Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Trendyol’un Girişimcilere Sağladığı Destekler

Güncelleme Tarihi: 04.08.2023

İçindekiler;

Günümüzde online alışveriş denildiğinde akla gelen online alışveriş platformlarından biri de Trendyol’dur. 2010 yılında e-ticaret sektörüne giriş yapan Trendyol binlerce ürün kategorisiyle milyonlarca ürünü alıcılarla buluşturmaktadır. Alıcıyla satıcıyı buluşturan Türkiye’nin en büyük pazaryerlerinden biri olan Trendyol’da ürün yelpazesi oldukça geniştir.

 

Online alışverişin oldukça arttığı günümüzde girişimciler online pazaryerlerinde ürün satarak gelirlerini arttırmak istemektedir. Özellikle online alışveriş sitelerinde trend olan ürünler ile satış yapan işletmeler kısa sürede karlılıklarını arttırabilmektedir. Trendyol bu noktada girişimcilere trendyol kobi desteği adı altında önemli destek paketleri sunmaktadır. Yazımızda trendyol e ticaret desteği konusunda detaylara yer verdik.

 

Ticimax Çok Yönlü Entegrasyon

 

Kobi Desteği Nedir?

 

Kobiler küçük ya da orta ölçekli şirketlerin oluşturduğu topluluklardır. KOBİ’leri ayakta tutmak için ve dijital alanda varlıklarını sürdürebilmelerini sağlamak için devlet destekli ve e-ticaret firmalarının yaptığı pek çok uygulama vardır. Trendyol da bu uygulamarı pandemiyle birlikte başlatmıştır. Trendyol iş ortaklarına pek çok avantajlı hibe desteği oluşturduğu gibi kadınlara özel destek programları ile kadınların e-ticaret sektöründeki varlığını arttırmayı amaçlamıştır.

 

Trendyol KOBİ Desteği Nedir?

 

Trendyol kobi desteği hayata geçirilmesi özellikle pandemiden sonra zorlanan küçük ya da orta ölçekli işletmelere destek olmak amacıyla bazı finansman, pazarlama ve eğitim paketlerini içermektedir. Trendyolda kobi olmak desteği içerisinde sunulan finansman desteği KOBİ’lerin iş devamlılığını sağlaması ve nakit dengelerini yerinde tutabilmek için uygulamaya konulan bir destek paketidir. 31 Ekim 2021 tarihine kadar pazar yerindeki on binlerce KOBİ iş ortağına 50 milyon TL değerinde finansman desteği sağlanmıştır.


 

Trendyol KOBİ Desteği Nedir?


 

Trendyol KOBİ Desteği Neleri Kapsamaktadır?

 

Trendyol kobi destek paketi oldukça çeşitlidir ve kobileri 360 derece düşünen bir düşünceyle hazırlanmıştır. Kobi paketi içerisinde yer alan pazarlama desteğinde içeriğinde ise küçük işletmelerin görünür olmasını sağlamaya yönelik 100 milyon TL’lik ek kaynak ayrılmıştır. Eğitim desteği ise Trendyol’un girişimci desteği arasında yer alan bir diğer desteği içermektedir. Trendyol Kampüs ile satış artırma, ürünlerini öne çıkartma, dijital pazarlama, kampanya yönetimi, depo ve operasyon yönetimi gibi konularda yüzlerce seminer ve içerik sunulan eğitim paketinde Trendyol satıcıları ücretsiz eğitimlerle işlerini nasıl bir adım daha öne taşıyacaklarının yollarını öğrenmektedir.

 

Trendyol Güçlü Kadınlar Programı Nedir?

 

Trendyol destekleri arasında kadınlara yönelik önemli girişimcilik destekleri mevcuttur. “Bir işte kadın varsa hayaller vardır, cesaret vardır, gece gündüz çalışma vardır, yanlarında da Trendyol vardır.” mottosuyla yola çıkılan bu program kadınlar e-ticaret hayatında daha aktif olmasını ve dijitalleşmesini amaçlayan destekler içermektedir.

 

İlgili İçerik; Trendyol Takipçi ve Favori Artırma Nedir? Nasıl Çalışır?


 

Trendyol Güçlü Kadınlar Programı Nedir?


 

Trendyol Kadın Girişimciler Desteğinden Kimler Yararlanabilir?

 

Öncelikle kendi adına kurduğu bir işletmesi olan, bu işletmede tek başına veya yüzde 50’den daha fazla hisse sahibi olan, işletmenin geleceği ile ilgili planlar yapan, işletmelerden elde ettiği kazanç üzerinden söz sahibi olan kadın girişimciler bu programa katılabilmektedir. Kadın Kooperatifleri de bir diğer katılım sağlayabilen bölümdür. Ortaklarının en az yüzde 80'nini kadınların oluşturduğu kadın kooperatifleri olması bu alanda oldukça önemlidir.

 

İlgili İçerik; Kadın Girişimcilerin Yol Kılavuzu

 

Trendyol Kadın Kobi Destek Programının Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

 

Trendyol kadın kobi destek programı pek çok avantaj sağlamaktadır. Bunlardan en önemlisi yüzde 80 indirimli komisyon desteği uygulanmasıdır. Bir diğeri ise Trendyol kadın girişimci programı kapsamında altın kategorisinde 0 gün, diğer tüm kategorilerde 14 gün vade imkanı ile ödeme yapılmasıdır. Banka kampanya paketi (ücretsiz çek karnesi, ücretsiz eft/havale, personel maaş ödemesi, çek tahsilatı, ticari kredi dosya masrafı muafiyeti gibi imkanlar sunulmaktadır.

 

Site ve uygulama içinde reklam desteği ile kadın girişimcilerin görünür olması amaçlanmaktadır. Entegrasyon desteği ile stok ve fiyat işlemleri kolaylıkla yapılabilmektedir. Öte yandan pazarlama ve eğitim destekleri kadın girişimcilere e-ticaret sektöründe pek çok avantaj sunmaktadır. Ürünlerini online olarak binlerce kişiye ulaştırabilen kadın girişimciler e-ticaret ve dijitalleşme adaptasyonu için özel içeriklerle hazırlanmış eğitimler ve satıcıya özel e-ticaret danışman hizmetleri almaktadır. Trendyol kadın girişimci başvuru formu üzerinden kadınlar e-ticaret sektörüne Trendyol desteği ile adım atabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Trendyol'da En Çok Satan Ürünlerin Listesi


 

trendyol kadın kobi destek programı


 

Girişimciler İçin Trendyol KOSGEB Desteği Nasıldır?

 

Trendyol genç girişimci desteği ve dahası için pek çok sürdürülebilir desteği hayata geçirmektedir. Öte yandan KOSGEB, Trendyol bünyesinde satış yapmak isteyen girişimciler için 60 bin TL’ye varan hibe desteğini geçtiğimiz aylarda açıkladı. Trendyol KOSGEB desteği giyim ürünleri ve diğer başlıklar altında yer alan ürünlerin satışını kapsamaktadır. KOSGEB aracılığı ile en düşük hibe 5 bin TL, en yüksek hibe ise 60 bin TL şeklindedir. Ürünlerini Trendyol aracılığı ile satışa sunmak isteyen satıcıların KOSGEB desteğinden yararlanabilmesi için şirket sahibi olması gerekmektedir.

 

İlgili İçerik; Genç Girişimci Desteği Nedir Nasıl Faydalanılır?

 

İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler

 

Trendyol’da Nasıl Satıcı Olunur?

 

Trendyol girişimci desteklerinden yararlanmak için satıcı olmak yani Trendyol mağaza açmak gerekmektedir. Trendyol’da ürün satmak için Trendyol’da mağaza açmak gerekmektedir. Trendyol’da mağaza açmak ücretsizdir. Fakat satılan ürün başına bir komisyon sistemi mevcuttur. Trendyol’da ücretsiz mağaza açmak için kişilerin mağaza açma başvurusu yapması ve ardından istenen belgeleri Trendyol’a iletmesi gerekir. Trendyol’da Satış Yapmak istediğiniz ürünleri faturalandırmanız gerekir. Bu nedenle bir şirketinizin olması gerekir. Başvuruda şirket bilgileri talep edilmektedir. Bunun yanında vergi kimlik numarası, ticari sicil numarası, e-mail adresi, e-ticaret siteniz varsa linki istenmektedir.

 

trendyol'da nasıl satıcı olunur


 

Trendyol Girişimci Olmak İsteyenler için Ürün Önerileri

 

Trendyol’da girişimci olmak isteyenler için satılacak ürün fikri bulma konusunda izlenilecek bazı yollar mevcuttur. Hobilerinizi, kişisel zevklerinizi işe dönüştürme konusunda girişimlerde bulunabilirsiniz. Öte yandan mesleki deneyimleri ticari bir işletmeye dönüştürme konusunda araştırmalar yapılmalıdır. Mevcut trendleri ve potansiyel talepleri analiz etmek oldukça önemlidir. Pazarın açıklarını yakalamak da önemlidir. Online ticaretteki potansiyelleri keşfederek yüksek kar marjlı ürünlerin satışını gerçekleştirerek Trendyol’da online satışa başlayabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; KOSGEB E-ticaret Desteği Nedir ve Nasıl Alınır?

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax