Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Flubit'te Nasıl Satış Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 11.07.2023

İçindekiler;

İnternetten satışın popülerleşmesi ile beraber günümüzde birçok platform ortaya çıktı. Artık satıcılar kendi e-ticaret ve e-ihracat sitelerinin yanı sıra pazaryeri platformlarından da satış yapabiliyor. Komisyon oranları ile çalışan ve mağaza açma ücretleri bulunan pazaryerlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle pazaryeri platformlarından satış yapmak isteyen kişiler Amazon, Aliexpress, Ebay ve ETSY gibi platformların yanı sıra yerel platformlar olan Flubit gibi pazaryerlerini de tercih ediyor.

 

Amazon, Aliexpress, Ebay gibi pazaryerlerinde geniş bir kitleye ulaşarak satış yapan markaların Flubit gibi platformları seçtikleri takdirde daha profesyonel bir şekilde çalışması ve belirli prosedürlere dikkat ederek hareket etmesi gerekiyor.

 

Flubit'te Nasıl Satış Yapılır adlı bu yazımızda dünyanın önemli pazaryeri platformlarından birisi olan Flubit hakkında sizlere bilgiler vereceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve popüler pazaryeri platformlarından birisi olan Flubit’te nasıl satış yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Yurt Dışına İnternetten Satış Yapabileceğiniz Trend Pazaryerleri

 

Flubit'te Nasıl Satış Yapılır?

 

Flubit Nedir?

 

Üst kuruluşu Monetay Unit olan Flubit, 2010 yılında piyasaya sürülen bir e-ticaret platformudur. Merkezi İngiltere’de bulunan bir platform olan Flubit, İngiltere’nin en popüler pazaryerlerinden birisidir.

 

Her hafta belirli kampanyaları bulunan bu platform üzerinden alışveriş yapan kullanıcılar her hafta 1 milyondan fazla ürün ve hizmeti indirimli fiyatlar ile satın alabilmektedir. Hem alıcılar için hem de satıcılar için Flubit’in birçok avantajı bulunmaktadır. Özellikle bu platform üzerinden satış yapmak isteyen kişiler platformun sağladığı avantajlardan yararlanmak için satış yapmaya başlamaktadır.

 

Flubit Nedir

 

Flubit’te Satış Yapmanın Avantajları

 

E-ticaret pazaryeri platformu mantığıyla hareket eden Flubit, bu platformda satış yapmak isteyen satıcılar için birçok avantaj sağlamaktadır. Gelin şimdi hep beraber Flubit’te Satış Yapmanın Avantajları nelermiş detaylı bir şekilde göz atalım.

 
  • Flubit, İngiltere’nin en bilinen pazaryeri platformlarından birisi olduğu için bu platformda satış yapan markalar tüketicilerin güvenini kazanabilmektedir.
  • Platformda komisyon oranları düşük olduğu için Flubit’te satış yapan kişi ve işletmeler daha karlı bir şekilde internetten satış yapabilmektedir.
  • Flubit’te satış yapanlar mikro ihracat kuralları çerçevesinde ürün ve hizmetlerini bu platform üzerinden satabilmektedir.
  • Flubit’te her hafta kampanya düzenlendiği için markalar kampanyalara katılabilmekte, ürün ve hizmetlerini uygun fiyatlar ile bu platformdan satarak sürümden kazanabilmektedir.
  • Flubit’te satış yapan işletmeler İngiltere’de faaliyet gösterecekleri için döviz ile satış yapabilmekte ve döviz geliri elde edebilmektedir.
  • Flubit’te satış yapan markalar farklı ülke pazarlarına da ilgili platformlar üzerinden satış yapabilmektedir.
 

Flubit’te satış yapmanın e-ticaret firmalarına sağladığı başlıca avantajlar bunlardır. Sizler de bu avantajlardan yararlanmak istiyorsanız Flubit’te ürün satmak için bir mağaza açabilirsiniz.

 

Flubit Satış Avantajları Nelerdir

 

Flubit’te Satış Yapılabilecek Kategoriler

 

Flubit’te ürün satmak isteyen herkesin bir iş planı hazırlaması ve bu iş planında faaliyet gösterecekleri sektöre karar vermesi gerekir. Bu noktada işletmeler çoğu zaman e-ticaret istatistiklerini, e-ticaret verilerini ve pazaryerindeki arz talep dengesini inceleyerek hareket etmektedir.

 

Bunun yanı sıra Flubit’te ürün satmak isteyen markaların Flubit’te ne satılır sorusuna yanıt aramadan önce kategoriler hakkında da bilgi alması gerekir. Çünkü satış yapabileceğiniz belirli ürün kategorileri bulunur.

 
  • DVD ve Video Ürünleri
  • Teknoloji Ürünleri
  • Bilgisayar ve Tablet
  • Ağ ürünleri
  • Küçük ev aletleri
  • Hoparlör sistemi
  • Ağ kabloları
  • Veri ürünleri
 

Gibi elektrik ve elektronik ürünleri satmak isteyen kişi ve işletmeler Flubit’te mağaza açabilmekte ve bu platform üzerinden satış yapmaya başlayabilmektedir. Sizler de elektrik- elektronik ürünleri satmak isteyen bir markaysanız Flubit’te kendinize ait bir mağaza açabilir, ürün ve hizmetlerinizi satmaya başlayabilirsiniz.

 

Flubit Ürün Kategorileri Nelerdir

 

Flubit’te Satış Yapmak

 

Flubit’te elektrik ve elektronik ürünleri satmak isteyen kişi ve işletmelerin ilk olarak kendilerine ait bir mağaza açması gerekir. Bu mağazayı açmak için de markaların mağaza açma başvurusu yapması gerekmektedir. Flubit’te mağaza açmak için:

 
  • İlk olarak Flubit’e giriş yapın.
  • Ardından satıcı ol bölümünü bulun.
  • Bu bölüme tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan formu doldurun.
  • İlgili formda iletişim ve şirketinize yönelik bilgiler sizden istenecektir.
 

Bu bilgileri doldurduktan sonra sizler de Flubit’te mağaza açma başvurusu yapabilirsiniz. Flubit mağazanız açıldıktan sonra ürün kataloğunuzda yer alan ürünleri mağazanıza yükleyebilir ve internetten İngiltere’ye satış yapmaya başlayabilirsiniz.

 

Flubit Satış Yapmak

 

Flubit’te Satış Arttırma Yöntemleri

 

Flubit’te mağaza açan ve bu platformdan satış yapmaya başlayan kişi ve işletmeler bir süre sonra Flubit’te satış arttırma yöntemleri hakkında bilgi almayı istemektedir. Çünkü cidden bu platformda iyi bir strateji izleyen kişi ve işletmeler e-ticaret sektöründe başarılı olabilmektedir. Flubit’te satış arttırmak isteyen her markanın şu unsurlara önem vermesi gerekir.

 
  • İlk olarak platforma giriş yapmadan önce hedef kitlenizi belirlemeniz önemlidir.
  • Aynı ürün ve hizmetleri satan rakiplerinizi analiz etmeniz ve onların nasıl bir fiyatlandırma stratejisi uyguladığını incelemeniz gerekmektedir.
  • Ürünlerinizi fiyatlandırırken rakiplerinizin fiyatlarına yakın ürün fiyatları belirlemeniz gerekmektedir.
  • Ürün ve hizmetlerinize ait görsellerin profesyonel bir şekilde oluşturulması gerekir. Böylece profesyonel ürün fotoğrafları ve görselleri sayesinde kullanıcıları mağazanıza çekmeniz mümkündür.
  • Flubit’te düzenlenen kampanyalara katılmak markanızın ve mağazanızın görünürlüğünü arttıracağı için kampanyalara da katılmaya önem vermeniz gerekmektedir.
  • Flubit’te satış yapacak olan markaların mağaza yorumlarını iyileştirmek için operasyonel süreçlerini profesyonel bir şekilde yürütmesi gerekmektedir.
  • Müşteri memnuniyetini ön planda bulundurmanız mağazanızın ön plana çıkmasını sağlayacaktır.
 

Bu unsurlara dikkat ederek ve Flubit’te satış artırma yöntemlerini uygulayarak sizler de hedef kitlenize ulaşabilir ve daha fazla döviz geliri elde edebilirsiniz.

 

Flubit Satış Nasıl Arttırılır

 

İngiltere’de Markanızı Kurun

 

İngiltere’ye satış yapmak istiyorsanız sizler de bir e-ticaret sitesi açabilir ve siteniz üzerinden İngiltere’ye satış yapabilirsiniz. Sitenizi açarken 15 yıldır e-ticaret firmalarına alt yapı sağlayan Ticimax e-ticaret alt yapılarını kullanabilir ve alt yapımızda yer alan profesyonel özellikler sayesinde İngiltere özelinde bir satış sitesi kurabilirsiniz.

 

İngiltere’de satış yaparken sizler de Ticimax ayrıcalıklarından yararlanabilir ve böylece e-ticarette başarılı olan büyük markalar arasındaki yerinizi hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

  

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax