Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

E-ticaret Siteleri İçin Bayram Hazırlığı Rehberi

Güncelleme Tarihi: 29.03.2024

İçindekiler;

E-ticaret firmaları için özel günler ve bayramlar dönemleri satış arttırmak için oldukça önemlidir. Genellikle e-ticaret firmaları bu dönemlerde daha fazla satış yapmak için;

 
  • E-ticaret sitesi tasarımı
  • Ürün ve Kampanya Yönetimi
  • Kargo Yönetimi
  • Sosyal Medya
  • Arama Motoru Optimizasyonu
  • Reklam ve Pazarlama
 

Gibi alanlarda çalışmalar yapmaktadır. E-ticaret firmalarının yaptığı bu çalışmalar hem hedef kitlelerine ulaşmalarını sağlamakta hem de satışlarını arttırmada oldukça etkilidir. E-ticaret firmalarının satışlarını arttırması için önemli olan bu çalışmalar ilgili döneme göre değişiklik göstermektedir.

 

E-ticaret Siteleri İçin Bayram Hazırlığı Rehberi adlı bu yazımızda satışlarınızı arttıracak önerileri sizlerle paylaşacağız. Sizler de Ramazan Bayramına sayılı günler kalmışken bu yazımızda paylaştığımız şeyleri uygulayarak satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

E-ticaret Siteleri İçin Bayram Hazırlığı Nasıl Yapılır

 

Ramazan Bayramı Ne Zaman?

 

Hicri takvime göre Ramazan Ayı’nın sonunda kutlanılan bayrama Ramazan Bayramı ( Şeker Bayramı) adı verilmektedir.

 

2024 yılı Ramazan Ayı,11 Mart 2024 tarihinde başlayacaktır yani ilk oruç 11 Mart 2024’te tutulmaya başlanmıştır. 30 günlük oruç tutumunun ardından Ramazan Bayramı 2024 yılında 9 Nisan ve 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacaktır.

 

2021 Ramazan Bayramı Ne Zaman

 

Ramazan Bayramı E-ticaret Siteleri İçin Neden Önemli?

 

E-ticaret firmalarının satış arttırması için Ramazan Bayramı’nın önemli bir dönem olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Gelin şimdi hep beraber e-ticaret siteleri için Ramazan ve Ramazan Bayramı neden önemli bir göz atalım.

 
  • Ramazan Dönemi’nde oruç tutan kişiler genellikle gün içerisindeki ihtiyaçlarını e-ticaret sitelerinden karşılamaya özen gösterir.
  • Hurma, Güllaç, Tarhana gibi hem sahurda hem de iftarda yenen yiyecekleri satın almak isteyen kişiler e-ticaret firmalarında daha fazla çeşit olduğu için alışverişlerini internet üzerinden yapabilmektedir.
  • Ramazan Bayramı döneminde en çok satılan ürünler giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar ürünleri olduğu için bu dönemde e-ticaret sitelerinin satışlarında artış yaşanmaktadır.
 

Ramazan Bayramı için alışveriş yapacak kişilerin e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yapmasındaki en büyük etken ise hem ürün çeşitliliğinin fazla olması hem de bu dönemlerde düzenlenen kampanyalardır. Sizler de Ramazan Bayramında satışlarınızı arttırmak için bu dönemde en çok satılan ürünlere e-ticaret sitenizde yer verebilirsiniz.

 

Gelin şimdi Ramazan Bayramı’nda satışlarınızı arttırmak için ne tür çalışmalar yapmalısınız bir göz atalım.

 

E-ticaret Siteleri İçin Ramazan Bayramı Önemi

 

E-ticaret Sitesi Tasarımı

 

Ramazan Bayramı’nda satışlarını arttırmak isteyen e-ticaret firmalarının yapması gereken ilk çalışmalardan birisi e-ticaret sitesi tasarımında değişikliklerdir. Genellikle bu dönemde kampanyalar düzenleyen e-ticaret firmaları siteleri için Ramazan Bayramı’na özel konseptler hazırlayarak satışlarını arttırabilmektedir. E-ticaret sitenizi Ramazan Bayramına uyumlu bir hale getirerek satışlarınızı arttırabileceğiniz gibi farklı alanlarda da tasarımlar yaparak satışlarınızı arttırabilirsiniz. Ramazan Bayramı Kampanyaları için;

 
  • Özel Landing Pageler
  • Responsive Temalar
  • Slider ve Banner Alanları
  • Kampanya ve Ürün Sayfaları
 

Gibi alanlarda çalışmalar yapmanız oldukça önemlidir. Gelin şimdi bu çalışmalarda nelere önem vermelisiniz bir göz atalım.

 
  • Özel Landing Pageler; E-ticaret firmaları özel günler ve bayramlarda düzenledikleri kampanyalar için özel landing page hazırlamaya önem vermektedir. Müşterilerinizin bir bağlantı üzerinden ulaşabileceği özel landing pageler sayesinde ürün ve kampanya tanıtımı yapmanız oldukça kolaylaşmaktadır.
  • Responsive Tasarımlar; Ramazan Bayramı dışındaki dönemlerde de e-ticaret siteleri için önemli olan şeylerin başında responsive tasarımlar gelir. Responsive tasarımlar bir e-ticaret sitesinin mobil platformlarda daha kolay çalışmasını sağlamaktadır. Günümüzde internetten yapılan alışverişlerin %75’i mobil cihazlardan yapıldığı için sizler de e-ticaret sitenizi responsive olarak tasarlamalısınız. Eğer hala mobil uyumlu bir siteniz yoksa Ramazan Bayramı kampanyalarına kadar bu çalışmayı yapmaya özen göstermelisiniz.
  • Slider ve Banner Alanları; E-ticaret slider ve banner alanları ziyaretçilerinizin ürün ve kampanyalarına daha kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamaktadır. Bu nedenle Ramazan Bayramı döneminde satışlarınızı arttırmak için slider ve banner alanlarınızda ramazan ayı kampanyalarını kullanabilir ve ziyaretçilerinizin kampanyalarınızı görerek alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz.
  • Kampanya ve Ürün Sayfaları; Ramazan Bayramı kampanyaları düzenleyecek olan e-ticaret firmalarının önem vermesi gereken başka bir konu ise ürün ve kampanya sayfalarıdır. Genellikle iyi hazırlanmış ürün ve kampanya sayfaları sayesinde e-ticaret firmalarının satışlarını arttırdığını söylemek mümkündür. Bu nedenle ürün ve kampanya sayfalarına önem vermeli ve burada müşterilerinizin kolay bilgi alabileceği sık sorulan sorular bölümü yaratmalı ve kargo etiketlerinden yararlanmalısınız.
 

E-ticaret sitenizde Ramazan Bayramı için yapacağınız tasarım çalışmaları güvenilir bir marka imajı vermenizi sağlayacak ve satışlarınızı arttırmada önemli rol oynayacaktır.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Responsive Tasarım Neden Önemlidir?

 

İlgili İçerik; İçerik Pazarlaması Sözlüğü

 

Ramazan Bayramı E-ticaret Site Tasarımı
 

Ürün Çeşitliliğinizi Arttırın

 

Ramazan Bayramı kampanyaları ile satışlarını arttırmak isteyen e-ticaret firmalarının ürün çeşitliliğini arttırması oldukça önemlidir. Çünkü Ramazan Bayramı ve ramazan döneminde insanların ihtiyaçları artmaktadır. Bu dönemde ihtiyaçlarını karşılamak için ise çoğu kişi e-ticaret sitelerine yönelmektedir fakat e-ticaret firmaları talep olan ürünleri tedarik edemediği takdirde ise satışlarında düşüşler yaşanmaktadır. Ramazan’da e-ticaret sitenize ekleyebileceğiniz ürün grupları şunlardır;

 
  • Hurma; Gıda üzerine e-ticaret sitesi kuran ve internetten satış yapan firmaların ürün grupları içerisine hurma eklemesi oldukça önemli. Ramazan’da herkes orucunu hurma ile açtığı için bu dönemde hurma satışları artış göstermektedir. Organik ürünler almak isteyen kişiler ise ürün çeşitliliği fazla olduğu için e-ticaret sitelerine yönelmektedir. Bu nedenle e-ticaret firmaları ramazan döneminde ürünleri arasında hurmalara da yer vermelidir.
  • Kadın ve Erkek Giyim Ürünleri; Hepimizin bildiği gibi Ramazan ve Kurban Bayramlarında sevdiklerini ziyaret edecek kişiler şık giyinmeye özen göstermektedir. Yeni kıyafet almak isteyen kişiler ise e-ticaret firmaları Ramazan Bayramı kampanyaları düzenlediği için genellikle e-ticaret firmaları üzerinden ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Sizler de bu dönemde satışlarınızı arttırmak istiyorsanız kadın ve erkek giyim ürünlerine e-ticaret sitenizde yer verebilirsiniz.
  • Anne ve Bebek Ürünleri; Ramazan Bayramı kampanyalarından yararlanmak isteyen ebeveynler bebek ve çocuk ürünlerini de bu dönemde satın almaktadır. Hem ürün çeşitliliği hem de indirimli fiyatlar sunabilen e-ticaret firmalarının bu kampanyalar ile satışlarını arttırdığını söylemek mümkündür.
  • Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar; Ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorisinde yapılan kampanyalar ile Ramazan Bayramı döneminde satışlarınızı arttırabilirsiniz. Bu dönemde yeni giyim ürünleri satın alın kişiler genellikle bu ürünleri tamamlamak için ayakkabı, çanta ve aksesuar gibi ürünleri e-ticaret firmaları üzerinden satın almayı istemektedir. Siz de Ramazan Bayramı Kampanyalarınız için bu ürünleri tedarik edebilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.
 

İlgili İçerik; İnternetten Satılacak Ürün Tavsiyeleri

 

İlgili İçerik; İnternetten En Kolay Satılan Ürünler Nelerdir?

 



seker bayramı, şeker bayramı, bayram hazırlığı , şeker


 

Ürün ve Stok Yönetimine Önem Verin

 

E-ticaret Siteleri İçin Bayram Hazırlığı Rehberi adlı yazımızın bu bölümünde sizlere ürün ve stok yönetimi hakkında bilgiler vereceğiz. E-ticaret firmaları Ramazan Bayramı gibi dönemlerde satışlarını arttırmak için bayram kampanyaları düzenlemektedir. Firmaların düzenlediği kampanyaların başarılı olmasını sağlayan en büyük etken ise ürün ve stok yönetimidir. Ramazan Bayramı Kampanyaları için ürün ve stok yönetiminde dikkat etmeniz gereken önemli unsurlar şunlardır;

 
  • E-ticaret firmanızın en çok satılan ürünlerini belirleyin. Bu ürünlere kampanyalarınızda yer vermeniz satışlarınızın artmasına olanak sağlayacaktır.
  • Stoğu azalan ürünlere karar verin stoğu azalan ürünler ile hediye kampanyaları düzenleyerek bu ürünlerin stoğunu tüketebilir ve deponuzda yer açabilirsiniz.
  • Satışı hızlı gerçekleşmeyen ürünlerinizi belirlemeye çalışın. Bu ürünler ile hediye kampanyaları düzenleyerek satışlarınızı arttırabilir ve satmayan ürünlerinizin stoklarını eritebilirsiniz.
  • Stok yönetimi yapabilmek için tedarikçiniz ile iletişime geçin. Bu dönemde yoğun bir talep alabileceğinizi ve bu talebi karşılayıp karşılayamayacağı hakkında bilgi edinin. Olumsuz bir yanıt alıyorsanız farklı tedarikçiler ile iletişime geçebilir ve hizmetinizin kesintiye uğramasını engelleyebilirsiniz.
 

E-ticaret firmanızda yapacağınız bu çalışmalar sayesinde satışlarınızı hızlı bir şekilde arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-Ticarette Stok Yönetimi Nasıl Yapılır?

 

Depo Düzeninizi Ayarların

 

Ramazan Bayramı gibi yoğun geçen kampanya dönemlerinde e-ticaret sitelerinin depo düzenlerini iyi ayarlaması oldukça önemlidir. Bu dönemde kargo ve teslimat süreçlerinin iyi yönetilmesi adına depo düzenlemesi yapmanız gerekir. Çünkü e-ticaret sitelerinden alışveriş yapan kişiler satın aldıkları ürünlere hızlı bir şekilde ulaşmak isteyecektir. Sizler de hızlı paketleme yapmak ve kargo süreçlerinizi yöneterek müşteri memnuniyetini arttırmak için;

 
  • Depo çalışanlarınız ile iletişime geçin. Bu dönemde hızlı hareket edip edemeyecekleri hakkında bilgi alın.
  • Depo çalışanlarınız yetersiz kalacaksa farklı kişiler ile iletişime geçerek dönemsel olarak çalışacak kişiler bulmaya özen gösterin.
  • Deponuzda her ürünün bulunabilir ve erişebilir olmasına önem verin.
 

Bunları göz önünde bulundurarak yapacağınız çalışmalar hem elemanlarınızın performansını olumlu yönde etkileyecek hem de kampanya dönemini hızlı bir şekilde yürüterek müşteri memnuniyetini arttırmanızı sağlayacaktır.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Depo ve Lojistik Yönetimi Kılavuzu

 

Ramazan Bayramı Depo Düzeni

 

Ramazan Bayramı Kampanyalarında Yapabileceğiniz Çalışmalar

 

E-ticaret firmalarının Ramazan Bayramı kampanyalarında satışlarını arttırmak için yapabileceği bir çok çalışma bulunmaktadır. Genellikle özel kampanya dönemlerinde yapılan çalışmalar şunlardır;

 
  • Kampanya Türlerine Yönelik Çalışmalar
  • Blog Çalışmaları
  • Seo Çalışmaları
  • Adwords Çalışmaları
  • Sosyal Medya Çalışmaları
  • Influencer Marketing
 

Gibi çalışmalar e-ticaret sitelerinin Ramazan Bayramında yapması gereken çalışmalar arasında yer almaktadır. Gelin şimdi hep beraber Ramazan Bayramı kampanyalarınız için bu çalışmaları nasıl yapabileceğinize bir göz atalım.

 

Ramazan Bayramı Kampanya Çalışmaları

 

Kampanyalarınızı Belirleyerek Satışlarınızı Arttırın

 

Bayram kampanyalarını 2024 yılına özel bir şekilde hazırlamak ve satışlarını arttırmak isteyen e-ticaret firmalarının düzenleyebileceği bir çok kampanya türü bulunmaktadır. Genellikle kampanya dönemlerinde e-ticaret siteleri tarafından en çok düzenlenen kampanya türleri şunlardır;

 
  • X TL üzeri siparişlerde ücretsiz kargo
  • 3 Al 2 Öde
  • X ürününden alana Y ürününde %10 İndirim
  • X ürününden alana Y ürününde 10 TL indirim
  • X ürününden alana Y kategorisindeki ürünlerde %10 indirim
  • Aynı ürünün 2.sinde %50 indirim
  • X ürününden alana Y ürünü bedava
 

Kampanya türleri e-ticaret firmalarının en çok kullandığı kampanyalar arasında yer almaktadır. Sizler de şeker bayramı kampanyaları ile satışlarınızı arttırmak istiyorsanız bu konseptlere benzer farklı kampanya türleri ile kampanyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

 

Blog Çalışmaları ile Hedef Kitlenize Fikir Verin

 

E-ticaret firmaları için blog çalışmaları oldukça önemli çalışmalardır. Genellikle işletmeler belirli zaman aralıklarında blog çalışmaları yaparak fikir edinmek isteyen hedef kitlesine yardımcı olmakta ve marka bilinirliğini yaratmaktadır. Ramazan ayı kampanyalarınız için blog çalışmaları yapmanız oldukça önemlidir. Gelin şimdi hep beraber hangi sektörde ne tür blog çalışmaları yapılabilir bir göz atalım.

 
  • Giyim; Genellikle birçok kişi kombin yaratmak veya satın alacağı ürünlere karar vermek için bloglar üzerinden fikir edinmek isteyecektir. E-ticaret sitenizi ziyaret eden müşterilerinize ‘’ Ramazan Bayramı Kombinleri’’, ‘’ Ramazan Bayramında Giyilecek Kıyafetler’’, ‘’ Çiftler için Kombin Önerileri’’ gibi blog içerikleri üretebilir ve böylece ürünlerinizi kolay bir şekilde tanıtabilirsiniz. Yapacağınız bu çalışmalar sayesinde de satışlarınızı arttırmanız olası.
  • Yemek ve Gıda; Ramazanda milyonlarca kişi oruç tuttuğu için iftar sofralarının önemi oldukça büyüktür. Bu dönemde birçok kişi sevdiklerini davet ederek hep beraber iftar yapmaya önem verir. İftar sofrası hazırlayacak kişiler ise en çok farklı yemek türlerini denemeye özen gösterir. Fikir arayışı olan kişilere fikir vermek için ‘’ Ramazan Sofralarının Vazgeçilmez 10 Yemeği’’, ‘’ Ramazan ayında yenilecek yemekler’’ , ‘’ Ramazan Tatlıları’’ gibi blog içerikleri üretebilirsiniz.
  • Ayakkabı ve Çanta; Ayakkabı ve çanta sektöründe faaliyet gösteren e-ticaret firmaları hedef kitlesine ulaşmak ve satışlarını arttırmak için ‘’ Ramazan Bayramı için ayakkabı önerileri’’ , ‘’ Ramazan Bayramı için çanta önerileri’’ tarzında içerikler üretebilmektedir. Böylece hem ürün tanıtımı yapabilmekte hem de satışlarını arttırabilmektedir.
 

İlgili İçerik; İçerik Üretimi ile Markanıza Nasıl Katkı Sağlarsınız?

 

Ramazan Bayramı Blog Çalışmaları

 

SEO Çalışmaları ile Google’da Görünür Olun

 

Ramazan kampanyalarından yararlanmak isteyen kişiler genellikle ürün ve hizmet aramalarını Google gibi arama motorları üzerinden gerçekleştirebilmektedir. Bu nedenle e-ticaret firmalarının Şeker Bayramı kampanyaları için SEO çalışması yapması oldukça önemlidir. SEO çalışmaları ile Google’da daha iyi bir konum elde etmek için;

 
  • Ramazan Bayramı indirimleri, Ramazan Bayramı Kampanyaları gibi sayfalar oluşturun.
  • Bu sayfalar için SEO uyumlu içerikler üretin.
  • Görsel optimizasyonu yaparak sayfalarınızın daha hızlı yüklenmesini sağlayın.
  • Oluşturduğunuz sayfalar için backlink çalışması yaparak sayfalarınızı güçlendirin.
 

Böyle Arama motoru optimizasyonu kolay bir şekilde yapabilir ve e-ticaret sitenizin ilgili anahtar kelimelerde daha kolay sıralama almasını sağlayabilirsiniz. Kampanya sayfalarınız ön planda olduğu zamanlarda ise daha fazla kitleye ulaşabilir ve ürün satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; SEO Rehberi

 

Adwords Çalışmaları ile Sitenizi Öne Çıkarın

 

E-ticaret firmalarının kullandığı reklamlardan birisi de Google Adwords reklamlarıdır. Google Adwords reklamları tıklama başına maliyet ücreti ödenerek verilen reklamlardır. Genellikle işletmeler tarafından en çok kullanılan reklam türleri;

 
  • Arama Ağı
  • Görüntülü
  • Video Reklamları
  • Mobil uygulama reklamları
 

Sizler de Ramazan Bayramı kampanyalarınız için oluşturduğunuz sayfaları Ramazan Bayramı, Ramazan Bayramı kampanyaları, Ramazan Bayramı indirimleri, Ramazan bayramı kampanyaları 2024 gibi anahtar kelimeler ile hedefleyerek Google Adwords reklamları verebilirsiniz.

 

Reklam verirken dikkat etmeniz gereken en önemli unsur ise bütçe çalışmalarıdır. Bütçenizi belirlerken rakip analizi yapmalı ve hedef kitlenizi daha iyi tanımalısınız. Böylece en uygun bütçeyi belirleyebilir ve hedef kitlenizin büyük bölümüne ulaşarak Ramazan Bayramı kampanyalarında satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

Ramazan Bayramı Adwords Çalışmaları

 

Sosyal Medya Kullanımına Önem Verin

 

Sosyal medya kullanımının her geçen gün artması e-ticaret firmalarının sosyal medya platformlarını ürün satışı için kullanmasında etkili oldu. Artık ürün ve hizmetlerini daha fazla kişiye ulaştırmak isteyen e-ticaret firmaları Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında iletişim yürütüyor ve satışlarını arttırıyor. Sizler de Şeker Bayramı Kampanyalarınızı duyurmak için sosyal medya platformlarından yararlanabilirsiniz.

 

Sosyal medya platformlarında yapacağınız şu çalışmalar satışlarınızın artmasında etkili olacaktır.

 
  • Düzenli paylaşım yapmaya özen gösterin.
  • Görsel ve videolarınızın kaliteli olmasını sağlayın.
  • Gönderi metinlerinizde kampanyalarınız hakkında bilgi verin ve call to action cümleleri kullanarak takipçilerinizi harekete geçirin.
  • Gönderilerinizde hashtag kullanarak spesifik konularda araştırma yapan kişilere ulaşmayı hedefleyin.
  • Gönderi istatistikleri ve hesap raporlarınızı göz önünde bulundurarak stratejinizi şekillendirin.
  • Sosyal medya reklamları ile hedef kitlenizde yer alan kişilere ürün ve hizmetlerinizi ulaştırın.
 

Böylece indirim kampanyalarınızın daha fazla kişi tarafından görülmesini sağlayabilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Siteleri İçin Sosyal Medya Pazarlama İpuçları

 

Influencer Marketing Çalışmaları ile Farklı Kitlelere Ulaşın

 

Günümüzün en çok kullanılan marketing türlerinden biri de Influencer marketing çalışmalarıdır. Genellikle e-ticaret firmaları ürün ve hizmetlerini daha fazla kişiye ulaştırmak için yüksek takipçili Influencerlar ile iş birliği yapmakta ve kampanyalarını tanıtmaktır.

 

İşletmeler çalıştıkları Influencerların takipçileri tarafından kolay bir şekilde tanındığı için takipçi sayılarını, etkileşim oranlarını, ziyaretçi sayılarını ve dönüşüm oranlarını kolay bir şekilde arttırabilmektedir. Sizler de Ramazan Kampanyaları için Influencer marketing çalışmaları yapabilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 


influencer marketing, pazarlama, eticaret

 

Ticimax ile Doğru Adımlar Atın

 

E-ticaret sektöründe başarılı olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği e-ticaret alt yapısı olan Ticimax e-ticaret alt yapıları ile sizlerde e-ticaret sitenizi kurabilirsiniz. Ticimax e-ticaret alt yapıları içerisinde bulunan özellikler ile kampanyalarınızı kolay bir şekilde düzenleyebilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax