Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternetten T-shirt Satışı Nasıl Yapılır 5 Kilit Başlık

Güncelleme Tarihi: 08.03.2024

İçindekiler;

E-ticaretin son dönemlerde artan popülerliği ve oldukça gelir getiren bir sektör haline gelmesi e-ticaret yapmak isteyen kişi sayısının artmasını sağladı. Günümüzde e-ticaret yapmak isteyen kişiler ve firmalar belirli alanlarda faaliyet göstermek için araştırmalar yapıyor. Giyim sektörünün hiç bitmeyecek bir sektör olduğunu düşündüğümüzde de bu alanda faaliyet göstermek isteyen sayısının bir hayli fazla olduğunu söylemek mümkün.

 

Giyim Sektöründe faaliyet gösteren veya göstermek isteyen kişiler kadın, erkek, bebek ve çocuk giyim ürünlerinde e-ticaret yapıyor. Bazı firmalar farklı ürün çeşitlerini satarken bazı firmalar da her kesime hitap edecek ürünleri satmaya yöneliyor. Günümüzde kadın, erkek ve çocuk ayırt etmeden tekstil ürünleri içerisinde en çok satan ürünlerin Tişörtler olduğunu söylemek mümkün.

 

İnternetten T-shirt Satışı Nasıl Yapılır 5 Kilit Başlık adlı bu yazımızda tişört işine girmek isteyenler için e-ticaret hakkında önemli bilgileri paylaşacağız. Siz de bu yazımızı inceleyerek internetten tişört satmak hakkında önemli bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

İnternetten T-shirt Satışı Nasıl Yapılır

 

Şirket Kuruluşu Yapın

 

E-ticaret ile t-shirt satmak isteyen kişilerin e-ticaret siteleri, instagram veya Trendyol gibi pazaryerlerinde satış yapabilmesi ve sattıkları ürünleri faturalandırması için ilk olarak şirket kuruluşu yapması gerekmektedir.

 

Şirket kuruluşunuzu yapmadan önce bir muhasebeci seçimi yapmanız ve muhasebeciniz ile şirket kurmanız gerekmektedir. Anlaştığınız muhasebeci şirket kuruluşu için gerekli olan unsurlar hakkında sizleri bilgilendirecek ve hangi şirket türünü kurmanız gerektiğini sizlerle paylaşacaktır.

 

Bu aşamada E-ticaret ile internetten tişört satmak isteyen kişilerin genellikle şahıs, anonim ve limited şirketlerinden birini kurduğu unutulmalıdır. Sizler de tişört işine girmek için bu şirket türlerinden birini seçebilir ve kuruluş işlemlerini tamamlayarak e-ticarete atılabilirsiniz.

 

Not: 1 Ocak 2021 Tarihi itibari ile e-ticaret yapanlara gelen vergi muafiyetinden yararlanmak için e-ticaret Nace kodunu şirket kuruluşu esnasında faaliyet alanlarına eklemeniz oldukça önemlidir.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Siteleri 1 Ocak'tan İtibaren Vergiden Muaf

 

İlgili İçerik; Şirket Nasıl Kurulur? 



İnternetten T-shirt Satışı Şirket Kurmak

 

E-ticaret Sitenizi Açın

 

T-shirt satmak isteyen kişi ve firmaların satmak istedikleri ürünleri sergileyebilmesi için bir e-ticaret sitesinin olması gerekmektedir. E-ticaret sitesi açarken açık kaynak kodlu e-ticaret alt yapıları veya hazır e-ticaret alt yapılarını kullanarak e-ticaret sitenizi açabilirsiniz. Fakat bu aşamada açık kaynak kodlu e-ticaret alt yapılarının yazılım masrafı olabileceğini unutmamanız oldukça önemlidir.

 

E-ticaret sitenizi kurarken Ticimax gibi hazır e-ticaret alt yapılarını tercih edebilir ve e-ticaret sitenizi daha hızlı bir şekilde geliştirebilirsiniz.


İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler (2021 Yeni)


İlgili İçerik; Hızlı Teslimat ve E-ticaret İlişkisi


İlgili İçerik; İyi Bir E-ticaret Sitesi Nasıl Olmalı? 



İnternetten T-shirt Satışı E-ticaret Sitesi Kurmak

 

E-ticaret Sitenizin Tasarımına Önem Verin

 

Tişört satmak için açtığınız e-ticaret sitenizin tasarımının oldukça önemli olduğunu unutmayın. E-ticaret sitenizi tasarlarken şunları göz önünde bulundurun.

 
  • Marka Kimliği; Firmanızın kurumsal bir marka imajı vermesi için oldukça önemli bir unsur olan marka kimliğini e-ticaret sitenizde yansıtmaya özen gösterin. Logo kullanımı, banner alanları, slider ve site temanızın marka kimliğinizi yansıtması gerektiğini unutmayın.
  • Responsive ( Mobil Duyarlılık) Tasarım; İnternetten tişört satmak isteyen firmaların e-ticaret sitesi tasarımında dikkat etmesi gereken en önemli unsurlardan bir de responsive tasarımdır. Günümüzde internetten yapılan alışverişlerin %70’i mobil cihazlar kullanılarak yapıldığı için e-ticaret firmalarının mobil duyarlılığa önem vermesi gerekmektedir. Mobil cihazlarda daha kolay kullanılan e-ticaret sitelerinin satışları hızlı bir şekilde artacaktır.
  • Modern ve Şık Tasarım; Tişört işine girmek isteyenler e-ticaret sitesi tasarlarken sitelerinin tasarımına oldukça dikkat etmelidir. Bir e-ticaret sitesi teması seçilirken temanın sektörünüze uygunluğu, modern ve şık olmasına önem vermeniz gerekmektedir.
  • Kullanıcı Deneyimini Ön Planda Tutun; Bir e-ticaret sitesinden alışveriş yapan kişilerin e-ticaret sitenizde hızlı bir şekilde gezinmek, satın alacakları ürünleri incelemek istediklerini unutmayın. Bu nedenle kullanıcı deneyimini ön planda tutmaya özen gösterin. E-ticaret sitenizde kullanıcı deneyimini ön planda tutmak için gereksiz alanları sitenizden kaldırabilir, görsellerinizi sıkıştırarak sayfaların hızlıca açılmasını sağlayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik; Online Mağazalar İçin Tasarım Önerileri

 

İlgili İçerik; E-ticarette Responsive Tasarım Neden Önemlidir? 



İnternetten T-shirt Satışı Site Tasarımı

 

Ürünlerinizi Kişiselleştirin

 

E-ticaret ile tişört satmak isteyen kişilerin önem vermesi gereken başka bir konu ise ürün kişiselleştirmeleridir. Günümüzde internetten t-shirt satmak isteyen kişiler genellikle tişört tasarlayıp satmak üzerine yoğunlaşmaktadır. Bununla beraber birçok firma ise müşterilerinin kendi tasarımlarını yapmasını sağlamaktadır.

 

Sizler de e-ticaret sitenize ekleyeceğiniz ürün kişiselleştirme modülleri sayesinde müşterilerinizin kendi tasarladıkları tişörtleri satın almasına olanak sağlayabilirsiniz. Yapacağınız bu değişiklik ile hem satışlarınızı arttırabilir hem de müşterilerinizin e-ticaret sitenizde geçirdikleri zamanı arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticarette 2020 Trendleri

 

İlgili İçerik; 2021 E-Ticaret Trendleri

 

İnternetten T-shirt Satışı Ürün Tasarımı

Niş Ürününüzü Belirleyin

 

Tişört işine girmek isteyenlerin önem vermesi gereken başka bir konu da niş ürünlerdir. Niş ürünler piyasada az sayıda bulunan ve genellikle talebin fazla olduğu ürünlere verilen isimdir.

 

Bir tişört firması internetten tişört satmak için niş ürününü belirlerken belirli figürleri tişörtlerinde kullanabilmektedir. Bununla beraber firmalar tişört tasarlayıp satmak konusunda da yoğunlaşmakta ve müşterilerine uygun tişörtleri birer tane tasarlayarak satabilmektedir.

 

Sizler de firmanıza olan talebin artması için niş ürünler belirleyebilir veya kendiniz tişört tasarlayıp satabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; İnternetten Kıyafet Satışı Nasıl Yapılır?

 
İlgili İçerik; İşinizi E-ticarete Taşımanız için 9 Önemli Neden 



İnternetten T-shirt Satışı Niş Ürün

 

Sosyal Medya Platformlarına Önem Verin

 

İnternetten T-shirt Satışı Nasıl Yapılır 5 Kilit Başlık adlı yazımızın bu bölümünde sizlere sosyal medya platformları hakkında bilgi vereceğiz.  

E-ticaret ile internetten ürün satmak isteyenlerin satışlarını arttırmak için sosyal medya platformlarında yer alması oldukça önemlidir. İlk dönemlerde sosyal medya platformlarında bulunan marka hesapları markaları temsil etmek için kullanılan hesaplar olsa da günümüzde olan değişim ve dönüşümler ile sosyal medya platformları bir pazarlama aracı haline gelmiştir.

 

Ürünlerini daha fazla kişiye tanıtmak, müşterileri ile iletişime geçmek, kampanya tanıtımı yapmak ve ürün satışlarını arttırmak isteyen birçok marka sosyal medya platformlarını bu amaçlarla kullanmaya başlamıştır.

 

Sizlerde internetten tişört satmak istiyorsanız hedef kitlenizin yer aldığı instagram, facebook, twitter ve Pinterest gibi sosyal medya platformlarında yer almaya özen göstermelisiniz. Bu platformlarda ürün ve kampanya tanıtımına yönelik sosyal medya içerikleri oluşturmalı kimi zaman da satışlarınızı arttırmak için influencer marketing , instagram ve facebook reklam çalışmaları yapmalısınız.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Siteleri İçin Sosyal Medya Pazarlama İpuçları

 

Sosyal Medya T-shirt Satışı

 

Pazaryerlerinde Yerinizi Alın

 

İnternetten T-shirt Satışı Nasıl Yapılır 5 Kilit Başlık adlı yazımızın bu bölümünde t-shirt satmak isteyenler için oldukça önemli bir unsur olan pazaryerlerinde satış yapmak hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

 

İnternetten t-shirt satmak isteyen firmaların en çok bulunduğu platformlar arasında pazaryerlerinin de olduğunu biliyor muydunuz?

 

Ülkemizde en çok tanınan Trendyol, Hepsiburada ve N11 gibi platformlarının hazır müşteri kitlesine ulaşmak, bu platformlarda marka bilinirliğini arttırmak ve satış yapmak isteyen birçok firma mağaza açma başvurusu yaparak bu platformlardan da ürünlerini satıyor. Sizler de ürünlerinizi daha kolay bir şekilde tanıtmak ve hızlı bir şekilde satış yapmak istiyorsanız ülkemizde bulunan pazaryerlerinde satış yapabilirsiniz.

 

İnternetten tişört satmak için e-ticaret sitesi açan kişiler genellikle pazaryerinde satış yaparken pazaryeri entegrasyonları kullanmakta ve böylece tüm e-ticaret süreçlerini bir panel üzerinden yönetebilmektedir. Sizler de pazaryeri entegrasyonları sayesinde ülkemizde bulunan pazaryerlerinde kolayca satış yapabilir ve cironuzu arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Trendyol’da Satış Yapmak için Bilmeniz Gerekenler

 

İlgili İçerik; İnternetten Satış Yapmak İçin Pazaryerlerinden Faydalanın

 

İnternetten T-shirt Satışı Pazaryeri

 

E-ticaret Sitenizi Ticimax ile Kurun

 

İnternetten tişört satmak isteyen birçok firmanın tercih ettiği e-ticaret alt yapılarından birisi olan Ticimax e-ticaret alt yapıları ile e-ticarete adım atmak çok kolay!

 

Sizler de Ticimax e-ticaret alt yapılarını kullanarak internetten tişört satmak için e-ticaret sitenizi hızlı bir şekilde kurabilir ve Ticimax e-ticaret alt yapılarında bulunan modüller sayesinde satışlarınızı arttırabilirsiniz. Ticimax e-ticaret alt yapıları içerisinde yer alan Responsive tasarım, hazır konsept temalar, ürün kişiselleştirme modülleri, sosyal medya ve Google modülleri ve pazaryeri entegrasyonları sayesinde e-ticaret sitenizi hızlıca kurabilir ve satış yapabilirsiniz.

 

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax