Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternette Dezenfektan Nasıl Satılır?

Güncelleme Tarihi: 14.12.2023

İçindekiler;

İnternet üzerinden satış yapmak istiyorsanız öncelikle bir e-ticaret şirketi kurmalısınız. Hali hazırda bir işletmeniz varsa ve iş alanınızı genişletmek için internet üzerinden satış yapmaya başlayacaksanız ise bahsettiğimiz zorunluluğa tabii değilsiniz.

E-ticaret şirketi, Şahıs veya sermaye şirketi olarak kurulabilmektedir. Hangi şirket şeklini kuracağınızı belirleyen faktörler sermaye miktarınız ve potansiyel iş hacminizdir. Daha düşük bir iş hacmi planlıyorsanız sizin için avantajlı olan şahıs şirketi kurmaktır. Çünkü şahıs şirketinde vergi oranınız gelirinize göre değişmektedir. Sermaye şirketi içinde yer alan limited şirket ve anonim şirket de ise %22’lik gelir vergisine tabiisiniz. Aynı zaman limited şirket kurmak için 10.000 TL, anonim şirket kurmak içinse 50.000 TL sermaye taahütünde bulunmanız gerekmektedir. Şahıs şirketinde ise yapacağınız işin gerektirdiği kadar taahhütte bulunmanız yeterlidir.
 

İlgili İçerik: Şahıs Şirketi Nasıl Kurulur?


 

İnternette Dezenfektan Nasıl Satılır?
 

 

E-ticaret Nasıl Yapılır?

 

İnternette Dezenfektan Nasıl Satılır sorusunda öncelikle bir şirket sahibi olmanız gerektiğini yukarıda açıkladık. E-ticarete başlamak için ise bir site kurmanız gerekmektedir. E-ticaret siteleri içerisinde birçok özellik barındırıyor. E-ticaret sitesi kurmak için şu adımları izlemeniz gerekiyor:

 

  • Alan adı (domain) satın alma: Web sitenizin ismini satın almak olarak açıklanabilir. Alan adları kısa süreli kiralanabileceği gibi uzun süreli alımlarda mümkündür.
  • Web barındırma(hosting): Sitenizde yer vereceğiniz görseller, içerikler, videolar için bir depolama alanı satın almanız gerekmektedir.
  • Satacağınız ürünleri belirleyin: İnternette Dezenfektan Nasıl Satılır üzerine bir açıklama da bulunuyoruz ancak bu kuracağınız e-ticaret sitenizde sadece dezenfektan satmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Sınırsız ürünü internet sitenizden satabilirsiniz.
  • E-ticaret altyapısı oluşturma: E-ticaret altyapısı oluşturmak oldukça önemli bir aşamadır. Sitenize ve iş hacminize uygun bir e-ticaret alt yapısı bulmak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. İş hacminize göre size önerdiğimiz e-ticaret paketleri arasından birini satın alabilir ve hızlı bir şekilde ürün satışına başlayabilirsiniz. Dilediğiniz takdirde 15 günlük ücretsiz deneme sürümümüzü kullanarak yazılımımızı test edebilirsiniz. Bu süreçte aklınıza takılan herhangi bir soru için 7/24 teknik ekibimizle iletişime geçebilir ve yardım alabilirsiniz.
  • Ödeme alternatiflerinizi belirleyin: Her ödeme yöntemi için farklı bir hazırlık içine girmeniz gerektiği için sitenizi kurmaya karar verdiğiniz zaman ödeme yöntemlerini de hızlıca belirleyiniz. Kullanabileceğiniz ödeme yöntemleri genel olarak şunlardır:
  • EFT/Havale: Bu yöntemi kullanacaksanız şirketinize ait banka hesaplarınızı açtırmanız gerekir.
  • Sanal Pos: Kriterleri en uygun olan banka ile anlaşma yapmanız ve sanal pos özelliğini açmanız gerekir. Kapıda Ödeme: Kargo firması ile anlaşarak bu yöntemi kullanabilirsiniz

 

İlgili İçerik: Pazaryeri Entegrasyonu Nasıl Çalışır?


İnternetten Dezenfektan Satışı Nasıl Yapılır

 

İnternette Dezenfektan Satarken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

İnternette Dezenfektan Nasıl Satılır konusunda bilgi sahibi oldunuz ama yeterli değil. Dezenfektan satarken dikkat etmeniz gereken konulardan bir tanesi de ürün güvenilirliğidir. İnsan sağlığına ve çevreye zararlı olmayan ürünleri tercih etmeniz gerekmektedir. Bu durum hem müşterilerinizin güvenini kazanmanız açısından hem de işletme olarak halk sağlığını koruma sorumluluğunuzdan ötürü önemlidir. İkinci bir nokta ise müşteri güvenini sağlamaktır. Satışını yaptığınızın ürünün beyan edilen zamanda müşteriye ulaştırılması gerekmektedir. Aksi halde müşteri güveni zedelenir ve firma imajınız zarar görür. Müşterilerin sizinle iletişime geçebilmesini kolaylaştırmak için etkin bir müşteri hizmetleri sunmalısınız. Firmanıza ait sosyal medya hesaplarınızın yanında WhatsApp iletişim hattı oluşturarak da iletişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

İlginizi Çekebilir:

Temizlik Ürünleri E-Ticaret Örnek Siteleri

E-ticarette Kargo Paketleri Nasıl Olmalıdır?

 

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax