Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Rehberi

Güncelleme Tarihi: 09.05.2023

İçindekiler;

Her geçen gün teknolojinin gelişmesi ve yeni teknolojik aletlerin piyasaya sürülmesiyle beraber birçok kişi internetten teknolojik alet ve teknolojik aksesuar satışına yöneldi. Şahısların ve firmaların internetten telefon aksesuarları satmak için ise çoğu zaman birçok önemli unsuru göz önünde bulundurması gerekiyor.

 

İnternetten telefon aksesuarları satma rehberi adlı bu yazımızda sizlere internetten satış yapmak ile ilgili bilgi verecek ve internetten telefon aksesuarları satarken neleri göz önünde bulundurmanız gerektiğinden bahsedeceğiz.

 

İlgili İçerik; E-Ticaret Nasıl Yapılır? Aşama Aşama!

 

İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler (2021 Yeni)



İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Rehberi

 

İnternetten Satış Yapmak İçin İlk Olarak Şirketinizi Kurun

 

İnternetten telefon aksesuarları satmak isteyen kişilerin ilk göz önünde bulundurması gereken şeylerden birisi vergi mükellefi olmaktır. İnternetten satılan her ürün için fatura kesilmesi gerektiği için sizlerin de internetten satış yapmaya başlamadan önce şirket kurmanız gerekmektedir.

 

Genellikle internetten satış yapmak isteyen kişilerin kurduğu firma türü şahıs firmasıdır. Şahıs firmaları hem daha kolay kurulabilir hem de masraflarının az olmasından dolayı en çok tercih edilen firma türlerinden biridir fakat siz satış yapmak için ihtiyaçlarınızı ve iş planınızı göz önünde bulundurarak anonim, şahıs ve limited şirketlerinden birini kurabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Şirket Nasıl Kurulur?

 

İlgili İçerik; Şahıs Şirketi Nasıl Kurulur?

 

İnternetten Satış Yapmak İçin Şirket Kurmak

 

İşinizi Kurarken Planlı Bir Şekilde Hareket Etmeniz Gerekmektedir

 

E-ticaretle internetten telefon satmak veya telefon aksesuarları satmak istiyorsanız eğer işinizi hayata geçirirken planlı bir şekilde çalışmanız oldukça önemlidir. Planlı çalışmak hem işinizi daha kolay bir şekilde kurmanızı sağlayacak hem de iş yönetim süreçlerini takip etmenizi kolaylaştıracaktır.

 

İş planınızı hazırlarken birçok unsuru göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İlk olarak göz önünde bulundurmanız gereken unsur iş yönetim sürecinin nasıl olacağıdır. Bu süreci detaylı bir şekilde yarattıktan sonra internetten telefon aksesuarları satmak için şu planları da iş planı çerçevesinde hazırlayabilirsiniz;

 
  • Pazar Araştırması
  • Rakip Analizi
  • Ekibiniz ve Ekip Yönetim Süreci
  • Operasyonlarınız
  • Satış Raporlarınız
  • Pazarlama Süreçleri
  • Finansal Süreçleriniz
  • İş Süreçlerinizde Öngördüğünüz Riskler
 

Gibi birçok unsuru iş planı çerçevesinde oluşturabilir ve iş kurma sürecinizi bu planları göz önünde bulundurarak hızlandırabilirsiniz.



İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Planlı Hareket

 

Rakip Analizi İle Pazardaki Rakiplerinizi İyi Tanıyın

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Rehberi adlı yazımızın bu bölümünde sizlere rakip analizinden bahsedeceğiz. Her sektörde olduğu gibi e-ticaret sektöründe de ürün satacak kişilerin rakiplerini tanıması oldukça önemlidir. Rakip analizi ile rakiplerinizin ürün yönetimi, sattığı ürünler, pazarlama süreçleri gibi birçok konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Rakiplerinizi doğru bir şekilde tanımanız işinizi kurarken daha doğru bir şekilde hareket etmenizi sağlayacaktır. Rakip analizini tamamladıktan sonra rakiplerinizin sattığı ürünleri de göz önünde bulundurarak internetten satacağınız ürünlere karar verebilirsiniz.

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Rakip Analizi

 

İnternetten Satılacak Telefon Aksesuarları Bulurken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

E-ticaret ile uğraşan kişilerin ilk dikkat etmesi gereken şeylerden birisi internetten satılacak ürünler bulmaktır. İnternetten telefon ve telefon aksesuarları satmak isteyen kişilerin detaylı bir şekilde araştırma yapmalıdır. Detaylı bir araştırma yapmak için birçok yöntem kullanılmaktadır. Gelin şimdi bu yöntemlere bakalım.

 

1-Rakiplerinizin Sattığı Ürünlere Göz Atın

 

İnternetten telefon satmak istiyorsanız eğer ilk dikkat etmeniz gereken şeylerden birisi rakiplerinizin sattığı ürünleri göz önünde bulundurmaktır. Rakiplerinizin sattığı ürünleri göz önünde bulundurmalı ve bu ürünlerin hangi fiyattan satışa sunulduğunu değerlendirebilirsiniz.

 

Rakiplerinizin stoklarında hızlı azalan ürünleri sizler de satılabilir ve artan talebi karşılayarak satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

2-Trend Olan Ürünleri Takip Edin

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Rehberi adlı yazımızın bu bölümünde satılacak telefon ve telefon aksesuarları bulurken yararlanabileceğiniz başka bir yöntemden bahsedeceğiz.

 

İnternetten satılan ürünler içerisinde talebin çok olduğu ürünler bulunmaktadır. Firmaların bu ürünleri takip etmesi de satılacak ürünler hakkında karar vermesine olanak sağlamaktadır. Sizler de internetten telefon aksesuarı satmak istiyorsanız trend olan ve en hızlı satılan ürünleri takip edebilir ve kısa sürede ürünlerinizi satabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; 2021 E-Ticaret Trendleri

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Trend Ürünler

 

3-Yeni Çıkan Telefon Modellerini Takip Edin

 

Birçok firma yıl içerisinde birden fazla telefon modelini piyasaya sunmaktadır. Bu ürünler için üretilen telefon aksesuarlarına ise talep artmaktadır. Bu nedenle sizler de hızlı satış yapmak istiyorsanız eğer yeni çıkan telefon modellerini takip etmelisiniz. Yeni çıkan telefon modelleri ilk zamanlarda herkes tarafından satın alındığı için hem internetten telefon satarak hem de bu telefonların aksesuarlarını satarak gelir elde edebilirsiniz.

 

4-Toptancılar İle Görüşün

 

İnternetten telefon aksesuarları satmak isteyen kişilerin yapması gereken başka bir şey ise toptancılar ile görüşmek olacaktır. Telefon aksesuarları satan toptancılar ile görüşerek hangi ürünlere daha fazla talep olduğunu öğrenebilir ve sizler de bu ürünlerin satışını yaparak gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

 

5-Çinden Ürün Getirtin

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Rehberi adlı yazımızın bu bölümünde Çin’den ürün getirme hakkında bilgi vereceğiz.

 

İnternetten satış yapan birçok kişi ürünlerini daha uygun fiyatlarla Türkiye’ye getirmek için Çin’den toptan ürün getirmektedir. Hem Çin’de üretilen ürünlerin maliyeti azdır hem de birçok farklı model bulunmaktadır. Sizler de Çin’den ürün getirmek için en çok satılan telefon aksesuarlarına göz atabilir ve bu ürünlerini ürün skalanıza ekleyerek gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticaret ile Toptan Satış Yapmanın Avantajları

 

İlgili İçerik; Çin'den Toptan Ürün Nasıl Getirilir?

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Çinden Ürün Getirtmek

 

Tedarikçinize Karar Verin

 

E-ticaret ile internetten telefon aksesuarı satmak isteyen kişilerin dikkat etmesi gereken başka bir unsur ise tedarikçi bulmaktır.

 

Genelde ülkemizde aynı ürünleri satan birçok tedarikçi bulunmaktadır. Sizler de bu tedarikçiler arasından biriyle çalışarak ürünlerinizi hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Bununla beraber tedarikçinizde ürün tedarik etme konusunda problem yaşamamak için her zaman ikinci bir tedarikçi ile de anlaşma yapmanız oldukça önemlidir.

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Tedarikçi Seçimi

 

E-ticaret Sitenizi Kurun

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Rehberi adlı yazımızın bu bölümünde e-ticaret paketleri hakkında size bilgiler vereceğiz.

 

E-ticaret siteleri internetten ürün satmak isteyen kişiler için oldukça önemlidir. Sizler de ürünlerinizi satacağınız bir platform kurmak ve marka bilinirliğinizi arttırmak için e-ticaret sitesi kurmaya özen gösterin. E-ticaret sitenizi kurarken tasarım, ürün açıklamaları, SEO gibi birçok unsura dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın.

 

Bu nedenle e-ticaret alt yapınızı seçerken göz önünde bulundurmanız gereken SEO, Sosyal medya pazarlama, tema gibi birçok unsuru sizlere sunan Ticimax e-ticaret alt yapılarını tercih edebilirsiniz.

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma E-ticaret Sitenizi Kurun Ticimax

 

Arama Motoru Optimizasyonuna Önem Verin

 

İnternetten telefon almak veya internetten telefon aksesuarı almak isteyen kişilerin çoğu telefon aksesuarları, yeni telefonlar, Iphone 12 kılıf gibi birçok anahtar kelimede aramalarını Google’da yapmakta ve bunun sonrasında ilgili ürünleri internet sitelerinde bularak ürünleri satın almaktadır.

 

Bu nedenle e-ticaret sitenizden yapılacak olan satışları arttırmak istiyorsanız Arama motorlarında üst sıralarda çıkmak için arama motoru optimizasyonu çalışmalarınızı yapmanız oldukça önemlidir. Telefon Aksesuarları, Bluetooth Kulaklık gibi kategorilerde özel çalışmalar yapabilir ve bu kategorilerde üst sıralara çıkarak sitenize gelen trafiği arttırabilirsiniz.

 

Bununla beraber Iphone 12, Samsung Galaxy S21 veya Iphone 12 Kılıf gibi ürünleriniz için de SEO çalışmaları yapabilir ve bu ürünleri de hızlı bir şekilde satabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; SEO Raporu Nasıl Hazırlanır?

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma SEO Arama Motoru Optimizasyonu

 

Sosyal Medyaya Önem Verin

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Rehberi adlı yazımızın bu bölümünde Sosyal Medya hakkında bilgi vereceğiz. E-ticaret yapacak olan kişilerin ilk dikkat etmesi gereken şeylerden biri de sosyal medya platformlarıdır.

 

Marka Bilinirliği yaratmak, müşterilerine ulaşmak isteyen birçok firma Sosyal Medya Platformlarında hesap açmakta ve bu platformlar üzerinden paylaşım yaparak müşterilerine ulaşmaktadır. Sizler de internetten telefon satmak istiyorsanız sosyal medya platformlarında hesap oluşturabilir ve instagramdan satış yaparak da gelir elde edebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Instagram'dan Ürün Satmak İçin Stratejiler

 

İlgili İçerik; E-ticaret Siteleri İçin Sosyal Medya Pazarlama İpuçları

 

İnternetten Telefon Aksesuarları Satma Sosyal Medya Kullamı

 

E-ticaret Sitenizi Kurarken Ticimax’ı Tercih Edin

 

E-ticaret sitelerini kuracak olan firmaların üzerinde durması gereken konulardan birisi de e-ticaret alt yapılarıdır. E-ticaret alt yapıları içerisinde bulunan özelliklerin sitenizin ihtiyacını karşılıyor olması oldukça önemlidir.

 

Ticimax e-ticaret alt yapıları içerisinde bulunan konsept temalar, SEO modülleri, sosyal medya modülleri ile birçok işinizi hızlı bir şekilde halledebilir ve ürünlerinizi hızlı bir şekilde satabilirsiniz.

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:

 

En Etkili 5 Yeniden Pazarlama Yöntemi (2021 Yeni)

 

E-ticaret Ödeme Sistemleri Hakkında 3 Önemli Başlık

 

E-Ticarette Başarıyı Yakalamak İsteyenler İçin 10 Adım

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax