Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternetten Güneş Gözlüğü Satışı Nasıl Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 12.07.2023

İçindekiler;

İnternetten güneş gözlüğü satışı nasıl yapılır yazımızda sizler için birçok bilgiyi paylaşacağız. Bu bilgiler ile beraber internetten satışlarınızı arttırmaya yönelik birkaç tüyoyu da sizlerle paylaşacağız.

 

İnternetten satış yapmak isteyen kişilerin bir şirketi olmak zorundadır. Şirketinizin olması özellikle ürününüzü satarken faturalandırmanız açısından oldukça önemlidir. Şirketinizi açmak için bilgi almak istiyorsanız eğer " Şirket Nasıl Kurulur’’ adlı yazımızı inceleyebilirsiniz. Bu yazıda yer alan bilgiler ışığında siz de kendi iş yerinizi açabilir ve internetten satış yapmaya başlayabilirsiniz.


 

İnternetten Güneş Gözlüğü Satışı Nasıl Yapılır?


 

İnternetten Güneş Gözlüğü Satışı Yapmak İçin Gerekli Olan Şeyler

 

Şirket kurulumundan sonra internette satış yapmanız için gerekli olan birkaç şey daha bulunmaktadır. Bunlardan birincisi bir e ticaret yazılımı ile online satış sitesinizi yaratmak için doğru e-ticaret altyapısını seçmektir. 

 

Sektörünüze uygun, ihtiyacınız özellikleri barındıran e-ticaret paketleri seçerek ilk adımı atabilirsiniz. E-ticaret alt yapılarında bulunan modüller sayesinde müşterilerinizin güvenli bir platformda alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz. Sizler de iş hacminize en uygun olan e-ticaret alt yapısını 15 gün boyunca ücretsiz test etmek ve bunun sonrasında satın alım işleminizi gerçekleştirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Unutmayın ki e-ticaret alt yapımızda bulunan birçok modül iş akışınızı hızlı ve kontrollü bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. 

 

İnternetten güneş gözlüğü satışı nasıl yapılır diye soranlar için bu sorunun büyük bölümüne yanıt verdik. Bu bölümde tedarikçi ve kargolama süreçleri ile ilgili bilgi alabilirsiniz. İnternetten güneş gözlüğü satmak istiyorsanız eğer özellikle ürünlerinizi satın alacağınız bir tedarikçi bulmanız gerekecektir. Tedarikçi bulurken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta vardır;

 

Tedarikçinizin güvenilir olması Tedarikçiniz ile sürekli iletişime geçebilecek olmanız Tedarikçinizin isteyeceğiniz ürünleri hızlı bir şekilde temin edebilmesi Tedarikçinizin referans gösterebilmesi oldukça önemlidir. Siz de bunları göz önünde bulundurarak yeni çalışmaya başlayacağınız tedarikçinizi seçebilirsiniz.

 

İnternetten güneş gözlüğü satmak için neredeyse birçok aşama tamam. İşinizin en önemli aşamalarından birisi olan kargo firması bulma aşaması da oldukça önemli. Çünkü satışını yaptığınız ürünün müşterinize hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaşması gerekiyor. Kargo firması seçerken;

 

Minimum gönderim ücreti Stoklarınızı yaptığınız depoya olan uzaklığı Gönderim süresi Gönderim şekli Referansları gibi konuları göz önünde bulundurarak sizler de kargo firmanızı seçebilirsiniz.
 

İlginizi Çekebilir: E-Ticarette Satış Taktikleri



İnternetten Güneş Gözlüğü Satışı İçin Gerekli Şeyler

 

İnternetten Güneş Gözlüğü Satışı Yapacaklar İçin Önemli Bilgiler

 

İnternetten güneş gözlüğü satışı nasıl yapılır sorusu ile ilgili bilgilendirici birçok şeyi yukarıda sizlerle paylaştır. Yazımızın bu bölümünde ise İnternetten güneş gözlüğü satışı yapacaklar için önemli bilgilerden bahsedeceğiz.

 

Bir işi ayakta tutan en büyük şey analizlerdir. Sizler de işinizi büyütmek için bir süre sonra satışlarınızı kontrol etmek zorunda kalacaksınız. Güneş gözlüğü satışlarınızı arttırmak için internet sitenizi Google Analytics ile entegre edebilirsiniz. Bu uygulama üzerinden müşterilerinizin nereden sitenize geldiğini, hangi yaşlarda olduğunu, hangi alışkanlıkları bulunduğunu vb. birçok özelliği takip edebilir ve bunları analiz ederek müşterilerinizin davranış şekillerine göre kampanyalar düzenleyebilir ve onlara özel fırsatlar sunabilirsiniz.

 

Trendleri takip etmek ise internetten güneş gözlüğü satanların sıkça yaptığı bir şey. Siz de bu doğrultuda satışlarınızı arttırmak için yeni çıkan gözlük modellerini inceleyebilir bu modelleri bünyenizde bulundurarak satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

Stoklarınız da satışlarınızı arttırmanız için oldukça önemli. Satışını yaptığınız ürünlerden en çok satılan ürünlerin stoklarınızda bitmemesi için bu ürünlerden daha fazla depolayabilir ve satışlarınızı bu doğrultuda arttırabilirsiniz. Bunun yanı sıra satışlarınızı arttırmak için gözlük temizleme bezleri, gözlük kılıfları, gözlük temizleme spreyleri gibi kategoriler de açarak müşterilerinizin ihtiyacı olan tüm ürünlere internet sitenizden ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz.

 

Müşterileriniz veya müşteri adaylarınız için iletişimin oldukça önemli olduğunu unutmayın. Sitenize kayıt olan ve mail adresini bildiğiniz müşterilere kampanyalar ve indirimler hakkında bilgiler gönderin. Yeni müşterilere ulaşmak için ise özellikle sosyal medyada paylaşımlarınızı arttırın.

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

İlginizi Çekebilir:

Optik Örnek E-Ticaret Siteleri

İnternetten Satış Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Unsur

E-ticaret Siteleri 1 Ocak'tan İtibaren Vergiden Muaf

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax