Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternetten Ayakkabı Satışı Nasıl Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 17.04.2024

İçindekiler;

Ayakkabılar yaşlı genç herkesin ihtiyacı olan ürünlerdir. Bu nedenle birçok kişi insanların ihtiyaçlarını karşılarken gelir elde etmek için internetten ayakkabı satışına yönelmektedir. İnternetten Ayakkabı Satışı Kılavuzu adıyla sizlere sunduğumuz bu yazımızda e-ticaret ile ayakkabı satarken nelere ihtiyacınız var bunlardan bahsedeceğiz.

 

İnternetten satış yapmak isteyen herkesin bir e-ticaret sitesi kurması gerekmektedir. İşletmenizi internet ortamına taşıyarak kendi ürettiğiniz ayakkabıları satabileceğiniz gibi toptan fiyatlarla satın aldığınız ürünlerinde ticaretini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra online ayakkabı satış sitesi ve firmalarından birisi ile anlaşım onun ürünlerinin satışını gerçekleştirebilir ve bu şekilde de para kazanabilirsiniz.



İnternetten Ayakkabı Satış Kılavuzu

 

İnternetten Ayakkabı Satış Kılavuzu’nun ilk bölümünde online alışveriş sitesi kurmak eylemini uygularken yani internet sitesi açarken nelere ihtiyacınız olacak bunlardan bahsedeceğiz.

 

İnternetten alışveriş sitesi kurmak isteyen firmaların ilk yapması gereken şey alan adı ve hosting satın almaktır. İnternetteki mağazanız olacak alan adınızı seçerken ise özellikle alan adının kısa olmasına ve yapacağınız iş tanımına uymasına dikkat etmelisiniz. Sitenizi barındıracağınız e ticaret hosting ise veri tabanı, web alanı ve işletim sistemi oldukça önemlidir.

 

Bunları tek tek ayrı şekilde satın almak ve oluşturmak yerine dilediğiniz takdirde bizlerle iletişime geçerek ayakkabı sektörünün iş hacmine yönelik size sunacağımız e-ticaret alt yapısını 15 gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneyebilir ve bu e-ticaret paketleri içinde bulunan hosting ve domain hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 15 günün sonunda iş hacminize en uygun olan e-ticaret alt yapı paketlerinden birisini satın alarak firmanız için önemli bir adım atabilirsiniz.

 

İlgili İçerik: İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler ( 2021 Yeni)



İnternetten Ayakkabı Satış Kılavuzu

 

Site Kurulum Aşamasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

İnternetten ayakkabı satışı kılavuzunun bu bölümünde ise internet sitenizi kurarken nelere dikkat etmeniz gerekiyor onlardan bahsedeceğiz.

 

Genellikle internet siteleri üzerinden alışveriş yapan kişiler site tasarımı boğucu olduğunda sitelerdeki alışverişini bırakmakta ve sitelerden çıkmaktadır. Kendi internet sitenizde bunun önüne geçmek için sitenizi sade tasarımlı yapmanız oldukça önemlidir. Site renklerinizde turuncuyu geçirmeye özen gösterin. Çünkü turuncu renk insanlarda alışveriş duygusunu oluşturmakta ve onlara satın al mesajını vermektedir. Sitenize giren kişilerin daha fazla ürüne göz atabilmesi için popüler ürünler, en çok beğenilenler gibi bölümler oluşturabilir ve onların trendleri görmesini sağlayabilirsiniz.

 

Sitenizi kurarken tedarikçinizi ve kargo şirketini seçmeniz de gerekecektir. Ayakkabı tedarikçiliği yapan kişilerle görüşün ve bu kişilerin referanslarını dikkate alarak sizler de bir tedarikçiyle anlaşın

 

Kargo firmanızı seçerken ise özellikle minimum gönderim ücreti, iş süreci, eski referanslar gibi konuları göz önünde bulundurun ve kargo şirketinizi seçin.



İlgili İçerik; Online Alışveriş Sitesi Kurmak İçin Gerekenler

 

İlgili İçerik; E-ticaret Sitesi Kurmak İçin Gerekenler (2021 Yeni)

 


 

İnternetten Ayakkabı Satışını Arttıracak Öneriler

 

İnternetten ayakkabı satışı kılavuzunun bu bölümünde ise sizlere işinizi nasıl geliştirebileceğinizden bahsedeceğiz.

 

İnternetten ayakkabı satışı yapan firmalar için en önemli konulardan birisi site yönetimidir. İnternet sitenizin güncelliğini koruması için düzenli aralıklar ile sitenizi güncellemeye ve altyapınızı kontrol ederek tespit ettiğiniz problemleri kaldırmalısınız. Ayakkabı alışverişini tamamlayan müşterilerinizin güvenli ödeme yapabileceği ödeme şekillerine internet sitenizde yer vermelisiniz.

 

Ürünlerinize yönelik bir yönetim yapmanız da oldukça önemlidir. Bunun için ürünlerinizin stok durumunu belirli aralıklarla kontrol etmeli ve bu kontroller sonrasında ilgi çeken ürünlerinizin stoklarına daha fazla ağırlık verirken satışı az olan ürünlerin stoklarını azaltabilirsiniz.

 

İnternetten alışveriş yapan kişiler için sipariş ve kargo yönetiminin önemli olduğunu unutmayın. Müşteriniz sipariş verdiği an siparişiniz alındı, siparişiniz kargoya verildi, kargo takip numaranız şudur gibi mailler atarak müşteriniz için bu süreci takip ettiğinizin güvenilirliğini onlara sağlayın.




İnternetten Ayakkabı Satışı Arttırma Önerileri


 

Trendleri Takip Edin

 

Moda aslında çok hızlı değişen bir alan. Bu nedenle işinizi geliştirmek için düzenli aralıklarla modayı trendleri takip etmeniz işinizi geliştirecek kararlar almanız için oldukça önemli bir nokta. Bunu sağlamak için internette ünlülerin hesaplarını takip edebilir, moda dergilerine üye olabilir ve bu sayede giyim trendlerinden anlık haberdar olabilirsiniz. Unutmayın vereceğiniz bu emek zamanla işiniz hakkında daha hızlı kararlar alabilmenize ve gelirlerinizi arttırmanıza olanak sağlayacaktır. E-ticaret alan adı seçiminde dikkat edilmesi gerekenler yazımızı okumayı unutmayın!

 

İlginizi Çekebilir:Ayakkabı E-Ticaret Örnek Siteleri

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax