Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

2021 Yılında Öne Çıkan E-ticaret Uygulamaları

Güncelleme Tarihi: 07.03.2024

İçindekiler;

E-ticaret sektöründe trendler çok hızlı bir şekilde değişiyor ve gelişiyor. E-ticaret firmalarının değişen trendleri takip etmesi ve kendilerini bu yönde geliştirmeleri de önemli konular arasında yer alıyor. Çünkü e-ticaret firmalarını ve e-ticaret sitelerini geliştiren işletmeler gün geçtikçe hızlı bir şekilde gelişen e-ticaret sektöründeki rekabete daha kolay uyum sağlıyor ve markalar e-ticaret trendlerini takip ederek rakipleri ile daha kolay bir şekilde rekabet ediyor.

 

E-ticaret sektöründeki markalar için e-ticaret alt yapısı sağlayan ve gelişmiş e-ticaret çözümleri üreten Ticimax da e-ticaretteki trendleri sürekli takip ederek müşterilerini e-ticaret sektöründe güçlendirmek için yenilikçi modül ve özellikler geliştiriyor ve kullanıma sunuyor.

 

Ticimax’ın her yıl geliştirdiği modül ve özellikler e-ticaret trendlerine göre farklılıklar gösteriyor. Bu yazımızda e-ticaretin hızlı bir şekilde geliştiği ve hacmini genişlettiği 2021 yılında e-ticaret alt yapımızı kullanan ve kullanmak isteyen işletmeler için geliştirdiğimiz yenilikçi modül ve özellikleri sizlere tanıtacağız.

 

2021 Yılında Öne Çıkan E-ticaret Uygulamaları

 

Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi ( WMS )

 

E-ticaret sektöründe önemli süreçler arasında yer alan lojistik sürecini iyi yöneten markalar hızlı bir şekilde müşteri kazanmakta ve kendilerini geliştirebilmektedir.

 

Alt yapımızı kullanan ya da kullanmak isteyen markalar için geliştirdiğimiz Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi ( WMS ) e-ticaret firmalarının lojistik süreçlerini daha profesyonel bir şekilde yönetebilmeleri için geliştirilen bir modüldür.

 

Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi ( WMS ), Ticimax’ın sektörel tecrübesi ve yazılım gücü kullanılarak geliştirilmiştir. Hatalı ürün gönderimi ve geç ürün teslimatı gibi dezavantajların önüne geçmeyi sağlayan Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi modülü e-ticaret firmaların birçok avantajlı durumdan yararlanmasını sağlamaktadır.

 
  • WMS, markaların lojistik ve depo maliyetlerini azaltmayı hedefler.
  • Hatalı ürün teslimatını engeller.
  • Geç ürün teslimatı gibi olumsuz nedenlerden dolayı müşteri kaybetmenizin önüne geçer.
  • Sipariş yönetimini 7 kat daha hızlı bir şekilde yönetmenizi ve sadık müşteriler kazanmanızı sağlar.
  • Envanter yönetimi yapmanızda yardımcı olur.
  • İade, Çağrı merkezi ve iş gücü maliyetlerinin önüne geçerek e-ticaret firmanızın kar etmesinde sizlere yardımcı olur.
 

Sektörde yer alan diğer depo yönetim sistemleri ile karşılaştırıldığında Bulut Tabanlı Depo Yönetim sistemi sizlere esnek kullanım özelliği sağlar.

 

İlgili İçerik; Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi (WMS)

 

2021 Yılında Öne Çıkan E-ticaret Uygulamaları WMS Depo Yönetim Sistemi

 

Canlı Yayında Satış Modülü

 

Sosyal ticaret etkisinin daha yoğun bir şekilde hissedildiği 2021 yılında Ticimax tarafından geliştirilen modüllerden birisi de Canlı Yayında Satış Modülüdür.

 

Canlı Yayın Satış Modülü, e-ticaret sitenizden alışveriş yapmak isteyen fakat satın almak istediği ürünleri almadan önce görmeye önem veren kişiler için geliştirilmiş bir modüldür. E-ticaret firmaları bu modülü kullanarak canlı yayın esnasında gerçek zamanlı satış yapabilmektedir.

 

Canlı Yayında Satış Modülü e-ticaret firmalarının hem değişen e-ticaret dinamiklerine ayak uydurmasını sağlamakta hem de belirli avantajlardan yararlanmasına yardımcı olmaktadır. Canlı yayın satış modülü sayesinde markalar;

 
  • Hedef kitlelerinde yer alan kişilere eşsiz bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.
  • Moderasyon özelliği sayesinde işletmeler bir moderatör eşliğinde canlı yayınlarını düzenleyebiliyor.
  • Canlı yayınları izleyen kullanıcılar tarafından gelen yorumlar kontrol edilebiliyor ve böylece canlı yayın akışında yaşanabilecek değişiklikler engellenebiliyor.
  • Canlı yayında satış modülünün responsive özelliğiyle e-ticaret firmaları mobil uyumlu canlı yayınlar yapabiliyor.
  • Markalar promosyonlarını ve indirimlerini canlı yayınlarda göstererek satışlarını arttırma fırsatı yakalıyor. Bununla beraber ürün satışlarını arttırmak için önemli olan kupon ve kampanyalar kullanıcılara canlı yayınlar esnasında da tanımlanabiliyor.
  • Yayına özel ürün listeleme özelliği ile e-ticaret firmaları ürünlerini daha kolay bir şekilde satabiliyor.
 

Bunların yanı sıra markalar ürün ve hizmetleri arasındaki karşılaştırmaları ve incelemeleri canlı yayın esnasında yaparak tüketicilere daha fazla ürün tanıtma imkânı yakalıyor.

 

İlgili İçerik; Canlı Yayında Satış!

 

2021 Yılında Öne Çıkan E-ticaret Uygulamaları Canlı Yayında Satış

 

Ticimax Cüzdan ( Bakiye ) Modülü

 

COVID-19 salgının tüketim alışkanlıkları üzerindeki en büyük etkisi de ödeme yöntemlerinde yaşandı. Salgından etkilenmek istemeyen ve riski azaltmak isteyen kişiler daha çok temassız ödeme gibi yöntemleri tercih etti. Bununla beraber COVID-19 öncesinde çok yaygın olmayan bir ödeme yöntemi de kişilerin hayatında önemli bir yer etti.

 

Dijital Cüzdan ödemeleri salgından bu yana hızlı bir şekilde kullanılmaya başlandı. 2020 yılında e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yapan kişilerin büyük bölümü (yaklaşık %45) ödeme yöntemi olarak dijital cüzdanları tercih etti.

 

Ticimax tarafından geliştirilen Ticimax Cüzdan ( Bakiye ) Modülü de e-ticaret sitelerinde dijital cüzdan ya da mobil cüzdan kullanmak isteyen markaların avantajlı olmasını sağladı. Geliştirdiğimiz Ticimax Cüzdan ( Bakiye ) modülü sayesinde artık Ticimax e-ticaret alt yapısını kullanan markalar sitelerine özel cüzdan oluşturabiliyor Ticimax Cüzdan Modülü ile işletmeler;

 
  • Müşterilerinin cüzdan ödemeleri sayesinde alışverişlerini kolay bir şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.
  • Markalar iade tutarlarını müşterilerin cüzdanlarına yükleyerek ödemeleri e-ticaret firmalarında bırakıyor.
  • Cüzdan ödemelerine yönelik düzenlenen kampanyalar sayesinde e-ticaret firmaları müşterilerinin bu ödeme yöntemini kullanmasını sağlıyor.
  • Raporlar özelliği sayesinde yüklemeler ve bakiye işlemleri kolay bir şekilde analiz edilebiliyor.
  • E-ticaret firmaları Ticimax Cüzdan Modülü sayesinde müşterilerine güvenli ödeme yöntemleri sunuyor.
 

Dijital Cüzdan kullanımının arttığı bu dönemde Ticimax e-ticaret alt yapılarını tercih eden işletmeler diğer firmalara göre daha avantajlı bir konumda yer alıyor.

 

İlgili İçerik; Ticimax Cüzdan (Bakiye) Modülü

 

2021 Yılında Öne Çıkan E-ticaret Uygulamaları Cüzdan Bakiye Modülü

 

Özelleştirilebilir Diamond Temalar

 

E-ticaret sektöründe her geçen gün önem kazanan bir diğer unsur da tasarımlardır. E-ticaret firmalarının trendleri takip ederek kendilerini geliştirmek ve daha fazla satış yapabilmeleri için e-ticaret sitesi tasarımına önem vermesi ve responsive tasarımlar kullanmaya özen göstermesi gerekmektedir.

 

Ticimax tarafından 2021 yılında geliştirilen özelleştirilebilir Diamond Temalar ile markalar e-ticaret sitelerinde fark yaratabilmektedir. Geniş renk skalası ve özelleştirme özellikleri bulunan Diamond Temalar ile markalar e-ticaret sitelerini kendilerine özel düzenleyebilmekte ve bulunan çerçeve özellikleri sayesinde sitelerinde satış arttıracak tasarımlar yapabilmektedir.

   

Temaları e-ticaret firmalarının istedikleri sektörde kullanabilecekleri özelleştirilebilir Diamond Temalardır. Sizler de bu temaları kullanarak e-ticarette fark yaratmak ve satışlarınızı arttırmak için Ticimax e-ticaret alt yapısını tercih edebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Özelleştirilebilir Diamond Temalar

 

2021 Yılında Öne Çıkan E-ticaret Uygulamaları Özelleştirilebilir Temalar

 

Ticimax ile E-Ticaret’te Doğru Adımlar Atın

 

E-ticaret trendlerini yakından takip etmek ve firmanızı geliştirmek istiyorsanız sizler de Ticimax’ı tercih edebilirsiniz. Ticimax’ı tercih ederek 2021 yılında geliştirdiğimiz modül ve özelliklerin yanı sıra sektördeki 15 yılı aşan deneyimimizle kattığımız yenilikçi diğer modül ve özellikleri de kullanabilir ve e-ticaret sektöründe doğru adımlar atabilirsiniz.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax