Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Türkiye’den Fransa’ya Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 23.02.2024

İçindekiler;

Türkiye’den yurtdışına satış yapan kişi ve işletmelerin ürün ve hizmetlerini sattığı ülkelerden biri de Fransa’dır. Fransa’ya e-ihracat yapan kişi ve işletmeler sattıkları ürün ve hizmetleri Türkiye’den Fransa’ya kargo firmaları aracılığı ile gönderebilmektedir. Bu noktada Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderimi yapabilmek için markaların tercih edebileceği birçok kargo firması bulunur.

 

Çalışılacak kargo firmasına göre ise Fransa kargo fiyatı ve Fransa’ya gönderim süresi farklılık gösterir. Bu nedenle Türkiye’den Fransa’ya kargo yapmak isteyen kişilerin çalışacakları kargo firmasını iyi bir şekilde tercih etmesi gerekir. Aksi takdirde çalışılan firmadan kaynaklı problemler oluşabilir ve bu da markaların müşteri memnuniyetini olumsuz etkileyebilir.

 

Türkiye’den Fransa’ya Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır adlı bu yazımızda Türkiye’den Fransa’ya Kargo Gönderen Firmalar, Fransa kargo fiyatları ve Fransa kargo gönderim süreleri hakkında sizlere bilgiler vereceğiz. Siz de bu yazımızı inceleyebilir ve Türkiye’den Fransa’ya Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır sorunuza yanıt bulabilirsiniz.


Türkiye’den Fransa’ya Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?

 

Fransa

Fransa ya da bir diğer adıyla Fransa Cumhuriyeti, Avrupa’da yer alan ülkeler arasındadır. Resmi dili Fransızca olan bu ülkede 69 milyon kişi yaşamaktadır. Fransa, İspanya, İsviçre, İtalya, Belçika, Lüksemburg Almanya, Monako ve Andora gibi birçok önemli ülke ile komşudur.

 

Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderimi yapacak olan kişiler direkt kargo gönderimi yapabilecekleri gibi diledikleri takdirde Fransa’nın komşu ülkeleri üzerinden de gönderim yapabilir. Fakat bu noktada Fransa kargo firmalarının iyi bir şekilde seçilmesi gerekir.

 
İlginizi Çekebilir: Uluslararası Kargo Gönderimleriniz İçin Bilmeniz Gerekenler


Fransa

 

Fransa Kargo Firmaları Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Türkiye’den Fransa’ya Kargo gönderimi yapacak olan kişi ve işletmeler genellikle belirli kargo firmaları ile çalışarak ürün ve hizmetlerini yurtdışına gönderebilmektedir. Fakat çalışılan kargo firmasının seçimi yapılırken maliyet, firmanın gönderim süreleri, firmanın referansları ve çalışma şekli gibi birçok konuya dikkat edilerek seçim yapılması gerekir.

 

Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderme fiyatları genellikle çalışılan kargo firmasına göre farklılık gösterir. Kişi ve işletmeler bu noktada ürün teslimat sürecinde maliyetlerini azaltabilir. Bu nedenle kargo firması seçerken ilk olarak markaların desi başına gönderim ücretlerini göz önünde bulundurarak hareket etmesi gerekir. Bu markaların gönderim maliyetlerini azaltmak ve karlılığını artırmak için oldukça önemli bir konudur.

 

Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderimi yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da firmanın gönderim süresidir. Çünkü her kargo firmasının çalıştığı aracı firmalar farklıdır ve bu da kargo gönderim süresinin firmalara göre farklılaşacağını göstermektedir. Bu nedenle profesyonel bir kargo firması ile çalışmak ve gönderim süresini kısaltmak için her kişi ve işletmenin tahmini gönderim sürelerini göz önünde bulundurarak hareket etmesi önemlidir.

 

Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderimi yapan markaların genellikle daha önce çalıştığı belirli referansları bulunur. Referansların iyi bir şekilde incelenmesi ise Fransa’ya kargo göndermek isteyen kişi ve işletmelerin doğru kargo firmalarını tercih etmesini kolaylaştırır. Aksi takdirde kargonun gönderim süresi uzayabilir ya da kargonun başına kötü şeyler gelebilir. Eksik ve hasarlı ürün gönderimi yapıldığında ise markaların müşteri memnuniyeti ciddi oranda zarar görebilir. Bu nedenle Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderimi yaparken çalışacağınız kargo firmasına doğru bir şekilde karar vermek için bunu da göz önünde bulundurmanız gerekir.

 

Sizler de Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderimi yapmak istiyorsanız yukarıda sizlerle paylaştığımız unsurları göz önünde bulundurarak çalışacağınız kargo firmasına karar verebilir ve böylece doğru kargo firmasını seçerek süreçlerinizi kısaltabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir: Yurt Dışına Satış Nasıl Yapılır?


Türkiye'den Fransaya Kargo Gönderimi Ve Fiyatları

 

Türkiye’den Fransa’ya Mikro İhracat ile Kargo Nasıl Gönderilir?

 

Türkiye’den Fransa’ya satış yapan markalar normal ihracat süreçlerini yöneterek ürün ve hizmetlerini Fransa’ya gönderebileceği gibi diledikleri takdirde mikro ihracat yaparak da kargo gönderimi yapabilir.

 

Türkiye’den Fransa’ya Mikro ihracat yapan markalar 15.000 Euro tutarına ve 300 Kilogramı aşmayan ürün ve hizmetlerini B2C iş modeli ile Fransa’ya ETGB ile gönderebilmektedir.


Türkiye’den Fransa’ya Mikro İhracat ile Kargo Nasıl Gönderilir?

 

Türkiye’den Fransa’ya Kargo Fiyatları

Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderimi yapacak olan kişi ve işletmelerin en çok yanıt aradığı sorulardan birisi de Türkiye’den Fransa’ya kargo fiyatlarıdır. Genellikle Fransa kargo ücretleri kişi ve işletmelerin çalışacağı kargo ve lojistik firmalarına göre değişiklik göstermektedir. Fakat genellikle kargo ücretleri dolar ya da Euro para birimleri ile kabul edilmektedir. Bu nedenle e-ticaret ve e-ihracatta maliyetlerini azaltmak isteyen markaların en çok önem verdiği konular arasında kargo fiyatları da yer almaktadır. Çünkü markalar kargo maliyetlerini azalttıkları takdirde karlılıklarını da artırmaktadır.

Türkiye’den Fransa kargo ücretleri desi bazlı hesaplanmaktadır. Özellikle kargo fiyatının şekillenmesinde gönderilecek ürünün ağırlığı, ürün kutusunun en, boy ve yükseklik ölçüleri de oldukça etkilidir. Bu noktada gönderim ücretlerini azaltmak için markalar çoğu zaman aracı lojistik firmaları ya da PTT kargo gibi gönderim seçeneklerini tercih etmektedir.

 
  • 0 - 5 Desi: 100 - 300 TL
  • 5 - 10 Desi: 300 - 600 TL
  • 10 - 15 Desi : 600 - 1000 TL
 

Gibi fiyatlarla Fransa kargo ücretleri belirlenmektedir. Fakat buna ek olarak kargo ücretlerinin belirlenmesinde göndericilerin alacağı yan hizmetler de oldukça önemlidir.

 
  • E-ticaret kutusu
  • Adresten alım – adrese teslim
  • Sigortalı kargo gönderimi
  • SMS Bildirimi
  • Kapıda Ödeme
 

Gibi ek hizmetler Fransa kargo ücretlerini de etkiler. Bu nedenle Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderimi yapacak olan firmaların ürün desisini iyi bir şekilde hesaplaması, alacağı yan hizmetleri belirlemesi gerekir. Aksi takdirde Fransa’ya ürün göndermek isteyen kişi ve işletmeler kargo gönderim ücretlerinden dolayı zarara uğrayabilir.

 

İlginizi Çekebilir: Fransa'ya E-ihracat ile Nasıl Ürün Satabilirsiniz?


Türkiye’den Fransa’ya Kargo Fiyatları

 

Türkiye’den Fransa’ya Kargo Kaç Günde Gider?

 

Bireysel olarak Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderimi yapacak olan kişiler için kargo gönderim süresi çok önemli olmasa da kurumsal olarak gönderim yapan kişi ve işletmeler için Fransa’ya kargo kaç günde gider sorusuna yanıt bulmak oldukça önemlidir. Çünkü e-ticaret ve e-ihracatta müşteri memnuniyetini artırabilmek için markaların kargo gönderim süresine önem vermesi gerekir. Aksi takdirde müşterilerin markaya olan sadakati ve markadan memnuniyeti azalır.

 

Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderimi yaparken genellikle kargo süresi çalışılacak kargo firmasına göre değişkenlik göstermektedir. Bunun yanı sıra kargo süresinin belirlenmesinde tercih edilen gönderim süresi de önemlidir. Hızlı gönderim seçeneği ile Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderimi yapacak olan kişi ve işletmelerin kargoları genellikle Fransa’ya 1-3 iş günü içerisinde ulaşabilmektedir. Hızlı gönderim seçeneğini tercih etmeden Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderecek olan kişilerin kargo gönderileri ise çoğu zaman 3-10 iş günü içerisinde Fransa’ya ulaşmaktadır.

 

Bu nedenle Fransa’ya kargo göndermek isteyen herkesin bu süreleri iyi bir şekilde hesaplaması ve müşterilerine ona göre bir süre belirtmesi gerekir. Aksi takdirde markaların müşteri memnuniyeti zarar görebilecektir.

 

İlginizi Çekebilir: E-ticaret ve Klasik Ticaret Arasındaki Farklar Nelerdir?


Türkiye’den Fransa’ya Kargo Kaç Günde Gider?

 

Türkiye’den Fransa’ya Ürün Satışı Yapın

 

Türkiye’den Fransa’ya kargo gönderen kişiler incelendiğinde büyük oranla e-ihracat sektöründe faaliyet gösteren markaların kargo gönderimi yaptığı görülmektedir. Çünkü e-ihracata olan ilgi her geçen gün artış göstermektedir.

 

Bu noktada günümüzde birçok marka e-ihracat yapabilmek için kendilerine ait bir satış sitesi açmayı tercih etmektedir. Sizler de e-ihracat ile Fransa’ya satış yapmak istiyorsanız markanızın ürün ve hizmetlerini sergileyeceğiniz sitenizi Ticimax ile açabilirsiniz. Ticimax e-ihracat alt yapısının sunduğu fırsatlar ile sitenizi hızlıca kurabilir ve anında internetten satışa başlayabilirsiniz.

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax