Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Ücretsiz Video Düzenleme Programları

Güncelleme Tarihi: 12.07.2023

İçindekiler;

Günümüzde sosyal medya kullanımı hayatımızda büyük bir yer teşkil ediyor. E-ticaret sektörü öngörülemez bir şekilde büyüyor. Yalnızca şirketler değil, bireysel kullanımlar içinde bu alan oldukça rağbet görüyor. Durum bu olunca işletmeler veya e-ticaret faaliyeti gösteren kişiler için de içerik üretmenin önemi artıyor. Genellikle e-ticaret faaliyeti yapan işletmelerse ürünlerini tanıtmaya yönelik videolar hazırlıyor.



Ücretsiz Video Düzenleme Programları

 

Video Yapma Programı




Profesyonel içerik hazırlamak için bilgisayar, tablet ve hatta cep telefonlarınızdan kullanabileceğiniz ücretsiz video düzenleme programları sizlere büyük bir fayda sağlıyor. Ücretsiz Video Düzenleme Programları ile video kesme ve video birleştirme işlemlerinizi, renk ve görüntü ayarlarınızı, alt yazı ekleme veya ara geçişlerin düzenlenmesi gibi pek çok işlemi aylık veya yıllık bir ücret ödemeden gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu programlardan bazılarını sizler için derledik:

 

İlgili İçerik: Etkileşiminizi Artıracak Video İçerik Fikirleri



Ücretsiz Video Yapma Programları


 

Windows Movie Maker

 

Bu program özellikle video düzenleme programı ücretsiz alanında çok fazla tecrübesi olmayan kullanıcılar için oldukça kullanışlıdır. Kısıtlı özelliklere sahip olsa da diğer Profesyonel Video Düzenleme Programı Ücretsiz aksine bir hata ile karşılaşma ihtimaliniz çok düşük ve render (son sunuş) süresi oldukça hızlıdır.



Ücretsiz Video Düzenleme Programları Windows Movie Maker

 

VirtualDub

 

VirtualDub sıklıkla tercih edilen programlardan bir tanesidir. Profesyonel bir video düzenleyicinin sunduğu tüm özelliklere sahip değildir ancak kolay kullanım imkânı sunmakta ve birçok kullanıcının taleplerini rahatlıkla karşılayabilmektedir. VirtualDub Ücretsiz Video Düzenleme Programları ile videolarınızı düzenlerken kullanabileceğiniz bazı özellikler şunlardır:

 

  • Video bölme/Birleştirme,
  • Video döndürme/Sıkıştırma,
  • Ses ekleme/Çıkartma,
  • Altyazı ve logo ekleme,
  • Kontrast/Parlaklık ayarlama.



İlgili İçerik: YouTube'da İzlenme Süresini Arttırma Yolları


Ücretsiz Video Düzenleme Programları VirtualDub

 

DaVinci Resolve

 

Video kurgularınız için daha fazla araç sunan DaVinci Resolve Programı’nın ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki seçeneği bulunuyor. Ücretsiz seçenek programın neredeyse her özelliğinden yararlanabilmenizi sağladığı için Ücretsiz Video Düzenleme Programları arasında yer vermek istedik.

Windows, Mac ve Linux üzerinden kullanabileceğiniz programı üretici firma Blackmagic Design web sitesinden indirebilirsiniz. Çok kullanıcılı ortak çalışma, HDR derecelendirme, film greni, stereoskopik 3D araçları, bulanıklaştırma ve sis efektleri gibi özellikleri içeriyor. Profesyonel bir film stüdyosu çalışmaları dışındaki tüm kurgu çalışmalarınız için kullanıma uygun. 


İlgili İçerik: Tanıtım Videosu Hazırlamadan Önce Bunları Okuyun


Ücretsiz Video Düzenleme Programları DaVinci Resolve

 

LightWorks

 

En iyi video düzenleme programı ücretsiz skalasında geçen LightWorks ücretli bir programdı ancak ücretsiz hale getirildi. Kullanıcılar LightWorks’ün pek çok ücretli programa göre çok yüksek bir performansa sahip olduğunda hem fikir. Ancak LightWorks diğer bahsettiğimiz Ücretsiz Video Düzenleme Programlarına göre biraz daha karmaşık.

Programı kullanmayı öğrenmek uzun sürse de öğrendikten sonra işlerinizi profesyonel bir şekilde yürütebileceksiniz. Mac ve Windows işletim sistemleri üzerinden kullanabileceğiniz programda; gerçek zamanlı efektler, çoklu kamera düzenleme, geniş codec desteği, sezgisel kontroller bulunmaktadır.



Ücretsiz Video Düzenleme Programları LightWorks

 

OpenShot

 

Openshot özellikle yeni başlayanlar için uygun bir program. Linux işletim sisteminde de rahatlıkla kullanılabilmekle beraber Windows ve Mac işletim sistemleri içinde uygun. Kolay kullanımı sayesinde programa hızlı bir şekilde hâkim olabilirsiniz.

Videoları kırpma, bölme ve süresini kısaltma özelliklerinin yanı sıra yeşil ekran çekimlerini de düzenlemenize imkân tanımaktadır. OpenShot aynı zamanda tamamen Türkçe kullanım imkânı sağlamaktadır.


İlgili İçerik: 2021 Sosyal Medya Görsel ve Video Boyutları



Ücretsiz Video Düzenleme Programları OpenShot

 

Shotcut

 

Açık kaynak platform video düzenleme programları arasında bulunan ve basit ücretsiz video düzenleme programı olan Shotcut, aynı zamanda geni video format seçenekleri de sunuyor. 4K, FFmpeg, ProHes, DnxD gibi video formatlarında düzenleme yapabilme imkânı yanında Linux, Mac ve Windows işletim sistemlerinde kullanımı mevcut. Shotcut Ücretsiz Video Düzenleme Programları size videolarınızda şu şekilde düzenlemeler yapma imkânı sunmaktadır:

 

  • Videoları kırpmak/birleştirmek,
  • Yazı eklemek,
  • Video akış hızını değiştirmek,
  • Ses ve video klipler için farklı hız efektleri
  • 4K çözünürlük desteği.

 

 

Ücretsiz Video Düzenleme Programlarının yer aldığı bir derleme yaptık. Firmanızın görünürlüğünü arttırmak, kişisel hesaplarınızın ilgi çekici olmasını sağlamak, bireysel e-ticaret faaliyetlerinizi desteklemek veya sosyal konulara dair çalışmalarınızı yürütebilmek gibi birçok alanda tavsiye edilen programları kullanarak içerik üretebilirsiniz. Kullanımınızı daha verimli hale getirebilmek için çalışmalarınıza en uygun programı seçerek ona yoğunlaşmanız öğrenme sürecinizi kolaylaştıracak ve üretim skalanızı genişletecektir.

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:

Dönüşümlerinizi Arttıracak Video Reklam Modelleri

Ücretsiz Stok Video Siteleri

Youtube Kanalı Açmak İçin 10 Neden
 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax