Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternetten Satılan En İlginç Ürünler

Güncelleme Tarihi: 12.07.2023

İçindekiler;

Günümüzde internet, tüketici alışveriş alışkanlıklarını değiştirdi. Artık günümüzde ihtiyaç duyulan her ürün internette aranıyor ve bir tıkla satın alınabiliyor. Hal böyle olunca girişimciler ya da e-ticaret yapmak isteyenlerin internette her ürün satılır mı gibi merak konuları oluşmaktadır.

 

Online satış siteleri kişileri şaşırtan belki “yok artık” dedirtecek ilginç ürünlerin de satıldığı bir mecra olarak karşımıza çıkmaktadır. Yazımızda modası hiç geçmeyen ve satılan ilginç ürünler konusunda bilgi edinebilirsiniz.

 

İnternetten Satılan En İlginç Ürünler

 

İnternette En Çok Satılan 15 Ürün

 
  • Spor kıyafetleri
  • Kitap
  • Evcil hayvan ürünleri
  • Organik ürünler
  • Kozmetik ürünleri
  • Cep telefonu aksesuarları
  • Tekstil ürünleri
  • Oyuncak
  • Ev dekorasyon ürünleri
  • Hediyelik eşyalar
  • Akıllı telefonlar
  • Kişiye özel ürünler
  • VR aksesuarları
  • Anne&bebek ürünleri
  • Takı aksesuar
 

İlgili İçerik; İnternetten Bebek Giyim Ürünleri Satmak Hakkında Her Şey

 

İlgili İçerik; Online Pet Shop Açma Rehberi

 

İlgili İçerik; İnternet Üzerinden Kitap Satışı Nasıl Yapılır?

 
 



 

İnternette Modası Geçmeyen Sektörler Nelerdir?

 

Giyim sektörü: Giyim, ayakkabı, çanta gibi ürünler modası geçmeyen sektörlerdendir. Bunun nedeni, piyasanın güçlü bir sektör olması ve giyime olan ihtiyacın her mevsim değişiyor olmasındandır. Üstelik dinamik bir sektör olan giyim sektöründe önemli olan trendleri yakından takip etmek ve tüketicilerin dikkatini çekilmesinin sağlanmasıdır.

 

Giyim sektörünü içinde pek çok niş alana ayrılabilir ve internette satılan en ilginç ürünler kategorisine daha önce yapılmamış bir tasarım ya da kişiselleştirmeler ile dahil edilebilir.

 

Ayakkabı sektörü: Ayakkabı sektörü e-ticaret pazarında büyük satış verilerine ulaşılan bir sektördür. Giyim sektörü gibi ayakkabı satışını da işinize uyarlayabilir ve tüketicinin ihtiyacına ve beklentilerine karşılık vererek başarıya ulaşabilirsiniz.

 

Aksesuarlar: Takı ve aksesuar sektörü e-ticaret pazarının önemli bir payını oluşturmaktadır. Özellikle kişiye özel tasarımlar, trend ürünler, daha niş alanlar konusunda takı ve aksesuar e-ticaret yapmak isteyenlerin dikkatini çekmektedir.

 

Spor ürünleri: Spor ürünleri ne kadar kıyafet, ayakkabı gibi sektörleri de oluştursa da sadece spor ürünleri ve spor kıyafetleri olarak daha niş bir alanda yer almak ve internetten satılan ilginç ürünler arayışı olanlara hitap etmek mümkündür.

 

İlgili İçerik; İnternetten Spor Malzemeleri Nasıl Satılır?

 

İlgili İçerik; 2021 E-Ticaret Trendleri




Modası Geçmeyen Ürünler

 

Kozmetik ürünleri: Kozmetik ürünleri kadın, erkek her kategorinin ilgi ve ihtiyaç duyduğu bir alandır. Kozmetik ürünlerinde niş bir alana odaklanabilir ve hedef kitlenin beklentilerine karşılık verebilirsiniz.

 

Kitap satışı: Kitaplar internette en çok satan ürünlerdir çünkü kitaplar insanların aradığı sorunlar için çok sayıda olası çözümü kapsamaktadır. Kitap satışını genelleyebileceğiniz gibi niş bir alana da odaklanmanız mümkündür.

 

Elektronik: Elektronik, genel olarak internette çok aranmaktadır. Listede; beyaz eşya, TV, buzdolabı gibi büyük ya da daha spesifik ürünleri kapsamaktadır.

 

Cep telefon aksesuarları: Tıpkı cep telefonları gibi cep telefonu aksesuarları da en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır. Bu alanda geliştirmeler yaparak yeni ve farklı ürünler geliştirerek internette satılan en ilginç ürünler kategorisine dahil olabilirsiniz.

 

Oyunlar/Oyuncaklar: Oyunlar/oyuncaklar hakkında konuştuğumuzda, sadece çocuk ürünlerinden bahsediyormuşuz gibi görünebilir. Ancak günümüzden sanal oyunlar, masa oyunları gibi pek çok farklı kategorideki oyun satın alınmaktadır.

 

Mobilya ve ev dekorasyonu: Ev dekorunu düşünmek her zaman pahalı, lüks mobilyalar satın almak anlamına gelmemektedir. Mobilya ve ev dekorasyon alanı pek çok küçük, büyük belki gereksiz görünebilecek ürünleri de kapsamaktadır.

 

Kişiye özel ürünler: Kişiye özel ürünler, bir iş kurmak için pek çok fırsatı içinde barındırır. Kupaları, çerçeveleri, defterleri, çizgi romanları, tişörtleri, ve özel bir temayla üretebileceğiniz her şeyi kişiselleştiren bir e-ticaret sitesi oluşturabilirsiniz. İnternette satılan ilginç ürünler konusunda ise kişiye özel ürünleri geliştirmek mümkündür.

 
 

İlgili İçerik; E-ticarette Müşteri Arttırma Teknikleri

 

İlgili İçerik; Ürünleriniz İçin İdeal Fiyatı Bulmaya Yönelik 6 Strateji




Modası Geçmeyen Makyaj Ürünleri

 

İnternette Satılacak İlginç Ürünler Nasıl Bulunur?

 

İnternetten satılan en ilginç ürünler konusunda bir arayışı ya da araştırması olanlar için öncelikle bir pazar araştırması yapmak oldukça önemlidir. Bunun yanında internette en çok satılan ürünler konusunda fikir edinmeniz gerekir. Pazardaki ihtiyaç ve talebi analiz ederek sonrasında bir niş oluşturmanız gerekmektedir.

 

İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler (2021 Yeni)

 

İlgili İçerik; E-ticaret ile Kişiye Özel Ürünler Nasıl Satılır?

 

İlgili İçerik; Ev Hanımları için İnternetten Ürün Satma Fikirleri

 

İnternette Satılacak Ürün Konusunda Nasıl Karar Verilir?

 

Satılan ilginç ürünler bulma ve karar vermek de oldukça önemlidir. Aşağıda internette satılacak ürün bulma konusunda ihtiyacınız olacak birkaç stratejiyi sıraladık.

 

Müşterilerin sorunlarına hitap etme: Satılacak bir ürün bulma ya da internetten satılan en ilginç ürünler konusunda araştırma yaparken müşterilerin ortak sorunlarına çözüm bulmak oldukça önemlidir. İhtiyaç ve sorun yaşadığı bir ihtiyacını gidermek hedeflenmelidir.

 

İnsanların hobilerine hitap etme: Günümüzde hitap edilecek sektör ya da insanların hangi ihtiyaçlarına hitap edeceğiniz konusunda karar vermeniz gerekmektedir. Tüketiciler belirli bir ticaret veya hobi konusunda tutkulu olduklarında, genellikle tam olarak istedikleri ürünü elde etmek için para yatırmaya daha meyillidirler.

 

Örneğin son zamanların yetişkinler için de en büyük hobisi haline gelmek internetten lego satmak hobi alanında oldukça öne çıkan bir alandır.

 

Kişisel hedeflere odaklanma: Benzersiz ve ilginç bir ürün oluşturmak isteyenler için kendi yaratıcılığına ve hayal dünyasına dönmek oldukça önemlidir. Farklı bir ürün oluşturmak ve konumlandırmak için bilgi birikiminizi kullanmak son derece karlı olabilir.

 

Niş ve ilginç bir ürün araştırmasında kurguladığınız ilginç ürünün pazardaki konumunu araştırmak gerekmektedir.

 

Mesleki deneyimlerden yola çıkma: Mesleki deneyim internette satacak ürün bulma ya da internette satılacak ilginç ürünler bulma konusunda yardımcı olmaktadır. Çalışılan sektör ürün satmak, ürün geliştirmek konusunda vizyon oluşturma konusunda etkili olacaktır.

 

Trendleri yakalamak: Bir eğilimi yeterince erken fark etmek, yeni ürünü piyasaya sürmek açısından önemli bir kazanç olabilir. Trendleri takip etmek, kendi mesleki yeterliliğinizden bir şeyler katmak, başkalarının göremediğini görmek sizi sektörde lider haline getirebilir. Çevrimiçi pazarlarda da trendleri göz önüne almak gerekmektedir. Bunun için Amazon , Etsy ve eBay gibi sitelere göz atarak yurtdışında da hangi ürünlerin satıldığını ya da öne çıkan ürünleri dikkate alabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Amazon’a Mağaza Açma Rehberi

 

İlgili İçerik; eBay’de Satış Yapma Rehberi 2021

 

İlgili İçerik; ETSY'de Satış Yapma Rehberi

 

İnternetten Satacağım Ürünlere Nasıl Karar Veririm


 

Müşteri geri bildirimlerine kulak verme: Online ürün satmak konusunda müşterilerden geri bildirim almak ve müşteri inceleme, beklenti ve yorumları oldukça önemli bir hal almıştır. Yeni bir ürün satmak ya da hizmetlerinizi farklılaştırmak için müşteri beklentilerine karşılık vermeniz gerekmektedir.

 

İlgi çekici ürünlere odaklanmak: İlgi çekici bir ürünü sunmak markalara değer verilmesini sağlamaktadır. Anlamlı, özgün ve ilgi çekici bir şekilde insanları etkileyecek bir marka, etkili bir mesaj oluşturmanıza da yardımcı olacaktır.

 

Bu nedenle ürünlerinize duygusal bir yatırım yapmanız da gerekmektedir. Tüketicilerin sorunlarını çözen ve duygusal bir bağ oluşturmak potansiyel ürünün başarısını etkilemektedir.

 

Tanınabilir ve akılda kalıcı bir marka oluşturmak, hedef kitlenizi araştırmak ve gerçekten anlamak için zaman ayırmanız gerektiği anlamına gelir. Markanız, potansiyel müşterilerinizle hem yankı uyandıracak hem de geri gelmeye zorlayacak şekilde konuşmalıdır.

 

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax