Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Facebook Login Nedir?

Güncelleme Tarihi: 16.05.2023

İçindekiler;

Hayatımızın her anını kolaylaştıran sosyal medya platformu olan Facebook, e-ticaret sitelerine üye olmada önemli bir kolaylık sağlayarak birçok kullanıcıyı şifre ve bilgilerini tekrar tekrar girmekten kurtarmaktadır. Facebook Login entegrasyonu ile özellikle e-ticaret siteleri kullanıcı kazanmada büyük bir avantaj sağlamıştır.
 

İlgili İçerik: Facebook Business Manager Rehberi 
 


Facebook Login Nedir?


 

Facebook Login Nedir?

 

Facebook Connect veya Connect with Facebook olarak da bilinen Facebook Login entegrasyonu web sitelerine hızlı üyelik için geliştirilmiş bir özelliktir. Bilindiği gibi birçok e-ticaret sitesi veya normal sanal mağaza sahibi kullanıcılarına çok daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla üye olmalarını talep etmektedir.

 

Birçok kullanıcı zaman kaybı, bilgi güvenliği, kullanıcı adı ve şifre takibinin zor olmasından dolayı üyelik işlemleri gerçekleştirmek istememektedir. Bu durumda sitelerin kullanıcı portföylerini genişletememesinin önündeki en büyük engel olmaktaydı.


İlgili İçerik: Facebook Shop Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey 


Facebook Login Nasıl Çalışır

 

Facebook Entegrasyonu ile Hızlı Üyelik İşlemleri!


Facebook login özelliğini hizmete sunan bu önemli sosyal medya platformu, kullanıcıların tek bir tıklama ile Facebook kullanıcı bilgilerinin entegre edilmesi sayesinde hızlı bir şekilde üyelik gerçekleştirmektedirler. Facebook'a bu hususta güvenen kullanıcılar çekinmeden bu yöntemle sitelere üye olmaktadırlar.

Özellikle e-ticaret siteleri için mükemmel bir entegrasyon hizmeti olan Facebook Login, birçok e-ticaret sitesinin satış grafiğinin yukarı yönlü bir seyir izlemesine olanak sağlamıştır. Üyelik sistemi üzerine odaklanmış bir e-ticaret siteniz var ise vakit kaybetmeden Facebook Login entegrasyonu gerçekleştirmenizi öneriyoruz. E-ticaret sosyal medya ilişkisi yazımız üzerinden bu husus ile ilgili değerlendirdiğimiz noktalara erişebilirsiniz.


İlgili İçerik: Facebook Hedef Kitle Nasıl Belirlenir



Facebook Login Ne Demektir

E-Ticaret Sitelerine Hızlı Üyelik İçin: Facebook Connect

 

Facebook Connect olarak da isimlendirilen Facebook Login entegrasyonu Facebook oturumu açmak anlamına gelmektedir.

 

Saniyeler içerisinde kullanıcıların üyelik hesaplarına giriş yapmalarına olanak sağlayan Facebook Login entegrasyonu tek tek kullanıcı adının ve şifrenin girilmesinin önüne geçmektedir. Tek yapılması gereken Facebook'a giriş yapmaktır. Birçok kullanıcı da bu önemli sosyal medya pazarlaması için sosyal medya platformu sürekli açık olduğu için üyelik ve giriş işlemlerinde muazzam hızlılık sağlanmaktadır.


İlgili İçerik: Facebook'un Yeni Özelliği: Facebook Business Suite




Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir: 


Facebook Katalog Nasıl Oluşturulur?


Facebook Reklamlarında Kaçınılması Gereken Hatalar


Facebook Reklamlarında Bütçe En İyi Şekilde Nasıl Kullanılır?

 

Facebook Login nedir ve entegrasyonu nasıl sağlanır ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunduk. Siz de e-ticaret sitelerinde kolay üyelik ve alışveriş imkanı sağlayan bu entegrasyon hakkında detaylı bilgi almak için 0850 811 08 50 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapmak için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax