Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Beyaz Eşya Sitesi Açmak İçin Gerekenler

Güncelleme Tarihi: 19.01.2024

İçindekiler;

Beyaz eşya sitesi açmak için gerekenler yazımızda beyaz eşya satışına başlamadan önce neler yapmanız gerektiğini, nasıl beyaz eşya sitesi açabileceğinizi ve online beyaz eşya satışı sitesi açtıktan sonra satışlarınızı arttırmak için nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatacağız.
 

Beyaz eşya sitesi açmak için gerekenler hakkında bilgi vermeden önce şirket açma sürecinden bahsedeceğiz. İnternet üzerinden ürün satarak para kazanmak isteyen insanların ürün satışlarını yaptıktan sonra ilgili ürün için fatura kesme zorunlulukları vardır. Fatura kesmek için ise özellikle bir şirketiniz olması gerekmektedir. İş hacmini göz önünde bulundurarak anonim, limited ve şahıs şirketlerinden birini kurabilirsiniz. ‘’Şirket Nasıl Kurulur’’ adlı yazımızı inceleyerek sizler de bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Beyaz Eşya Sitesi Açmak İçin Gerekenler

 

Beyaz Eşya Sitesi Açmak İçin Yapmanız Gerekenler Nelerdir?

 

Beyaz eşya sitesi açmak isteyen kişilerin öncelikle domain, hosting ve e-ticaret alt yapısına ihtiyacı vardır. Hepsi ayrı ayrı alındığı takdirde kişiler web sitesinde tasarım yapmak ve bir yazılımcıyla çalışmak zorundadır. Bunların hepsine ayrı ayrı para ödemek ilk başlarda yeni bir işe başlayan insanlar için oldukça maliyetli olacaktır. Bu maliyeti azaltmak istiyorsanız eğer firmamız ile iletişime geçerek e-ticaret alt yapısı içerisinde sizlere sunduğumuz domain, hosting ve hazır temaları ücretsiz bir şekilde edinebilirsiniz ve kendi sitenizi hızlı bir şekilde kendiniz kurabilir yazılımcı maliyetinden de kurtulabilirsiniz.

 

E-ticaret alt yapısı sağlayıcılarından olan firmamız bünyesinde Beyaz Eşya Sitesi Açmak isteyen kişilere hizmet veren uzman ekibimiz ile görüşebilirsiniz. Bu görüşme sonrasında uzmanlarımız tarafından iş hacminize ve ticaret şeklinize göre en uygun olan e-ticaret alt paketi sizlere önerilecektir. Altyapımızı 15 gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneyebilir ve 15 gün sonunda memnun kaldığınız takdirde satın alımını gerçekleştirerek kullanabilirsiniz. 

 

İlgili İçerik: Corona ve Ev Hayatı Teknoloji Alışverişini Artırdı



Beyaz Eşya Sitesi Açmak İçin Yapılması Gerekenler

 

Beyaz Eşya Sitelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler


Beyaz Eşya Sitenizi oluşturmaya başladığınız andan itibaren dikkat etmeniz gereken birçok konu olduğunu unutmayın. Beyaz Eşya Sitesi Açmak İçin Gerekenler yazımızın bu bölümünde size neleri göz önünde bulundurmanız gerektiğinden bahsedeceğiz.
 

Kategoriler

 

Beyaz Eşya ürün çeşidi bir hayli fazla olduğu için ilk olarak hangi kategorilerde ürünler satacağınızı belirlemeniz işinizi daha kolay bir şekilde yönetebilmek için Kategoriler oluşturmanız gerekmektedir. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi oluşturduğunuz kategorilere alt kategoriler ekleyerek kategori sayınızı arttırabilir ve ürünlerinizi özelliklerine göre sınıflandırabilirsiniz.



Beyaz Eşya Sitesi Kategoriler

 

Kullanıcı Deneyimine Önem Verin

 

Beyaz eşya satarak gelir elde etmek istiyorsanız eğer öncelikle bilmeniz gereken bir başka şey ise kullanıcı deneyimidir. Müşterilerinizin web sitenizde verimli bir şekilde zaman geçirmesini istiyorsanız eğer onlar için popüler ürünler, en çok satılanlar, son bakılanlar gibi bölümler ekleyerek ürünlerinizin popülerliği hakkında bilgi almasını sağlayabilirsiniz.



Beyaz Eşya Sitesi Kullanıcı Deneyimi UX

 

Tasarım

 

Tasarım aşamasında müşterilerinizi sıkmayacak karmaşık olmayan bir tasarım yapmanız oldukça önemli olacaktır. Bununla beraber tasarım içerisinde ele alabileceğimiz bir konu olan görsel kullanımına da dikkat etmelisiniz. Görsel çözünürlüğünüz yüksek olduğu takdirde müşterileriniz ürünlerinizi daha iyi tanıyabilecektir.



Beyaz Eşya Sitesi Tasarım Design

 

Açıklamalar

 

Beyaz Eşya Sitesi Açmak İçin Gerekenler yazımızın son bölümünde açıklamalardan bahsedeceğiz. Açıklamalar birçok müşterinizin ürününüz hakkında bilgi almasını sağlayacağı için satışını sunduğunuz ürünleriniz hakkında açıklamalar eklemeniz gerekmektedir. Müşterilerinizin hangi alanlarda kullanımı için uygun olduğu, motor gücü vb. teknik özellikleri eklemeniz müşterilerinizin ürünleriniz hakkında en doğru bilgiye ulaşmasını sağlayacaktır.

Beyaz Eşya Sitesi Açmak İçin Gerekenler yazımızda bahsettiğimiz birçok şey hakkında daha fazla bilgi almak için Blog bölümümüzü inceleyebilirsiniz. Siz de beyaz eşya sitenizi açmak için size en doğru e-ticaret alt yapısını keşfetmek ve ücretsiz bir şekilde denemek için şimdi bizimle iletişime geçin.


 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

Bu İçerikler de İlginizi çekebilir:


Beyaz Eşya ve Ev Aletleri E-ticaret Sitesi Örnekleri


E-ticaret Siteleri İçin Sosyal Medya Pazarlama İpuçları


Satışlarınızı Arttıracak SMS Pazarlama Teknikleri

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax