Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Youtube İzlenme Artırma

Güncelleme Tarihi: 22.03.2024

İçindekiler;

YouTube, pek çok kişinin videolar izleyip paylaştığı bir platform. Aynı zamanda YouTube, kişilerin gelir sağlamasına da olanak tanır. YouTube izlenme videolarını aboneleri ile buluşturan kişilerin sıklıkla takip ettiği bir grafiktir. YouTube hesabı olan kişiler bu platform üzerinden izlenme sayısını nasıl artıracağını merak eder.

YouTube izlenme arttırma video paylaşarak para kazanmayı hedefleyen kişilerin oldukça önemsemesi gereken bir durumdur. YouTube üzerinden izlenme sayısını arttırmak isteyen kullanıcılar bazı adımları takip etmelidir. Sizler de eğer bir YouTube kanalına sahipseniz, kanalı daha da aktifleştirmek ve izlenme süresini arttırmak için bu adımları uygulayabilirsiniz.

 

İlgili İçerik: E-ticaret Siteleri İçin Youtube İçerik Önerileri

 

YouTube'da İzlenme Süresini Arttırma Yolları

 

YouTube İzlenme Nasıl Arttırılır?

 

YouTube izlenme sayılarını arttırmak, kanal sahibi pek çok kişi için son derece önemlidir. Abonelerine iyi bir video deneyimi sağlamayı amaçlayan herkes YouTube izlenme yükseltme seçeneklerini denemek ister.

Öncelikle YouTube üzerinden bir kanal sahibi olan kişiler, abonelerine yönelik ilgi çekici videolar yüklemelidir. Bu sayede kullanıcılar kendilerini daha değerli hissederek kanalınıza abone olup izlenme sayınızı arttırabilir. YouTube üzerinden yüklediğiniz ilgi çekici içerikler sayesinde kullanıcılarınıza belli başlı yönergeler vermeyi düşünebilirsiniz. Neredeyse her YouTube kanal sahibi kişilerin kurduğu cümlelerden biri olan ‘kanalıma abone olun’ ifadesini videolarınıza yerleştirebilirsiniz. YouTube izlenme taktikleri kullanıcıları kendine çekeceği için kanalınıza abone olup izlenme sayınızın arttırabilirler.

İkinci bir seçenek olarak abonelerin hoşuna gideceği türden bir video listesi oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu liste birbirinden ilgi çekici içeriklere sahip olduğu takdirde izlenme sayınızda artış gerçekleşecektir. Video listenizin bir iki video ile sınırlı kalmaması gerekmektedir. Bu sebeple YouTube üzerinden aboneleriniz ile paylaşacağınız birbirinden ilgi çekici videolar çekmeniz önerilir. Kanalınıza düzenli bir biçimde videolar yüklerseniz kullanıcılar merak içinde videolarınızı izlemeyi bekleyecektir.

 

İlgili İçerik: E-ticaret Siteleri İçin Youtube İçerik Önerileri
 

YouTube İzlenme Nasıl Artar?

 

Video listesini birden fazla ve farklı konular üzerinden oluşturursanız, aboneleriniz kendilerine en yakın gelen videoları kolay bir şekilde bulabilir. Bu sayede aboneleriniz kendini değerli hisseder. Eğer izleyici, sizin oluşturduğunuz bir video listesinde kendine yakın gelen bir video ile karşılaşırsa mutlaka bu videoyu izlemek ister. Böylece izleyicilerin hem kanalınıza olan ilgisi hem de YouTube üzerinden izlenme sayınız artar.

YouTube izleyicilerini kanalınıza çekmeyi başarmanız da izlenme sayınızın artması için son derece önemli bir adımdır. İzleyiciler kanalınızda ilgi çekici bir video ile karşılaşırsa abone olmak isteyecektir. Abone kazanma işlemi her ne kadar uzun zaman isteyen bir süreç olsa da YouTube izlenme sayısı arttırmak için son derece gerekli bir adımdır. Kanal sahipleri bu konuda biraz sabırlı davranırsa mutlaka fazla aboneye sahip bir kanala dönüşür.

 

İlgili Rehber: E-ticaret Siteleri İçin Sosyal Medya Pazarlama İpuçları


YouTube İzlenme Nasıl Artar?

 

YouTube İzlenme ve Abone Arttırma

 

YouTube üzerinden bir kanal sahibiyseniz YouTube izlenme sayısı arttırma yollarını merak edebilirsiniz. Kaliteli içeriklerden meydana gelen videoları, pek çok YouTube kullanıcısı ilgi ile takip eder. Bu sebeple kanalların bu amaçla içerik üretmesi beklenir. Çekmiş olduğunuz videoyu paylaşırken mutlaka videonun içeriği hakkında bir fotoğraf ya da yazı eklemeniz gerekir. İyi bir başlık da kullanıcıların ilgisini çekeceğinden dolayı mutlaka yer vermelisiniz.

Videolarınıza çeşitli altyazılar da eklerseniz izlenme sayınızı büyük ölçüde arttırabilirsiniz. YouTube izlenme paraları kanal türlerine göre değişiklik gösterebilir. Bu sebeple videolarınızı olabildiğince farklı içeriklerden üretmelisiniz. Uzun videoları aboneleriniz ile paylaşarak izlenme sayılarınızı arttırabilir, gelirinizi katlayabilirsiniz.

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir: 

Youtube Reklamları ile Abone Sayısı Arttırma

Ücretsiz Stok Video Siteleri


Ücretsiz Video Düzenleme Programları 

Dönüşümlerinizi Arttıracak Video Reklam Modelleri 

Ticimax e-ticaret paketlerini kullanmak ve kendi e-ticaret sitenizi açmak istediğiniz takdirde E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.
 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax