Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternetten Bebek Kıyafeti Satışı

Güncelleme Tarihi: 04.04.2024

İçindekiler;

İnternetten bebek giyim ürünleri satmak hakkında her şey yazımızda internet üzerinden e-ticaret yaparken nelere önem vermeniz gerektiğinden ve işinizi yapmaya başlayınca gelirlerinizi nasıl daha kolay arttırabileceğinizden bahsedeceğiz. İnternetten bebek giyim ürünleri satmak isteyen kişilerin bilmesi gereken şeyler vardır;

 

İlgili İçerik: İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler ( 2021 Yeni)

 
 

İnternetten Bebek Giyim Ürünleri Satmak Hakkında Her Şey


 

Ürün satışlarınızı faturalandırmalısınız İnternet sitenizi açmak için domain ve hosting satın almalısınız Web sitenize e-ticaret alt yapısı kurmalısınız Tedarikçi ve kargo firmasıyla anlaşmalısınız.

 

Ürün satışlarını faturalandırmak için var olan iş yerinizi kullanabileceğiniz gibi iş yeriniz yoksa eğer bir şirket açmanız gerekecektir. Anonim, Şahıs ve Limited şirketlerinden birini açma adımlarını anlattığımız ‘’Şirket Nasıl Kurulur’’ adlı yazımızı inceleyebilirsiniz.

 

İnternet sitenizi açarken ihtiyacınız olan şeyler domain ve hostinglerdir. Domain, sitenizin adı hosting ise barındığı yerdir. Domain seçerken özellikle akılda kalıcı olmasına ve kısa olmasına özen gösterin. Hosting seçerken ise veri tabanı, web alanı, e-mail özellikleri gibi hususları göz önünde bulundurun.

 

İlginizi Çekebilir:Alan Adı (Domain) Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

İhtiyaçlarınıza uygun e-ticaret paketi seçmek için firmamızla iletişime geçebilir ve sektörünüze en uygun olan e-ticaret yazılımı hakkında bilgi alabilirsiniz. Size önerdiğimiz e-ticaret alt yapısını satın almadan önce 15 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve 15 günün sonunda satın alma işleminizi gerçekleştirerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

Bebekler hızla büyüyen ve ihtiyaçları oldukça fazla olan canlılar olduğu için işinizin önemli bir bölümü tedarikçi bulmak olacaktır. Tedarikçinizi seçerken şunları göz önünde bulundurmanız gerekmektedir;

 

  • Tedarikçinin referansları
  • Tedarikçinin hızı ve güvenilirliği
  • İletişim becerileri
  • Yenilikleri takip ediyor oluşu

Gibi unsurları göz önünde bulundurarak tedarikçinizi seçebilirsiniz. Ürünlerinizin satışını yaptıktan sonra bu ürünleri kargolayacağınız firmayı seçerken de şunları göz önünde bulundurun;

 

  • Kargo firmasının şubelerinin size olan uzaklığı
  • Kargo firmasının minimum gönderim ücretleri
  • Kargo firmasının ürünleri teslim aldığı günler

Gibi unsurlara dikkat etmeniz kargo firması seçerken problem yaşamanızı engelleyecektir.



İnternetten Bebek Giyim Ürünleri Satmak

 

İnternetten Bebek Giyim Ürünleri Satışlarını Arttırmak Hakkında Her Şey

 

İnternetten Bebek Giyim Ürünleri Satmak Hakkında Her Şey yazımızın bu bölümünde sizlere bebek giyim ürünleri satarken neleri göz önünde bulundurmanız gerektiğinden bahsedeceğiz.

 

Bebeklerin Hızla Büyüdüklerini Göz Ardı Etmeyin

 

Bebeklerin hızla büyüyen canlılar olduğunu yukarıda söylemiştik. Hızlı geliştikleri için her ay neredeyse farklı ihtiyaçları ortaya çıkacaktır. Bu da müşteri memnuniyetini sağladığınız takdirde uzun dönemlerde kalıcı müşteriler elde etmenize olanak sağlayacaktır. Ebeveynlerin memnuniyetini sağlamak için özellikle satacağınız ürünlerin hangi yaş grupları için uygun olduğunu, içinde bulunan kumaş türlerini, bu ürünlerin kaç derecede yıkanması gerektiğine yönelik bilgileri açıklama kısmında verebilirsiniz.



İnternetten Bebek Giyim Ürünleri İpuçları

 

Web Sitenizde Alanlar Yaratın

 

İnternetten bebek giyim ürünleri satışı yaptığınız internet sitenizde ebeveynlerin yeni gelen ürünleri görebilmesi için onlara bildirimler gönderebilirsiniz. Bunun yanı sıra popüler ürünleri gösterebileceğiniz alanlar yaratarak daha fazla bilgi almalarını sağlayabilirsiniz.

 

Kampanyalar Düzenleyin

 

E-ticaret sitenizde düzenleyeceğiniz kampanyalar ile ebeveynlerin sitenizden daha fazla ürün satın almasını sağlayabilirsiniz. 3 al 2 öde, %50 indirim kampanyası, anneler günü kampanyası, yılbaşı kampanyası gibi kampanyalar düzenlemekten çekinmeyin.



İnternetten Bebek Giyim Ürünleri Satmak Kampanyalar

 

Hediyeler Gönderin

 

Hediyeler herkesi sevindiren şeylerdir. İnternet sitenizden alışveriş yapan bir müşterinizin gönlünü kazanmak için bebeklerine maliyeti az olan bir ürünü hediye göndererek o müşterinizin kalıcı müşteri haline gelmesinde önemli rol oynayabilirsiniz.

 

Bilgi Verin

 

Anneler çocukları için endişelenen canlılar olduğu için onların bilgi alabileceği bebekler hakkında bir blog bölümü oluşturabilir ve orada bebekler hakkında bilgiler paylaşabilirsiniz.



İnternetten Bebek Giyim Ürünleri Bilgi Notları

 

Sosyal Medya Kullanın

 

E-ticaret yapan birçok firma özellikle sosyal medya kullanarak ön plana çıkmaktadır. Siz de ebeveynler ile iletişiminizi korumak için instagram, facebook ve twitter gibi platformlarda hesaplarınızı oluşturun ve bu hesaplardan paylaşımlar yaparak iletişiminizi sağlayın.

 

İlginizi Çekebilir:Anne, Bebek&Çocuk E-Ticaret Sitesi Örnekleri

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax