Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Shopier Komisyon Oranları

Güncelleme Tarihi: 21.03.2024

İçindekiler;

Shopier istediğiniz platform üzerinde çalışan bir satış ve satın alma platformudur. Ürünlerinizin satışını Shopier ile sosyal medya hesaplarınızda, kendi internet sitenizde veya çeşitli pazaryerlerinde kolayca yapabilirsiniz. Shopier günümüzde Instagram’da sıklıkla kullanılan bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır. Yazımızda shopier komisyon oranları ve daha pek çok konu hakkında bilgi edinebilirsiniz.



Shopier Komisyon Oranları

 

Shopier Nedir?

 

Shopier istediğiniz platform üzerinde çalışan bir alışveriş ve ödeme otomasyonu sunar. Ürünlerinizin satışını Shopier ile sosyal medya hesaplarınızda, kendi internet sitenizde veya çeşitli pazaryerlerinde kolayca yapabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden, internet sitenizden veya bir pazaryerinden satış yaparken Shopier'i rahatça kullanabilirsiniz.

 

Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest gibi sosyal medya platformlarında takipçilerinizle paylaştığınız ürünlerin satışı Shopier ile gerçekleşir. Kendi internet siteniz hangi altyapıda geliştirilmiş olursa olsun, Shopier ile satış yapmanız mümkündür. Pazaryerlerinde listelediğiniz ürünlerin satışa dönüşmesi için sipariş ve ödeme otomasyonunda Shopier'i kullanabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Instagram'da Nasıl Para Kazanılır?

 

Shopier Nedir

 

Shopier Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

 

Müşterileriniz ister bilgisayarlarından ister mobil cihazlarından ürünlerinizi görüntülemektedir. Üye olmalarına gerek olmadan sipariş vermeye başlamaktadır. Müşteriniz siparişine sosyal medya hesabınızdan veya internet sitenizden başlamış olsun, ödeme sadece size özel sayfalarda tek tıkla gerçekleşir, siparişlerinizin satışa dönüşüm oranı artar.

 

Shopier'i hem siz hem müşterileriniz istediğiniz platformda kolayca kullanabilirsiniz, online dükkanınızda sadece size özel içerik ve ürünler yer alır. Müşterilerinizin dükkanınızı ziyaretiyle birlikte sipariş süreci otomatik olarak başlar, müşterinizle temas kurma ihtiyacı olmadan satışlarınız hızlanır.

 

Shopier Avantajları Nelerdir

 

Satıcılar İçin Shopier Kullanmanın Artıları Nelerdir?

 

Sosyal medya hesaplarınızdaki takipçileriniz müşterilere dönüşür. Müşterilerinize banka veya kredi kartıyla ödeme ve taksit imkanı sunulur. Sipariş aldığınızda tüm bilgilendirmeler otomatik olarak gerçekleşir, sipariş takibi yapılabilir.

 

İlgili İçerik; Instagram'dan Satış Yapma Teknikleri ile Satışlarınızı Arttırın

 

Shopier Satış Yapmanın Artıları Nelerdir

 

Alıcılar İçin Shopier Kullanmanın Artıları Nelerdir?

 

Kullanım kolaylığı en önemli artılardan biridir. Alıcılar takip ettikleri kişilerin listeledikleri ürünleri kolayca satın alabilirler. Kartlı ödeme yöntemleriyle siparişleriniz ve bilgileriniz daima güvendedir. Beğendiğiniz ürünleri kredi kartınız ile taksitli olarak satın alabilirsiniz.

 

Shopier Alışveriş Yapmanın Artıları Nelerdir

 

Shopier’den Nasıl Satış Yapılır?

 

Shopier’den satış yapmanın 3 yolu mevcuttur. Bunlardan ilki sosyal medyadan satış, ikinci pazaryerinden satış, üçüncüsü ise internet sitesinde satış şeklindedir. Shopier'i Instagram, Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarınıza bağlayarak satış yapmanız mümkündür. Müşterilerinize kredi kart ve banka kartıyla ödeme imkanı sunabilir, taksitli ödeme yöntemlerinden faydalanabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; İnternetten Kıyafet Satışı Nasıl Yapılır?

 

Sosyal medya hesabınızda Shopier dükkan linkinizi ve ürünlerinizi gören ziyaretçileriniz, müşterilerinize dönüşür. Tüm sipariş süreçleri otomatik olarak işler, müşterileriniz ödeme aldığınızda veya ürün gönderimi yaptığınızda bilgilendirilir.

 

Shopier ile internet sitenizden dakikalar içerisinde satış yapmaya başlayabilir, müşterilerinize kartlı ödeme ve taksit imkanı sunabilir, ön ödemeli kart kabul edebilirsiniz. İnternet siteniz hangi altyapıda geliştirilmiş olursa olsun Shopier ile kolayca satış yapabilirsiniz. Shopier altyapısına geçtiğinizde müşterileriniz ister bilgisayarlarını ister mobil cihazlarını kullanarak internet sitenizden sipariş verebilirler.

 

Shopier ile global pazaryerlerinde hemen satış yapmaya başlayabilirsiniz. Dükkanlarınızı Shopier ile yönetip, yurt içi ve yurt dışı müşterilerinizin sipariş ve ödeme süreçlerini otomatik hale getirebilirsiniz.

 

Shopier Nasıl Satış Yapılır

 

Shopier Komisyon Oranları Nasıldır?

 

Shopier komisyon oranları ve işlem ücretleri yurt içi ve yurt dışı satışlarda farklılaşmaktadır. Shopier yurt içi komisyon oranı, her satış için %2,99+0,49 TL iken yurt dışı satışlarda %3,99 + 0,49 olarak belirlenmiştir.

 

Shopier Komisyon Oranları Nelerdir

 

Shopier Güvenli Midir?

 

Shopier hem sosyal medya hem internet hem de pazaryerlerinden satış yapmayı mümkün kılan bir uygulamadır. Ödeme güvenliği sağlayan shopier otomizasyonları sayesinde oldukça kolay seçenekler sunmaktadır. Shopier gerek müşteriniz siparişine sosyal medya hesabınızdan veya internet sitenizden başlamış olsun, ödeme sadece size özel sayfalarda tek tıkla gerçekleşir, siparişlerinizin satışa dönüşüm oranı artar.

 

İlgili İçerik; E-Ticarette Ürün Fiyatlandırma Stratejileri

 

Shopier Güvenilir Midir

 

Instagram Shopier Nasıl Kullanılır?

 

Instagram hesabınız üzerinde Shopier’i kullanıp satış yapmak oldukça kolaydır. Bunun için öncelikle Shopier’de ürünlerinizi listeleyerek online dükkanınızı oluşturmalısınız. Dükkanınızda ürünleriniz listelendikten sonra dükkan linkinize Instagram hesabınızda yer vermeniz yeterli olacaktır. Linkinizi dükkan seçenekleri kısmından kolaylıkla kopyalayabilirsiniz.

 

Shopier Instagram Satışı Nasıl Yapılır

 

Shopier’da Ürün Listeleme Nasıl Yapılır?

 

Shopier’da ürün listelemeyi mobilde ya da bilgisayar ortamında yapabilmek mümkündür. Bilgisayarınızın veya mobil cihazınızın tarayıcısında Shopier hesabınıza bilgisayarınızın veya mobil cihazınızın tarayıcısı ile giriş yapıp "Ürünler > Ürün Listeleme" bölümüne ilerleyiniz.

 

Shopier mobil uygulamasında hesabınıza giriş yapıp menü üzerinden "Ürünler" bölümüne ilerleyiniz. Bu bölümdeki " + " ikonuna tıklayınız. Bilgisayarınızı veya mobil uygulamaları kullanıp ürün listelerken dikkat etmeniz gerekenler şöyledir;

 
  • Ürünün en az bir görseli yüklenmelidir.
  • Ürün adı ve açıklaması girilmelidir.
  • Satış fiyatını ve para birimi seçimi yapılmalıdır.
  • Ürünün stok adedini girilmelidir.
  • Kargo tipi seçimi yapılmalıdır.
 

Bu bilgileri tamamladıktan sonra ürününüzü listeleyebilirsiniz. Listelediğiniz ürün anında dükkanınızda görüntülenmeye başlayacaktır. Ayrıca ürünü direkt olarak görüntüleyebilmeniz ve müşterilerinize gönderebilmeniz için kısa bir ürün linki almış olacaksınız. Ürün açıklamasının girilmesi zorunlu olmamakla birlikte ürünün görünürlüğünü ve satışı olumlu etkilediğinden dolayı tercih edilmesi uygun olmaktadır.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax