Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

El Yapımı Ürün Satışı Nasıl Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 17.04.2024

İçindekiler;

İnternet üzerinden kazanç sağlamak için el emeği ürünlerinizin satışı gerçekleştirebilirsiniz. El emeği ürünler standart ürünler kullanmak istemeyen müşteriler için tercih edilmektedir. Aynı zamanda kişiye özel üretimin de gerçekleştirildiği bu alan özellikle özel günler için çok fazla satış yapmanızı sağlayabilir. El Emeği Ürünler İnternette Nasıl Satılır konusunda bilgi almak istiyorsanız, sizin için hazırladığımız bu yazıyı okumanız yeterli olacaktır.
 

Online El Emeği Ürün Satışı
 

İnternet Üzerinden Nasıl Satış Yapılır?

 

 

İnternet üzerinden satış yapmak için yerine getirmeniz gereken bazı prosedürler bulunmaktadır. El Emeği Ürünler İnternette Nasıl Satılır konusunda öncelikle kendinize ait bir şirket kurmanız gerekir. Şirket kurma işlemi günümüzde oldukça kısa sürede gerçekleştirilebilmektedir ve büyük maliyetleri de bulunmamaktadır.

 

 

İnternetten el emeği ürünlerin satışı için kendinize ait bir şahıs şirketi kurabilirsiniz. Şahıs şirketinin nasıl kurulacağını öğrenmek için bu konuda yazdığımız yazıyı inceleyebilirsiniz. Şahıs şirketinizin kurulum işlemlerini gerçekleştirirken bir yandan da internet siteniz için hazırlıklara başlayabilirsiniz.


 

İlgili İçerik: Şahıs Şirketi Nasıl Kurulur?




Online Ürün Satışı Nasıl Yapılır



 

E-ticaret sitesi kurmak için domain, hosting, ürün stoğu yöntemleri, tasarım, yazılım altyapısı gibi satın almanız ve düzenlemeniz gereken birçok etmen bulunmaktadır. Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız eğer firmamız ile iletişime geçerek sizler de bütün her şeyi içinde bulunduran e-ticaret alt yapılarımız hakkında bilgi alabilir ve alt yapılarımızı 15 gün ücretsiz denedikten sonra e-ticaret sitenizde kullanmaya devam edebilirsiniz.


Alt yapılar içerisinde bulunan responsive tasarımlar sayesinde mobil cihazlara uyumlu bir e-ticaret sitesi yaratabilir ve bununla beraber isterseniz mobil uygulamanızı da oluşturarak genellikle alışverişlerini mobil cihazlardan yapan kişilere daha hızlı ulaşabilirsiniz.


 

İlgili İçerik: Şirket Nasıl Kurulur?



El Emeği Ürün İnternet Satışı

 

El Emeği Ürünleri Satarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

 

El Emeği Ürünler İnternetten Nasıl Satılır sorusunda gerekli teknik kısım ile ilgili bilgilendirmeyi yukarıda yaptık.  El emeği ürünler üretim skalası oldukça geniş, birçok malzemeyi iş fikrine dönüştürmenize imkan tanıyacak ve sürekli olarak talepler ve arzunuz doğrultusunda genişletebileceğiniz bir alandır.

 

E-ticaretin genişlemesi ile birlikte insanlar el emeği ürünlerini de internetten satmaya başladı. Bu rekabetinde artmasına sebep oldu. Rekabette avantajlı olabilmek için dikkat etmeniz gereken bazı unsurlardan sizlere bahsedeceğiz:

 

 

Ürünlerinize karar verin:  Öncelikle hangi alanda ürünler ile satışa başlamak istediğinize karar verin. El emeği ürünlerinizi oluştururken benzeri bulunmayan, insanların ilgisini kolay çekebilecek ürünleri tercih etmeye özen gösterin.  İnternet sitenizde kişiye özel ürünler hazırlayabileceğiniz vurgusunu da öne çıkartmanız gerekir, bu alanda en çok talep kişiye özel ürünlere yönelik olmaktadır.


Ürünlerinizi hazırlarken kullandığınız malzemelerin kalitesinden ödün vermemelisiniz, sizden memnun kalan müşterileriniz sayesinde bilinirliğinizi hızlı bir şekilde arttırabileceğinizi unutmayın. Ürün skalanızı ise gün geçtikçe genişletmeniz gerekir. Sitenizde ne kadar çok ürün varsa site trafiğinizi o kadar arttırabilir ve dolayısıyla satışlarınızda o kadar artar.

 

 

İlgili İçerik: E-ticaret Sitesinde Satılacak Ürün Tavsiyeleri 



Online El Emeği Ürün Satış Fikirleri

 

Rakiplerinizi analiz edinEl emeği ürün satış siteleri internet üzerinden satış imkanı sunan pazar yerlerini inceleyerek rakipleriniz hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir.  Yapılan fiyatlandırmaları incelemeli ve piyasanın çok üzerinden veya çok altında fiyatlandırma yapmamaya özen göstermelisiniz. Rakiplerinizin iş fikirlerinden ilham alabilir, onların sundukları hizmetleri kendi e-ticaret sitenize de uygulayabilirsiniz.


 

İlgili İçerik: İnternetten Yemek Satışı


 

Reklamınızı yapın: E-ticaret alanında önemli olan diğer faktör ise etkin bir reklam kampanyası sürdürebilmenizdir. El emeği ürünler internetten nasıl satılır sorusunun aslında en büyük cevaplarından biri reklam faaliyetlerine özen göstermektir. Nasıl fiziki mağazacılık da reklam faaliyetleri önemliyse, bu alanda da önemlidir. İnternet üzerinden reklam faaliyetlerinizi gerçekleştirmek için sitenize ait sosyal medya hesapları açmalısınız.


Ürünlerinizi sosyal medya hesaplarından tanıtarak sitenizin tanınır olmasını sağlamalısınız. Belirli dönemlerde kampanyalar ve indirimler uygulayarak müşteri sayısını arttırabilirsiniz. Sosyal medya hesapları açmanın yanında, bilinen bloglara ve internet üzerinden tanınan kişilere reklam verebilirsiniz.

 

El Yapımı Ürün Satmak İsteyenlere Ürün Fikirleri Nelerdir?

 

El yapımı ürünler günümüzde tüketicilerin oldukça rağbet gösterdiği bir sektör haline gelmiştir. Online el yapımı ürün satmak isteyenler için seçenekler çok olduğu gibi emek verilerek yapılan ürünlere verilen değer de fazladır. Aşağıda birkaç fikri sizler için sıraladık.

 
  • El yapımı mum, mumluk
  • Beton saksı yapımı
  • Makrome
  • Dekoratif ayna
  • Tablo, resim, çerçeve
  • Aydınlatma ürünleri (abajur, avize)
  • Kapı süsleri
  • Duvar süsleri
  • Sunum aksesuarları
  • Dekoratif yastık
  • Dekoratif raf
 

DIY (kendin yap) ürünleri el yapımı ürün satmak isteyenler için oldukça çeşitlidir. Müşterilerin de ilgisi bu tarz ürünlere olan ilgisi fazladır. El yapımı ürünlerimi nasıl satabilirim diye düşünenler için ise e-ticaret en ideal yoldur. E-ticaret ile farklı şehirlere günün her saati satış yaparak el yapımı ürünlerinizle işinizi ve kazancınızı büyütme şansınız mevcuttur.

 

El Yapımı Ürün Satış Fikirleri

 

El Emeği Organik Gıda Satışı İnternetten Nasıl Satılır?

 

El emeği organik gıda ürünleri satmak tüketicilerin sıklıkla rağbet gösterdiği bir sektör haline gelmiş durumdadır. Tüketiciler için özellikle yöresel ürünlere kolay ulaşılamayan metropollerde tüketiciler için yöresel ve organik lezzetlerin satın alımı için en ideal yol sanal mağazalar olmaktadır. Organik beslenmenin sağlıktaki öneminin daha da öne çıktığı bu dönemde kişiler güvendiği markaların organik gıda ürünlerini online olarak satın almaktadır.

 

El yapımı organik gıda fikirleri;

 
  • Tarhana
  • Reçel
  • Erişte
  • Mantı
  • Salça, domates sosları
  • Organik sebze-meyveler
  • Organik tavuk, yumurta vb.
 

El yapımı gıda ürünlerinin satışında dikkat edilmesi gerekenler;

 
  • Raf ömrü
  • Paketleme seçenekleri
  • Zamanında teslim
  • Saklama koşulları
 

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax