Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Garanti Bankası Sanal Pos Komisyon Oranları 2024

Güncelleme Tarihi: 10.01.2024

İçindekiler;

E-ticaret siteleri güvenli bir şekilde online ödeme alabilmek için çeşitli ödeme sistemleri tercih ederler.

 

Sanal mağazalarda kredi kartı ile ödeme sağlamak için bankaların sanal pos hizmetini sitenizde sunmanız gerekir. Bunu tek tek bankaların sanal posunu alarak yapabileceğiniz gibi alternatif ödeme sistemleri aracılığıyla da yapabilirsiniz. Bugünkü yazımızda sizlere Garanti Bankası sanal pos, Garanti Bankası sanal pos ücret, Garanti Bankası sanal pos entegrasyonu hakkında bilmeniz gereken detayları aktaracağız.

 

Garanti Bankası Sanal Pos Komisyon Oranları 2022

 

Garanti Bankası Sanal Pos Nedir?

 

Garanti Bankası sanal mağazaların güvenli bir şekilde satış yaparak ödeme alabilmesi için sanal pos hizmeti sağlamaktadır.

 

Garanti Bankası sanal pos hizmeti ile internet üzerinden yapılan satışlarda kredi kartı ile ödeme alınması mümkün hale gelir. Garanti Bankası, online ödeme sistemlerinde ihtiyacınız olan; satış, sipariş ve işlem gibi tüm istatistik raporlarınızın da takibini sizlere sunar.

 

Garanti Bankası’nın güvenli bir şekilde sunduğu sanal pos çözümleri sanal mağazaların 7/24 kesintisiz satış yapabilmesini mümkün hale getirir.

 

Garanti Bankası’nın sunduğu ödeme sayfasında müşterileriniz hızlı ve güvenli şekilde ödeme yapabilmektedir. E-ticaret firmaları Garanti Bankası’nın gelişmiş ödeme hizmetleri ile satış, ödeme ve raporlama takibini kolaylıkla takip edebilmektedir.

 

Garanti Bankası Sanal Pos Nedir

 

Garanti Bankası Sanal Pos Başvurusu Nasıl Yapılır?

 

Garanti BBVA sanal pos başvurusu yapmak istediğinizde bankanın sitesine girerek üye işyeri başvuru formunu doldurmakla ön başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bu formda

 
  • Pos tercihi
  • TC kimlik numarası
  • Cep telefonu numarası
 

bilgileriniz istenmektedir. Daha sonra bankanın istediği evraklar ile şubeye gitmeniz gerekmektedir. Sanal pos başvurusu yaparken gerekli evraklar arasında yer alan vergi levhası, imza sirküleri gibi belgelerle şubeye başvuru yapılması gerekmektedir. Belgelerden birkaçını aşağıda sıraladık;

 

Şahıs firmaları Garanti Bankası sanal pos başvuru için gerekli evraklar;

 
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Varsa Özel İzinler ve Belgeler
  • Oda kayıt belgesi
  • Vekaletname
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhası
 

Ticari ortaklıklar için Garanti Bankası sanal pos başvurusu için gerekli evraklar;

  • İmza Sirküleri
  • Ticaret Sicil Gazetesi
  • Varsa Özel İzinler ve Belgeler
  • Ticaret Sicil Yetki Belgesi
  • Vergi levhası
 

Garanti Bankası Sanal Pos Başvurusu Nasıl Yapılır Gerekli Evraklar

 

Garanti Bankası Sanal Pos Başvuru Kriterleri

 

Bankalar sanal pos başvurularını hassas bir incelemeden geçirerek değerlendirmektedir. Bunun nedeni online dünyada güvenli alışverişi mümkün kılmak ve hem tüketiciler hem de sanal mağazalar için oluşabilecek risklerin önüne geçilmesini sağlamaktır.

 

Garanti Bankası aşağıdaki kriterlerin uygunluğunu e-ticaret sitelerinde aramakta, uygun olmayanların başvurularını kabul etmektedir. Garanti Bankası Sanal Pos Başvuru Kriterleri şunlardır;

 
  • Sanal mağazada ürünlerin ve alışveriş sepetinin bulunması
  • E-ticaret sitesinde yer alan ürünlerin açıklamalarına yer verilmesi
  • E-ticaret sitesindeki linklerin çalışması
  • E-ticaret sitesinin logo ve marka yetkilerinin bulunması
  • Sanal mağazada iade, iptal, garanti ve mesafeli satış sözleşmesi, gizlilik ve güvenlik politikalarına yer verilmesi
  • İletişim bilgilerinin (telefon, e-posta, güncel adres, faks) gibi bilgilerin eksiksiz ve güncel şekilde verilmesi
  • Faaliyet alanının ve satılacak ürünlerin Türk kanunlarına uygun olması
  • Bir sanal pos ile birden fazla sanal mağazada satış yapılıp yapılmaması
  • Döviz ile satış yapılacaksa sitede satış kuruna yer verilmesi


Garanti Bankası Sanal Pos Başvuru Kriterleri Nelerdir

 

Garanti Sanal Pos ile Hangi Kartlardan Ödeme Alınabilir?

 

Garanti Bankası’nın online ticari firmalara sunduğu ödeme çözümleri ile müşterilerinize kredi kartlı ödemelerde taksitli ya da tek çekim gibi alternatifli ödeme şekilleri sunmanız mümkündür. Aşağıda satış ve taksitli satış yapabileceğiniz kartları sıraladık;

 

Satış yapılabilen kartlar;

 
  • Mastercard
  • Visa
  • Diners Club
  • American Express Card
 

Taksitli satış yapılabilen kartlar;

 
  • American Express Card
  • Miles&Smiles
  • Flexi
  • Bonus
 

Garanti Bankası sanal pos ücret ve Garanti bankası sanal pos komisyon ücreti konuları; e-ticaret sitelerinin tercih ettiği pos türüne göre değişir. Garanti Bankası Komisyon oranları ise işletmenin faaliyet alanına, satış hacmine göre değişkenlik gösterir.

 

İlgili İçerik: E-ticaret Ödeme Sistemleri Hakkında 3 Önemli Başlık



Garanti Bankası Sanal Pos Kullanılabilen Kartlar Nelerdir

 

Garanti Bankası Hangi Güvenli Sanal Pos Yöntemlerini Sunar?

 

Garanti BBVA e-ticaret sitelerine güvenli online ödeme imkanı sunmak için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ilk kez SET uyumlu işlemi ve ilk UGP (3D) sistemini hayata geçirmiştir.

 

Garanti Bankası, sanal mağazalar için SSL (güvenlik) sertifikası olan ve olmayanlara göre geliştirilmiş ödeme seçenekleri sunar.

 

İlgili İçerik: Sanal Pos Hakkındaki En Kilit 5 Başlık

 

Garanti Bankası Sanal Pos Güvenlik

 

Güvenli Ortak Ödeme Sayfası

 

Güvenli ortak ödeme hizmeti, e-ticaret sitenizde SSL sertifikası olmadığında müşterilerinizden güvenli bir şekilde kredi kartı ile ödeme alabilmenizi sağlar. Bu hizmeti aldığınızda güvenlik ve bakım hizmetleri Garanti BBVA tarafından karşılanmaktadır.

 

Garanti Bankası Sanal Pos Ödeme Sayfası

 

3D Secure İle Ödeme Hizmeti

 

Sanal mağazanızda müşterilerinizin kredi kartı ile ödeme yaparken güvenliğin artırılmasını sağlayan bir hizmettir. 3D Secure ile ödeme esnasında müşterinin cep telefonuna giden onay kodu ve bunun ödeme sayfasına girilmesiyle ödeme işlemi gerçekleşir.

 

3D Secure oluşabilecek herhangi bir sahteciliğin önüne geçmekte oldukça etkili bir yöntemdir. 3D Secure sistemini kullandığınızda müşterilerin sanal mağazanıza olan güveni de artacaktır.

 

3D Secure (güvenli ödeme) sistemi; MasterCard kullanımlarında “Secure Code” şeklinde, Visa kartlarda “Verified by Visa” şeklinde kullanılmaktadır. Garanti Bankası sanal pos hizmeti aldığınızda 3D Secure özelliğini de kullanmak istediğinizde bankanızdan bunu aktif hale getirmeniz mümkündür.

 

İlgili İçerik: 3D Secure Nedir? Sanal Mağazalar İçin Neden Önemli?



Garanti Bankası Sanal Pos 3D Secure

 

Garanti Tahsilat Sistemi (GTS)

 

E-ticaret sitelerinde aylık düzenli ödeme alan veya mail order işlem yapan ticari firmalar için geliştirilmiş bir hizmettir. GTS sistemi; özel okullar, sigorta acentaları, dernekler, sivil toplum kuruluşları, katalog, broşür, gazete, dergi gibi ürünler ile dağıtım ya da satış yapan kanallar için uygundur.



Garanti Bankası Sanal Pos Garanti Tahsilat Sistemi GTS

 

Garanti Sanal Pos Hata Kodu Alındığında Ne Yapılmalıdır?

 

Garanti sanal pos kullanımında bazı durumlarda hata kodları ile karşılaşılmaktadır. Garanti Bankası sanal pos hata kodları gibi bir durumla karşılaştığınızda Garanti sanal pos müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir sorunun hızlıca çözülmesini sağlayabilirsiniz.

 

İlgili İçerik: E-ticaret Entegrasyon Modelleri Nelerdir?



Garanti Bankası Sanal Pos Hata Kodu

 

Ticimax E-ticaret Altyapısında Sanal Pos Entegrasyonu Nasıl Olur?

 

E-ticaret sitesi açtığınızda müşterilerinizden kredi kartı ile ödeme alabilmeniz için sanal pos anlaşması ve e-ticaret sitenizin paneli üzerinden sanal pos kurulumu yapılması gerekir. Sanal pos anlaşması işlemi için iki farklı yöntemden yararlanmanız mümkündür. Bunlardan biri tek tek bankalardan sanal pos alımı bir diğeri ise ödeme kuruluşları ile bankaların tümünden sanal pos sağlama işlemidir.



Garanti Bankası Sanal Pos Ticimax Entegrasyonu

 

Bir ya da birden fazla bankadan sanal pos aldığınızda anlaşma sağlanan bankalar için panel üzerinden sanal pos kurulumu yapabilirsiniz. İkinci modelde ise tercih ettiğiniz ödeme kuruluşlarının sağladığı bilgiler ile sanal pos kurulumunuzu yapabilirsiniz.

Ticimax altyapısı ile e-ticaret siteniz kurulduktan sonra Garanti Bankası sanal pos ve tüm sanal pos düzenlemelerini paneliniz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Ticimax altyapısı ile e-ticaret siteniz kurulduktan sonra Garanti Bankası sanal pos ve tüm sanal pos düzenlemelerini paneliniz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:

 

E-ticaret Siteleri 1 Ocak'tan İtibaren Vergiden Muaf

 

E-ticaret Sitesi Kurmak İçin Gerekenler (2024 Yeni)

 

E-Ticarette Başarıyı Yakalamak İsteyenler İçin 10 Adım

 

İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler ( 2024 Yeni)

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax