Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Linkedin Şirket Sayfası Nasıl Açılır

Güncelleme Tarihi: 13.07.2023

İçindekiler;

İş dünyasında oldukça önemli bir yere sahip olmayı başaran ve büyük ölçüde bir sosyal ağ olma özelliği taşıyan LinkedIn, iş dünyasında uzmanlaşmış kişilerin buluşma noktası olmasının yanında hem şirketler hem de çalışanlar için önemli bir kesişim alanıdır.

Bu durumdan kaynaklı olarak da günümüzde birçok şirket Linkedin üzerinden hem iş arayışındaki profesyonellere hem de kendi müşterilerine ulaşmak adına ve onlarla bağ kurmak adına Linkedin’i aktif olarak kullanıyor.

Siz de Linkedin şirket sayfası açmak istiyorsanız, buna yönelik adımlarınızı doğru bir şekilde atarak markanız adına Linkedin şirket hesabı açabilirsiniz. İlk olarak kişisel bilgilerinizin doğru bir şekilde yer aldığı formu doldurmanız gerekiyor. Ardından şirket sayfası için gereken şartları sağladığınıza dair onaylama aldığınız zaman Linkedin’de şirket sayfası açma işinizi tamamlamış oluyorsunuz. Sayfanızı oluşturmak için gereken şartlar yerini getirilip, uygun şartlar sağlandıktan sonra işleminizi tamamlayabiliyorsunuz.



Linkedin Şirket Sayfası Nasıl Açılır

Linkedin Şirket Sayfası Eklemek İçin Gereken Şartlar

 

Linkedin’e yeni bir şirket sayfası ekleyebilmeniz için gereken şartları yerine getirmelisiniz. Bu şartlar:
 

  • Adınız ve soyadınız doğru olacak şekilde kişisel bir profiliniz olmalı.
  • Bu profil minimum 7 günü doldurmuş olmalı.
  • Profilinizin gücü yıldız yahut ortalama ifadeyle gösterilmelidir.
  • Birden fazla bağlantınız profilinizde olmalı.
  • Şirketinizde mevcut bir çalışanın olması ve kendi pozisyonunuza da deneyim bölümünde yer vermeniz gerekir.
  • Hesabınızda onaylı bir şirket mailinin yer alması gerekir.
  • Şirkete ait e-posta alan adı, şirketin kimliğine ait olmalıdır.
 

Yukarıdaki şartların tamamına sahipseniz Linkedin şirket hesabı giriş işleminizi gerçekleştirerek, Linkedin şirket sayfası oluşturma sürecine ilerleyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Linkedin Reklamları Kimler İçin Uygundur?


Linkedin Şirket Sayfası Eklemek İçin Gereken Şartlar

 

Şirket Sayfanızı Oluşturmanız İçin İzlemeniz Gereken Adımları

 

Şirket sayfası URL’si ve şirket sayfanızı yayınlayabilmek adına bir şirket açıklaması eklemeyi Linkedin firma sayfası açma aşamasında unutmamanız gerekiyor. Sonrasında izleyeceğiniz yol şu şekildedir:
 

  • Ana sayfada üst kısımda bulunan ‘’İlgi Alanları’’ kısmına gelerek ‘’Şirketler’’ butonunu seçin.
  • Sağ bölümdeki ‘’Şirket Sayfası Oluştur’’ sekmesine giderek ‘’Oluştur’’ seçeneğini tıklayın.
  • Şirketinizin resmi adı ve iş e-posta adresini girin.
  • Devam tuşuna basarak şirket bilgilerini doldurun.
  • Girdiğiniz mail adresi Linkedin hesabında onaylanmamış ise adrese bir doğrulama maili geliyor. Bu mailden hesabı onaylayarak şirket sayfasını eklemek için ilgili yönergeleri kullanın.
 

Linkedin şirket sayfası nasıl açılır sorusunun cevabını fiili olarak gerçekleştirdikten sonra önemli olan ve geriye kalan şey sayfa yöneticiliği oluyor. Şirket profilini kuran kişi, LinkedIn tarafından otomatik olarak yönetici sıfatını alıyor. Yönetici kişi ise sayfanın yönetimindeki tüm yetkileri alabiliyor. Bu kişiler istedikleri zaman yeni yönetici ekleme ve çıkarma yetkisine de sahip oluyor. Eğer yönetici sizseniz ‘’Sayfa’’ sekmesindeki ‘’Düzenleyin’’ kısmına basarak düzenlemeleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede Linkedin şirket hesabı yönetme tamamen siz tarafından gerçekleşiyor.


İlginizi Çekebilir: Hakkımızda Yazısı Hazırlanırken Dikkat Etmemiz Gerekenler


Linkedin Şirket Sayfası Oluşturma

 

Linkedin Şirket Sayfasında Nasıl Yönetici Olursunuz?

 

Bir kuruma hizmet vermekte olan bir şirket veya ajans biri bir kuruluşsanız, LinkedIn şirket sayfası yönetmek adına konuyu şirketteki yetkiliye taşımalısınız. Sayfanın mevcut yöneticisiyle temas kurarak, sayfanın yönetiminde yetki sahibi olmak için yöneticilik talep edebilirsiniz. Yönetici olma hakkına sahip olabilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
 

  • Kişisel profilinize şirket adına kullandığınız e-posta adresini ekleyip, onaylayın.
  • Profilinizde şirketteki pozisyonunuzu belirtin.
  • Şirket sayfasına gidin ve sağ tarafta yer alan ‘’Bu sayfanın yönetilmesine yardımcı mı olmak istiyorsunuz?’’ ibaresini görene kadar sayfada aşağıya inin.
  • Sayfanızın yönetici listesine ulaşmak için ‘’Yöneticileri görüntüleyin’’ seçeneğine basın.
  • Herhangi bir yönetici ile birinci dereceden bağlantınız varsa şirket sayfası için talebinizi ona iletmeniz de mümkün. Aksi durumda ise üyeye Linkedin üzerinden mesaj göndererek iletişime geçebilirsiniz.
 

Bu işlemleri yerine getirdikten sonra yönetici olduğunuz zaman Linkedin mobilden şirket sayfası yönetme işinizi de kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunlara ek olarak da çalışmaya başladığınız takdirde Linkedin şirket sayfası takipçi artırma çalışmasına yönelik aktif olmanız gerekiyor.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Sosyal Medya Araçları
 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir: 


Sosyal Medyada Satış Arttırma Taktikleri


E-ticaret Siteleri İçin Sosyal Medya Pazarlama İpuçları


Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.


 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax