Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternetten Tesettür Giyim Satışı Nasıl Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 12.07.2023

İçindekiler;

Moda sektörü her geçen gün büyüyen ve ürün gamını çeşitlendiren sektörlerin başında geliyor. Her ürünün çok daha ulaşılabilir olduğu günümüzde, bu büyümeye bağlı olarak satış kanalları da çeşitleniyor ve artık büyük markaların ürünlerine de küçük butiklerin özgün üretimlerine de kolayca sahip olunabiliyor.

 

Hayatımızın bu kadar içinde olan kıyafet sektörünün bu kadar popüler hale gelmesinde hiç şüphesiz internet tabanlı satış sitelerinin ve sosyal medya uygulamalarının payı büyük. Elbiseden ayakkabıya, iç çamaşırından saç aksesuarlarına, spor kıyafetlerden dış giyime uzanan bu renkli ve eğlenceli sektörde, tesettür giyim satışı da oldukça önemli bir yer kaplıyor.

 

Şıklığı ve kesim tarzıyla her kesimden insanın ilgisini çeken tesettür giyim toptan ve perakende satış seçenekleri ile binlerce kişiye ulaşıyor. İlginin yoğun, ürünlerin bol, modellerin ise sayısız olduğu tesettür giyim satışı konusuna gelin hep birlikte bakalım.

 

İnternetten Tesettür Giyim Satışı Nasıl Yapılır adlı bu yazımızda e-ticaret yaparak toptan veya perakende tesettür giyim satışı yapmak isteyenler için birçok önemli bilgiden bahsedeceğiz.

 

İnternetten Tesettür Giyim Satışı Nasıl Yapılır?

 

İnternetten Tesettür Giyim Satışı Nasıl Yapılır?

 

İnternetten tesettür ürünleri satmak gibi bir düşünceniz varsa, internet tabanlı satışların farklı mecralardada yapıldığını hatırlatalım. Seçeceğiniz sosyal medya platformuna göre değişiklik gösteren bu satış incelikleri, daha fazla alıcıya ulaşmanıza, ürünlerinizin daha görünür olmasına yardımcı olur.

 

Ayrıca yine bu platformları kullanarak toptan tesettür giyim satışı yapan markalara ulaşabilir, tesettür giyim toptancıları ile iletişim kurarak kendi butiğinizi çeşitlendirebilirsiniz.

 

E-ticaret sitesi açmak, instagram ya da facebook gibi sosyal medya kanallarını kullanmak ve pazaryerlerinde satış yapmak gibi farklı yolları deneyebileceğiniz internet tabanlı ürün satış alternatiflerine detaylıca bakalım.

 

İlgili içerik: İnternetten Kıyafet Satışı Nasıl Yapılır?

 

Tesettür Giyim İnternet Satışı Nasıl Yapılır?

 

E-Ticaret ile Tesettür Ürünleri Satmak

 

İnternet çağının başlamasıyla her alanda olduğu gibi mağazacılık sektörü de farklı bir bakış kazandı ve çağa ayak uydurup son derece hızlandı. Mağaza gezmek için ayıracağınız vakitte onlarca tesettür giyim toptancıları ile irtibat kurabileceğiniz e-ticaret sitelerinde siz de hem alışveriş yapabilir hem de kendi ürünlerinizi satabilirsiniz.

 

Kendi işinizi çok daha kurumsal bir hale getirmenize olanak sağlayan e-ticaret sitesi, özellikle toptan tesettür, toptan eşarp ya da toptan başörtüsü satmak için iyi bir yoldur. Çoklu ya da tekli fiyat seçenekleri de ekleyebileceğiniz bu satış sitesinde, ürünlerinizin modellerinden, renklerinden, kumaş dokusundan ya da belirtmek istediğiniz ekstra özelliklerinden bahsedebilirsiniz.

 

Varsa firmanız, şahıs şirketiniz ya da markanız hakkında detaylıca bilgi verebileceğiniz e- ticaret sitesi açmak için öncelikle bir e-ticaret alt yapısı seçmeniz gerekmektedir. Firmanız bulunmuyorsa ilk olarak şirket açmak ile başlayabilirsiniz.

 

E-ticaret alt yapınızı seçerken açık kaynak kodlu veya hazır e-ticaret alt yapılarından birisini seçerek işe başlamanız gerekecektir. Açık kaynak kodlu e-ticaret alt yazılımları ücretsiz olduğu için dikkat çekse de unutmayın ki tesettür giyim satışı yapmak isteyen birisi için yazılım bilgisi gerekliliği vardır.

 

Sizler de toptan tesettür giyim veya perakende tesettür giyim satışı yapmak istiyorsanız, Ticimax gibi hazır e-ticaret alt yapılarından birini seçebilir ve hızlı bir şekilde sitenizi kurarak satışa başlayabilirsiniz.

 

E-ticaret İle Tesettür Ürünleri Satmak

 

Instagram Üzerinden Tesettür Ürünleri Satmak

 

İnternet üzerinden satış yapanların ilk başvurdukları satış kanallarından biri olan instagram , hem kolay hem de hızlı satış yapabilmenize imkân sağlıyor. Doğru görsellerle toptan tesettür giyim ürünleri satabileceğiniz instagram, yapay zekâ ile oluşturulmuş kullanıcı algoritması ile hedef kitlenize ulaşmanızı kolaylaştırıyor.

 

Günlük paylaşımlar yapmanız, satış sayfanızı canlı tutmanız, arada kampanyalar müşterilerinizin ilgisini çekmeniz, instagram satışlarında büyük önem taşıyor. Örneğin toptan başörtüsü satışı yapıyorsanız, modellerinizi detaylıca gösterebilmenize imkân tanıyan bu satış kanalı tam size göre.

 

İlgili içerik: Instagramda Etkili Satış Yapma Rehberi,Teknikleri

 

İlgili içerik: Bilmeniz Gereken Instagram Terimleri

 

Instagram Üzerinden Tesettür Ürünleri Satmak

 

Facebook Üzerinden Tesettür Ürünleri Satmak

 

Facebook, maalesef instagram gibi direkt satış yapmanıza imkân sağlamıyor. Ancak hala en yaygın kullanılan platformlardan biri olduğu için, marka bilinirliğinizin artmasına ve ürünlerinizden daha fazla alıcıya ulaşmasına yardımcı oluyor.

 

Kadınların ilgiyle takip ettiği tesettür pardösüler, toptan eşarp modelleri, facebook sayesinde geniş kitlelere ulaşabiliyor. Facebook sayfası oluşturarak başlayabileceğiniz bu satış kanalı için önce bir e-ticaret sitenizin olması gerekiyor. Satış sayfasına link vererek yönlendirme yapabileceğiniz facebook hesabınız ile satışlarınızı arttırmanız mümkün.

 

Facebook Üzeriden Tesettür Giyim Satışı

 

İnternetten Tesettür Giyim Satışı Yapmanız İçin Gerekenler

 

Eğer siz de yeni bir kazanç kapısı yaratmak ya da ek gelir elde etmek istiyorsanız mutlaka uygulamanız gereken bazı adımları dikkatlice atarak çok daha başarılı olabilirsiniz.

 
  • Marka Kimliği: İster yeni bir marka yaratıyor olun isterseniz daha önceki işinizi internet tabanlı bir satış sitesine taşıyın, marka kimliğiniz bu aşamada oldukça önemlidir. Kapalı giyim toptancıları arasından sıyrılmak ve daha görünür olmak için markanıza özen gösterin, istikrarlı ve hevesli olun.
  • E-ticaret Sitesi Sitesi: E-ticaret sayfanızın olmasını size çok daha kurumsal bir imaj sağlayacağına değinmiştik. Buna ek olarak, ürün satışı için gerekli olan ödeme alt yapısını e-ticaret sayfanız ile çok daha kolay sağlayabilir ve daha hızlı yönetebilirsiniz. Özellikle kredi kartı ile yapılan ödemelerde müşterilerinize güven sağlamalı ve örneğin toptan tesettür giyim satışı yaparken farklı bankaların ödeme alternatiflerini sunabilmelisiniz.


İlgili içerik:  E-ticaret Nasıl Yapılır? Aşama Aşama

 
  • Reklam: Hangi ürünü satarsanız satın, satış söz konusu olduğunda, reklam yönetimi son derece önemlidir. Hem doğru hedef kitleye ulaşmanızı sağlayan hem de markanızın bilinirliğini arttıran reklam, işinizi daha kısa sürede büyütmenize yardımcı olacaktır. Satış yaptığınız instagram ya da facebook gibi sosyal medya kanallarına reklam verebilirsiniz.

Reklam vermeden önce, hedef kitlenizi yani kime ulaşmak istediğinizi tam olarak belirlemeniz; yaş, cinsiyet, konum gibi detaylarla reklamlarınızı gerçek alıcılara ulaştırmanız mümkün.

  • Kargo: E-ticaret sitenizi kurdunuz, sosyal medya sayfalarınız da hazır, tesettür giyim satışına başladınız ve toptan eşarp siparişi aldınız. Güvenirliğinizi kanıtlamak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için kargo sürecini mutlaka iyi yönetmelisiniz.

Anlaşmalı bir kargo firması ile çalışmak iyi bir yöntemdir. Ürünlerinizin temiz ve güvenli bir şekilde, öngörüldüğü tarihte müşterilerinize ulaşması daha sonraki alışverişler için size referans olacaktır.

 

İnternetten Tesettür Giyim Satışı İçin Gerekenler

 

İnternetten Tesettür Giyim Satmak İsteyenler İçin Öneriler

 
  • Ürünlerinizin kalitesinden emin olun ve kendiniz kullanmayacağınız hiçbir şeyi başkasına satmayın. Unutmayın ki güven ve sadakat en büyük kazancınız olacaktır.
  • Yapacağınız işteki trendleri, beğenileri mutlaka takip edin. Tesettür giyim firmalarını inceleyin, rakiplerinizi tanıyın.
  • Ön plana çıkan ürünlerinizi belirleyin ve ürün yelpazenizi buna göre çeşitlendirin.
  • Sosyal medya kullanımına önem verin. Her gün en az bir paylaşım yapın, markanızı görünür kılın. Farklı kampanyalar ya da çekilişler düzenleyerek sayfanızı ilgi çekici hale getirin.
  • Ürünlerinizi mutlaka doğru fotoğraflarla tanıtın. Çerçevelemeye, zemin rengine, ışık ve gölgelere mutlaka dikkat edin. Gerekirse bu konuda profesyonel yardım alın.
  • Belirli dönemlerde indirimler düzenleyin.
  • Müşterilerinizden gelen sorulara mutlaka yanıt verin, önerilerini ciddiye alın.
  • Ürünün paketlenmesine özen gösterin. Müşterileriniz değer verdiğinizi her fırsatta hissettirin.

Ticimax ile E-ticaret Sitenizi Hızlı Bir Şekilde Kurun

 

Türkiye’deki toptan tesettür giyim ve perakende tesettür giyim markalarının çoğunluğunun tercih ettiği Ticimax, e-ticaret yapmak isteyen firmalara için birçok avantaj sunmaktadır. Sizler de Ticimax’ın 10 yılı aşkın deneyiminden yararlanarak e-ticaret sitenizi hızlı bir şekilde kurabilir ve ürünlerinizi satmaya başlayabilirsiniz.


 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.


 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:

 

E-ticaret Sitesi Kurmak İçin Gerekenler (2021 Yeni)

 

E-Ticarette Başarıyı Yakalamak İsteyenler İçin 10 Adım

 

İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler ( 2021 Yeni)

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax