Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Hepsiburada'da Efsane Cuma Fırsatları

Güncelleme Tarihi: 07.03.2024

İçindekiler;

Türkiye’nin en büyük pazaryerlerinden birisi olan Hepsiburada, indirimli olarak birçok ürüne ulaşabileceğiniz ve indirimli olarak bu ürünleri satın alabileceğiniz bir pazaryeridir. Hepsiburada üzerinden kampanyalı fiyatlar ile ürünlerinizi satın almak istiyorsanız bu pazaryerinde yaşanan alışveriş çılgınlığının yaşandığı Hepsiburada’da efsane Cuma fırsatları yaşandığı günde alışverişlerinize odaklanmanızı öneririz.

 

Hepsiburada’da efsane Cuma fırsatları Black Friday indirimleri olarak da düşünülebilir. Çünkü Hepsiburada, Efsane Cuma kampanyasını genellikle Black Friday indirimleri için düzenlemekte ve Black Friday’de müşterilerinin indirimli fiyatlar ile bu kampanyadan yararlanarak alışveriş yapmasını sağlamaktadır.

Kampanya Türkiye genelinde çok büyük talebin olduğu indirim kampanyalarından birisi olduğu için Hepsiburada Efsane Cuma Fırsatları kampanyası Hepsiburada’da satış yapan firmalar için de oldukça önemli bir kampanyadır.


İlginizi Çekebilir: Hepsiburada'da Mağaza Nasıl Açılır?


Hepsiburada'da Efsane Cuma Fırsatları
 

Hepsiburada’da Efsane Cuma Fırsatları Ayrıcalıklı Bir Alışveriş İmkanı Sunuyor

 

Hepsiburada’da Efsane Cuma fırsatları kampanyasına katılmamayı düşünen bir satıcıysanız hemen bu kararınızdan vazgeçin ve kampanyaya katılmak için başvurularınızı tamamlayın. Çünkü bugünde Hepsiburada müşterilerine ayrıcalıklı bir alışveriş imkanı sunduğu için Hepsiburada müşterilerinin birçoğu birçok ihtiyacını Hepsiburada üzerinden karşılamaktadır.

Genellikle üyelere özel kupon, hediye çekleri, banka kredisi kullanma gibi özellikleri bulunan bu kampanyada milyonlarca alışveriş Hepsiburada üzerinden yapılmaktadır. Hal böyle olunca mağazaların günlük ulaştığı kullanıcı sayısı artmakta ve ürünlerini satması da kolaylaşmaktadır. Peki sizler de daha fazla ürününüzü insanlara satmak için neden bu kampanyaya katılmayasınız ki.


İlginizi Çekebilir: Hepsiburada’da Ürün Satmak için Bilmeniz Gerekenler


Hepsiburada’da Efsane Cuma Fırsatları Ayrıcalıklı Bir Alışveriş İmkanı Sunuyor
 

Efsane Cuma Fırsatları İçin Ürün Belirlerken Taktikler Yapın

 

Hepsiburada’da Efsane Cuma fırsatları kampanyasına katılmayı düşünen bir mağazaysanız belirli taktikler uygulayabilir ve bu kampanyanın karlı çıkanlarından birisi de siz olabilirsiniz. Hepsiburada üzerinden satış yapan firmalar büyük bir rekabet ortamı içerisinde satışlarını yapmaktadır.

Peki bu rekabet ortamında sizler nasıl Efsane Cuma Fırsatlarında öne çıkabilirsiniz hiç düşündünüz mü? Yanıt belli. Kampanyaya katılacağınız ürünler ve uygulayacağınız indirim oranları ile mağazanızı bu kampanyada öne çıkarabilirsiniz. Peki indirimli ürünlerinizi belirlerken nelere dikkat etmelisiniz gelin hep beraber bakalım.

 

  • Satışını yaptığınız ürünler içerisinde stoğu en az olan ürünler neler?
  • Stoğu fazla olan ürünler neler?
  • Hepsiburada’da en çok satılan ürünler ve gösterilen ürünleriniz neler?
  • Hepsiburada’da en az satılan ve gösterilen ürünleriniz neler?
  • Kar marjı yüksek olan ürünler neler?
  • Kar marjı düşük olan ürünler neler?

 

 

Gibi sorulara yanıtlar verdikten sonra aslında Efsane Cuma Fırsatları için indirimli olarak satışa sunacağınız ürünleri belirlemek oldukça kolay. Sizler de Hepsiburada’da Efsane Cuma Fırsatları için indirimli ürünlerinizi şu şekilde belirleyebilirsiniz;
 

  • Satışını yaptığınız ürünler içerisinde satış oranı düşük olan ürünlerinizi yüksek indirim oranları ile Efsane Cuma Fırsatları kampanyasında satışa sunabilir ve bu ürünlerin hızlı bir şekilde tükenmesini sağlayabilirsiniz. Hızlı bir şekilde tükenecek olan bu ürünler hep firmanızın yaptığı yatırımların geri dönmesini sağlayacak hem de deponuzda yer açılmasını sağlayarak farklı ürünleri stoklamanıza imkan sağlayacaktır.
  • Satışını yaptığınız ürünler içerisinde satış oranı fazla olan ürünlerinizi de normal indirim oranları ile kampanyaya dahil edebilirsiniz. Bu ürünler daha önce satışı fazla olduğu için kampanyada ön plana çıkacak ve daha önce ürününüze göz atan kişilerin bu ürünleri satın almasını kolaylaştıracaktır. Yapacağınız bu taktik ile sizler de kısa sürede sürümden kazanabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Pazaryeri Entegrasyonu Nasıl Çalışır?


Efsane Cuma Fırsatları İçin Ürün Belirlerken Taktikler Yapın
 

Efsane Cuma Ürün Seçimlerinizi Kategorileri Listelerine Göre Yapın

 

Ürün seçimi yaparken satışlarınızı arttıracak seçimler yaparak satışlarınızı arttırabilirsiniz. Hepsiburada'nın sağlamış olduğu ana ürün katagorilerinde ürünlerinizi satmak yeni müşterilere hızlıca erişmekte katkı sağlayacaktır. Sizler için bu ürün kategorilerini aşağıda sıraladık ;

 
  • Elektronik
  • Anne, Bebek, Oyuncak
  • Süpermarket
  • Ev, Hobi, Yaşam
  • Oto, Yapı Market
  • Moda, Güzellik
 

Kampanya Sürecinizde Planlı Hareket Edin

 

 Herhangi bir Pazar yerinde katılacak olduğunuz kampanyada kampanya süreçlerinizi büyük bir titizlikle takip etmelisiniz. Çünkü ürünlerinize olan talep fazla olacağı için stok, kargolama süreçleri, kampanya yönetimi konusunda problem yaşayabilir ve mağazanızı olumsuz bir şekilde etkileyebilirsiniz. Bu nedenle bu süreçleri daha kolay takip edebilmek için e-ticaret sitenizi Hepsiburada’ya entegre edebilir ve mağaza yönetiminizi tek bir platform üzerinden sağlayabilirsiniz.

Ticimax e-ticaret paketleri içerisinde bulunan Hepsiburada, N11, Trendyol gibi pazaryeri entegrasyonu sayesinde sizler de kampanya, stok, kargolama süreçlerinizi tek bir platform üzerinden takip edebilir ve bu sayede ilginizi farklı şeylere verebilirsiniz.
 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax