisayar ve Bilgisayar Aksesuarları

 

Ev ve Yaşam Ürünleri

 

Amazon Amerika’da satış yapmak isteyen kişilerin satabileceği ürün gruplarından birisi de ev ve yaşam ürünleridir. Genellikle Amerika’da yaşayan kişiler yaşadıkları ortama oldukça çok önem vermektedir. Bu da zaman zaman kişilerin ev ve yaşam ürünü alışverişi yapmasını sağlamaktadır. Bu nedenle Amazon Amerika’da her dönem ev ve yaşam ürünleri satışları artış göstermektedir.

 

İlgili İçerik; Amazon Dropshipping Rehberi
 


Ev ve Yaşam Ürünleri

 

Kadın Erkek ve Bebek Giyim Ürünleri

 

Amazon Amerika’da ne satılır sorusuna yanıt arayan kişilerin incelemesi gereken bir diğer ürün grubu da kadın erkek ve bebek giyim ürünleridir. Amerika’da tekstil giyim ürünleri fiyatları uygun olduğu için birçok kişi mağazalardan alışveriş yapmak yerine Amazon üzerinden alışveriş yapmayı tercih eder. Bu da her sezonda tekstil ve giyim ürünleri satışının artmasını beraberinde getirir.

 

Sizler de Amazon Amerika’da ne satabilirim sorusuna yanıt arıyorsanız kadın, erkek ve bebek giyim ürünlerine yönelebilir ve mağazanıza ekleyerek satış yapabilirsiniz.

 

Kadın Erkek ve Bebek Giyim Ürünleri

 

Mevsimlik Ürünler

 

Amazon Amerika’da satılacak ürün gruplarından bir diğeri de mevsimlik ürünlerdir. Amerika’da yaz, kış, sonbahar ve ilkbahar mevsimlerinde sürekli farklı ürünlere ihtiyaç duyulur. Örneğin; Amerikan halkı barbekü kültürünü benimsediği için ilkbahar ve yaz aylarında mangal, barbekü hatta et ısı ölçer gibi ürünlerin satışlarında artış görülmektedir. Bu mevsimlerde mevsimlere göre ürünleri mağazalarında listeleyen kişilerin de dönemlik olarak satışları artmaktadır.

 

Bu nedenle risksiz bir şekilde e-ticaret ile Amerika’ya ürün satışı yapmak istiyorsanız sizler de her mevsim popüler olan ürünleri mağazanıza ekleyebilir ve satışını yapabilirsiniz. Böylece hem gelir elde edebilir hem de mağaza puanınızı artırabilirsiniz.

 

Mevsimlik Ürünler

 

Ticimax ile Amazon’dan Satış Yapın

 

E-ticaret sitesi olan kişi ve işletmeler e-ticaret pazaryeri entegrasyonlarını kullanarak birçok kanaldan satış yapabilmektedir. Genellikle bu noktada işletmelerin profesyonel e-ticaret altyapılarını tercih ederek sitelerini açması gerekmektedir.

 

Sizler de e-ticaret sitenizi açarken 15 yılı aşkın sektör deneyimden yararlanmak için Ticimax e-ticaret altyapısını tercih edebilirsiniz. Ticimax ile e-ticaret sitenizi profesyonel bir şekilde kurarken Amazon entegrasyonundan yararlanabilir ve hem e-ticaret siteniz hem de Amazon üzerinden satış gerçekleştirebilirsiniz.

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax