Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Facebook’un Yeni Özelliği: Facebook Business Suite

Güncelleme Tarihi: 07.03.2024

İçindekiler;

Günümüzün en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Facebook, yeni bir yönetim platformunu son günlerde duyurdu. Küçük işletmelere ait Facebook, Facebook Messenger ve Instagram hesaplarını tek bir platform üzerinden yönetmelerini kolaylaştırmak için Facebook, Business Suite adlı yeni bir yönetim platformu yayınladı.

Sosyal Medya sektöründe yenilikçi firmalar arasında gördüğümüz Facebook’un yaptığı bu girişimin şirketler için oldukça büyük kolaylıklar sağlayacağı düşünülüyor.

 

Facebook’un Yeni Özelliği: Facebook Business Suite

 

İlgili İçerik: Facebook Login Nedir?

 

İşletmeler ve Sosyal Medya

 

Son dönemlerde sosyal medya ve sosyal medya pazarlama araçları işletmeler için önemli bir hal aldı. Sosyal medya kısa sürelerde işletmeler için önemli bir pazarlama merkezi haline geldikten sonra ise şirketler bu departmanlara bünyelerinde yer vermeye başladı. Sosyal medyanın aktif bir şekilde kullanılmasını ve sosyal medya aracılığıyla daha fazla kişiye ulaşmayı hedefleyen şirketler içerik yönetimi, içerik paylaşımı gibi konularda oldukça zaman kaybetmektedir.

 

Facebook’un yayımlamış olduğu Facebook Business Suite sayesinde şirketler Facebook, Messenger ve Instagram gibi sosyal medya platformlarını bir yerden yönetebilecek ve bu şekilde zaman kaybının önüne geçebileceklerdir.

Facebook Business Suite sayesinde firmalar işletmelerine ait önemli güncellemeleri görebilecek, gönderilerini zamanlayabilecek hatta Instagram üzerinden gelen bildirimleri de kontrol edebilecektir. Business Suite’in bu özellikleri ise kısacası şirketler içerisindeki zaman ve performans kaybının engellenmesini beraberinde getirebilecektir.

 

İlgili İçerik: Facebook Reklamlarında Bütçe En İyi Şekilde Nasıl Kullanılır?
 

isletmeler-ve-sosyal-medya
 

Business Suite’in Özellikleri

 

Facebook Business Management Suite’in özelliklerinden bahsedeceğimiz bu bölümde Facebook Business’ın özellikleri işletmeler için neleri beraberinde getiriyor buna bakacağız.

 
  • Tek bir platformdan yönetim: Facebook Business Suite’in Facebook, Messenger ve Instagram gibi sosyal medya platformlarını tek bir platformdan yönetme imkanı sağladığını söylemiştik. Bu özellik sayesinde işletmeler her 3 platformun yönetimini bir panel altından yapabiliyor. Bu da işletmelerine beraberinde zamandan tasarrufu getiriyor. Bununla beraber zamandan tasarruf eden işletmeler kısa süreler içerisinde farklı projelere odaklanabilecek ve birçok yeni proje hayatımıza girebilecektir.
  • Güncellik; Facebook Business süite sayesinde işletmeler gelen bildirimleri, uyarıları, yorumlarını tek bir yerden kontrol edebilecektir. Bu özellik işletmelerin müşterileriyle daha hızlı bir şekilde etkileşime girmesine olanak sağlayacak ve işletmeler müşterileriyle etkileşime girme sürelerini kısalttıklarında müşteri memnuniyeti de beraberinde gelecektir.
  • Sonuçlar; Facebook Business suite içerisinde bulunan işletme sonuçları ile işletmeler facebook ve instagram yönetimlerinde kısa süreler içerisinde hangi kampanyaların işe yaradığını gözlemleyebilecek ve müşterilerin ne aradığını öğrenebilecektir. Bu durum ise işletmelere yeni kampanya planlama, kampanyaları analiz etme ve kampanya sonuçlarına göre aksiyon alıp yeni kampanya süreçlerine karar verme konusunda yardımcı olacaktır.
 

Facebook’un hayata soktuğu bu yeni girişim sayesinde işletmelerin performanslarının daha fazla artacağı düşünülmektedir. Facebook Business Suite sayesinde Sayfa Yöneticisi ve içerik stüdyosu kullanmaktan ziyade iş etkileşimleri için kullanabilecek ve birçok uygulamanın kontrolünü yapabileceğimiz yeni bir uygulamanın olduğunu söylemek mümkün.

 

İlgili İçerik: Facebook'ta Hedef Kitle Nasıl Belirlenir?

 
facebook business suit , facebook , facebook reklam , sosyal medya reklamları
 

Whatsapp Uygulaması Entegre Edilebilir

 

Yakın dönemlerde Facebook tarafından satın alınan Whatsapp’ın da Facebook Business Suite ile entegre edilme süreci devam ediyor. Kısa sürelerde Whatsapp’ı da bu platforma entegre edeceğini dile getiren Facebook, bu işlemi de tamamladığında işletmeler için büyük avantajlar beraberinde gelecek. Yalnızca bir platform üzerinden 4 farklı uygulama yönetimini yapabilecek olan işletmeler zamandan tasarruf sağlayabilecek ve daha kolay bir şekilde müşterileriyle iletişime geçebilecektir.

 

Küçük işletmeler ve büyük çaplı işletmeler için oldukça önemli bir özellik olan Facebook Business Suite sayesinde sizler de artık işinizi daha kolay yönetebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde çalışanlarınızın zaman ve performans kaybının önüne geçebilir ve farklı projeler üretiminde teşvik edici bir rol oynayabilirsiniz.

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir: 


Facebook Shop Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey


Facebook Business Manager Rehberi 


Facebook'a Reklam Nasıl Verilir?


Facebook Reklamlarında Bütçe En İyi Şekilde Nasıl Kullanılır?

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax