Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternetten Tablo Nasıl Satılır?

Güncelleme Tarihi: 21.03.2023

İçindekiler;

İnternet tablolarınızı satmak için çok uygun bir alan sağlamaktadır. Tablo satmayı bir ek gelir olarak planlayabilir veya bir iş alanı haline getirebilirsiniz. Tablolar genellikle galerilerde sergilenmekte ve satışı bu şekilde gerçekleşmektedir ancak bu durum hem kısıtlı bir alıcıya hitap etmenize hem de galerinin sınırlı fiziksel olanaklarına sıkışmanıza neden olacaktır.

Sanatçılar ve sanatseverlere yeni bir buluşma noktası olarak internet sitenizi tasarlayabilirsiniz. Sadece kendinize ait değil, birçok sanatçının tablolarını satabileceği bir site tasarlayabilir hatta çevrimiçi müzayedeler bile organize edebilirsiniz.


 

İnternetten Tablo Nasıl Satılır?


 

İnternetten Tablo Satışı Nasıl Yapılır?

 

İnternet satışları için öncelikle teknik bir altyapıya sahip olmanız ve bir internet sitesi edinmeniz gerekiyor. Teknik altyapı için de e-ticaret altyapısı sağlayıcı firmamızdan destek alabilirsiniz. Firmamızın sağladığı e-ticaret alt yapısını 15 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve 15 gün sonunda  iş hacminize uygun bir e-ticaret paketi satın alarak tablo satış sitenizi açabilirsiniz.

 

E-ticaret altyapısı sağlayıcı bir firma olarak; internet sitesi, internet depolama alanı, site tasarımı, ürün stok yönetimi, yazılım desteği, altyapı güçlendirme faaliyetleri, güvenlik sertifikası vb gibi teknik kısımlarda hizmet desteğimizden yararlanabilir 7 gün 24 saat boyunca aklınıza takılan herhangi bir soru için destek birimimizle iletişime geçerek kısa sürede yardım alabilirsiniz.

 

Sosyal medya hesaplarınızın bulunması ve siteye entegrasyonu da önemli diğer bir konudur. Sitenize ait sosyal medya hesapları sanatseverlere ulaşmanızın diğer bir yoludur. İnternet üzerinden satış yapılan diğer sektörlerden farklı olsa da İnternetten Tablo Nasıl satılır sorusunda benzer adımları izlemeniz gerekir.

Satacağınız tabloların sevkiyatı içinde kargo firmaları ile anlaşmalısınız. Kargo firmaları ile anlaşırken sevk zamanı sürelerine dair günleri öğrenmelisiniz. Çünkü internet satışlarında diğer önemli nokta müşteriye ürünü zamanında ulaştırabilmektedir. Günümüzde alıcıların internet üzerinden yapacakları ödemeler içinde çeşitli alternatifler sunuluyor. Ödeme konusunda tek bir seçenek değil, birden fazla seçenek sunmalısınız. Müşterilere kolaylık sağlamanız satış oranlarınızı da arttıracaktır.
 

İlgili İçerik: İnternetten Satış Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Unsur



İnternetten Tablo Satışı Nasıl Yapılır

 

İnternetten Tablo Satarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

 

İnternet sitenizde yalnızca kendinize ait tabloları satabileceğiniz gibi içeriğini çeşitlendirebilirsiniz. İnternetten Tablo Nasıl Satılır konusunda iş alanınızı çeşitlendirmek için birkaç öneri de bulunacağız:

 

Portre çalışmaları yapın: Kişiye özel çalışmalar özellikle özel gün hediyeleri olarak sıklıkla tercih edilmektedir. Portre yaparken kullandığınız yöntemle insanların talebi üzerine portrelerini çizebilirsiniz. Böylece müşteri potansiyeliniz artar ve kazanç sağlamanız kolaylaşır. Unutmayın yalnızca kara kalem değil karikatür şeklinde çizilen pörtler de yoğun ilgi görüyor.

 

Farklı sanatçılara yer verin: Hazırlayacağınız internet sitesinde başka sanatçıların portrelerinin satışına aracılık yapın. Kendi ilişki ağınızdan dâhil edebileceğiniz gibi sosyal medya araçları ile sanatçıların eserlerine satmaları çağrısında bulunabilirsiniz. Alacağınız bir yüzdelik üzerinden hem farklı sanatçılar için bir kazanç kapısı yaratabilir hem de kendi gelirisiniz arttırabilirsiniz.

 

Online müzayedeler düzenleyin: Müzayedeler özellikle belli sanatsever çevreler tarafından oldukça ilgi ile takip edilen bir alım ve satım yoludur. Açık arttırma olarak da adlandırabileceğimiz müzayedeler galeri veya belirlenen farklı mekânlarda gerçekleştirilmektedir. İnternetin sağladığı imkânlar dâhilinde müzayedelerinizi çevrimiçi olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Görüntülü ve sesli paylaşım platformları, izleyicilerinde sesli veya yazılı olarak size katılmasını sağlayacak imkânlar sunmaktadır. E-ticaret altyapı sağlayıcı firmanızla görüşerek siteniz içinde gerekli altyapının oluşmasını sağlayabilirsiniz.

 

Yan ürünlerin satışını gerçekleştirin: Portrelerinizi yaparken kullandığınız malzemelerinizin satışlarını sitenizden yapabilirsiniz. Malzeme tedarikçisi firmadan sponsorluk alabilir ve reklam karşılığında ücret talep edebilirsiniz. Bunun yanında çerçeve satışı için de bir kategori oluşturabilirsiniz. Bu kategori içinde el yapımı çerçeve üreticileri ile iletişime geçebilir veya hazır çerçeveleri portrelerinizle birlikte satabilirsiniz.

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:



Satışlarınızı Arttıracak SMS Pazarlama Teknikleri


Hakkımızda Yazısı Hazırlanırken Dikkat Etmemiz Gerekenler


Dikkate Almanız Gereken 5 Dijital Pazarlama Stratejisi


E-ticarette Kargo Süreçlerini Yönetme İpuçları
 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax