Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

E-ticaret Siteleri İçin Youtube İçerik Önerileri

Güncelleme Tarihi: 14.07.2023

İçindekiler;

E-ticaret siteleri için Youtube içerik fikirleri her site tarafından aranılan önerilerdir. Sosyal Medya platformlarının her geçen gün daha fazla kullanılmasıyla e-ticaret yazılım firmaları için içerik üretmek çok önemli bir hal almıştır. Ülkemizde youtube kullanımı da göz önünde bulundurulduğunda firmaların youtube üzerinden ürettikleri videolarla rakiplerinin önüne geçtiğini ve satışlarını da bu doğrultuda arttırdıklarını söylemek mümkündür. Bu yazımızda e-ticaret siteleri için youtube içerik önerileri hakkında bilgi vereceğiz ve bunları yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiği hakkında sizlere bilgi vereceğiz.


 

E-ticaret Siteleri İçin Youtube İçerik Önerileri


 

Ürün Tanıtım Videoları

 

Youtube’da yer alan birçok firma tarafından en çok çekilen video türü ürün tanıtım videolarıdır. E-ticaret yapan firmalar açısından ürün tanıtım videoları çekmek oldukça önemlidir.

Sattığınız ürünler hakkında bilgi verici, kurulumu varsa kurulumunu gösterici, ürününüzün nasıl kullanıldığını gösteren tarzda videolar çekmeniz müşterilerinizin aklındaki soru işaretlerinin kaybolmasına ve ürününüzü satın almak istemesine olanak sağlayacaktır.

Ürün tanıtım görsellerinin müşterilerinizi etkileme oranı oldukça fazladır. Bunun yanı sıra Sanal mağazanızda ürününüzün tanıtımını yapacağınız videolar daha fazla dikkat çekmenizi sağlayacaktır. 

Ürün tanıtım videoları arasında bulunan ürün kullanım alanları videoları da müşterilerinize satın aldıkları ürünü nasıl kullanabileceklerine yönelik bilgi vermektedir. Bunun yanı sıra bu videolar sayesinde müşteriler ürününüzün performansı hakkında bilgi alabilecek ve satın almaya daha çok eğilecektir.


E-ticaret Youtube Video İçerikleri Ürün Tanıtım

 

Ürün Üretim Videoları

 

E-ticaret sosyal medya ipuçları için e ticaret sitelerine youtube içerik önerileri yazımızın bu bölümünde ürün üretim videolarına verilen önemden bahsedeceğiz. Ürün üretim videoları genellikle müşterilerin satın alacakları ürünün üretim aşamasına hâkim olacakları videolardır. Bu videolar sayesinde müşteriler ürünlerin hangi ortamlarda, hangi hijyen kurallarına uyularak üretildiği hakkında bilgi alabilmektedir. Bu tarz videolar çekerek sizler de müşterilerinizin aklındaki soru işaretlerinin kaybolmasını sağlayabilir ve bu tarz videolar ile onlara güvenli bir firmadan alışveriş yaptıkları mesajını verebilirsiniz.



E-ticaret Youtube Video İçerikleri Ürün Üretim

 

Ürün Karşılaştırma Videoları

 

E-ticaret siteleri için youtube en çok izlenen içerikler ve önerileri yazımızın bu bölümünde ürün karşılaştırma videolarından bahsedeceğiz. Ürün karşılaştırma videoları Youtube’da firmaları takip eden kişiler için oldukça önemli videolardır. Müşteriler bu videolar sayesinde satın almak istedikleri ürünlere alternatifler bulabilmekte ve sattığınız ürünlere eş değer olan ürünleri daha yakından tanıyabilmektedir. Sizler de bu tarz videolar çekerek müşterilerinizin bir video içerisinde birden fazla ürününüzü tanımasına olanak sağlayabilir ve bu ürünler hakkında bilgi alarak kendi ihtiyaçlarına en uygun olan ürününüzü satın almasını sağlayabilirsiniz.



E-ticaret Youtube Video İçerikleri Ürün Karşılaştırma

 

Özel Gün Videoları

 

E-ticaret siteleri için youtubeda içerik oluşturma yazımızın bu bölümünde özel gün videolarının öneminden bahsedeceğiz. Birçok kişinin genellikle markaların önemli gün ve haftalar hakkında çektikleri videolar sayesinde markalara daha ılımlı yaklaştığını biliyor muydunuz? Sizler de 8 Mart, 23 Nisan, 19 Mayıs, Cumhuriyet Bayramı, Zafer Bayramı, Anneler ve Babalar Günü temalı videolar hazırlayarak youtube hesabınızda paylaşabilir ve müşterileriniz için oldukça önemli olan bu günlerini kutlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra Özel Kampanyalarınız hakkında da bilgiler vererek müşterilerinizin bu kampanyalardan yararlanmasını sağlayabilirsiniz.


E-ticaret Youtube Video İçerikleri Özel Gün

 

Çalışma Videoları

 

Çalışma videolarının müşterilerinizin güvenini kazanmanızda en büyük araç olduğunu biliyor muydunuz? Sizler de çalışma ortamınız içerisindeki samimi anların videosunu çekebilir ve Youtube üzerinden paylaşarak müşterilerinizin sizi ve ekibinizi daha yakından tanımasına olanak sağlayabilirsiniz.



E-ticaret Youtube Video İçerikleri Çalışma

 

Bilgi Verici Videolar

 

Genellikle birçok insan Youtube kullanırken bilgi edinme amacıyla bu platforma girmektedir. Bu nedenle Youtube’da kişilerin en çok izlediği videolar arasında bilgi verici videolar yer almaktadır. Youtube hesabınızda ürünlerinizin nasıl kullanıldığını anlattığınız, insanların bu ürünleri kendilerinin nasıl yapabileceğine yönelik bilgiler verdiğiniz videolar müşteri adaylarınızın ilgisini çekecektir.



E-ticaret Youtube Video İçerikleri Bilgi Verici Videoları

 

Sıkça Sorulan Sorular Videoları

 

E-ticaret siteleri için youtube içerik önerileri yazımızın son bölümünde sıkça sorulan sorular videolarından bahsedeceğiz. Genellikle ürünleri kullanmadan önce birçok müşterinin aklında birçok soru işareti bulunmakta ve bu sorular markalara iletilmektedir. Sizler de bu süreçte elinize ulaşan soruların cevaplarını müşterileriniz ile paylaşmak için sıkça sorulan sorular videoları çekebilir ve bu konularda bilgi almasını sağlayabilirsiniz.

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Video Düzenleme Programları

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax