Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

ISO Belgeleri ile Ticimax Kalitesi Tescillendi

Güncelleme Tarihi: 01.09.2022

İçindekiler;

15 yılı aşkın süredir e-ticaret alanında faaliyet göstermek isteyen firmalara yönelik hizmetler veren ve firmaların e-ticaret süreçlerini yönetmelerini kolaylaştırmaya yönelik çözümler üreten Ticimax, 100’den fazla uzman personel ile 10 Binden fazla firmaya hizmet vermektedir.

 

E-ticaret sektöründe faaliyet göstermek isteyen kişi ve firmaların sektöre adım atmasını ve bu sektörde atacakları adımları sağlamlaştırmalarını prensip edinen Ticimax’ın kalitesi ve güvenliği, alınan ISO Belgeleri ile tescillenmiştir.

 

Kurulduğu günden beri Türkiye ve Dünya’da tanınan şirketler arasında yerini alan firmamız Türk Akreditasyon Kurumu ( TURKAK) tarafından verilen ISO 27001, ISO 20000-1, ISO 22301 belgeleri ile Türkiye’de kalitesi ve güvenliği tescillenmiş tek e-ticaret alt yapısı olmayı başarmıştır.

 

Ticimax ISO Belgeleri

 

TURKAK Nedir?

 

Türk Akreditasyon Kurumu ( TURKAK), 1999 tarihinde Ankara’da kurulan, ülkemiz piyasasında dolaşan ürün ve hizmetlere yönelik denetleme hizmetleri veren bir kalite organizasyon firmasıdır.

 

TURKAK, Dışişleri Bakanlığı’na bağlı olan AVRUPA Birliği başkanlığına bağlı olarak denetimlerine ve çalışmalarına devam etmektedir. TURKAK, ülkemiz ve yurtdışı pazarında bulunan ürünlerin sağlıklı, kaliteli ve toplum refahını arttırmaya yönelik olmasına özen gösteren ve bunu amaç edinmiş bir firmadır.

 
  • TURKAK, belirlenmiş kalite standartları çerçevesinde denetim yapar.
  • İnsan ve çevre sağlığını göz önünde bulundurarak bu standartlara uygun hizmet ve ürünlerin artmasında rol oynar.
  • Akredite çalışmaları yapan TURKAK, bu faaliyetlerde bulunan kaynakların verimli kullanılmasını ve çalışmasını sağlar.
 
 

İlginizi Çekebilir; İşinizi E-ticarete Taşımanız için 9 Önemli Neden

 

İlginizi Çekebilir; E-ticaret Entegrasyon Modelleri Nelerdir?



Türk Akreditasyon Kurumu ( TURKAK ) Nedir

 

İlgili İçerik; Güvenlik ve Kalite Belgelerimiz

 
 

İlginizi Çekebilir; E-Ticaret Hosting, E-Ticaret Siteleri İçin Hosting Seçimi Nasıl Yapılır?

 

ISO 27001 Sertifikası

 

TURKAK’ın yaptığı çalışmalar sonrasında verdiği belgelerden biri ISO 27001 Belgesidir. TURKAK tarafından geliştirilen bir belge olan ISO 27001, bilgi ile ilgili olan varlıkları koruma ve tarafların güvenli bir şekilde hareket etmesini kolaylaştıracak güvenlik kontrollerini yapmak için temin edilen bir belgedir.

 

Günümüzde yaşanan teknolojik gelişmeler ve bilginin güvenli bir şekilde paylaşılmasını sağlamak için geliştirilen bu belge, bilgi güvenliğine önem veren ve bu alanda çalışmaları olan firmalar tarafından alınan bil belge türüdür. ISO 27001 Belgesini alabilmek için firmaların;

 
  • Bilgi güvenliğine yönelik riskleri saptaması
  • Saptanan riskleri gidermesi veya bunu riskleri giderebilmek için politikalar üretmesi
  • Prosedür ve teknolojiye uygun bir şekilde hareket etmesi
 

Gerekmektedir. ISO 27001 sertifikası, genellikle ticari faaliyet gösteren kurumlar, vakıflar ve kamu kuruluşları tarafından alınan bir belgedir.

 

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmalar için ürün ve çözümler üreten firmamız Ticimax, ISO 27001 Sertifikasına uygun görülen Türkiye’nin ilk e-ticaret alt yapısı olmuştur.

 
 

İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler (2021 Yeni)



ISO 27001 Sertifikası Nedir

 

ISO 20000-1 Sertfikası

 

ISO 20000-1 Sertifikası, genellikle bilgi teknolojileri ( donanım firmaları, yazılım firmaları, altyapı firmaları, veri tabanı, teknik servis, internete, arşivleme vb. alanlarda faaliyet gösteren alanında hizmet gösteren firmalar tarafından) alınan bir sertifika türüdür.

 

ISO 20000-1 Sertifikasının firmalara ve müşterilere sağladığı birçok avantaj bulunmaktadır.

 
  • ISO 20000-1 belgesi sayesinde bilgi teknolojileri firmalarından hizmet almak isteyen kişiler, ihtiyaçlarını doğru saptayabilmekte ve bu ihtiyaçlara yönelik doğru hizmeti alabilmektedir.
  • 20000-1 Sertifikası, firmaların güvenilirliğini kanıtlamaktadır.
  • Bu belge sayesinde müşteriler doğru fiyatlarla hizmetlere ulaşabilmektedir.
 

Firmalar ve müşteriler için birçok faydası olan ISO 20000-1 Sertifikası için yapılan çalışmalar sonrasında e-ticaret ürün ve çözümlerine yönelik faaliyet gösteren firmamız Ticimax, bu belgeye sahip olan ilk e-ticaret alt yapısıdır. Ticimax aldığı bu belge sayesinde, hizmet verdiği kişilere güvenilir bir şekilde hizmet verdiğini kanıtlamıştır.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

 

İlginizi Çekebilir; E-ticaret Ödeme Sistemleri Hakkında 3 Önemli Başlık



 ISO 20000-1 Sertifikası Nedir
 

ISO 22301 Sertifikası

 

ISO 22301 Sertifikası, Toplumsal Güvenlik ve İş Sürekliliği Yönetim Standardı olarak bilinen bir sertifika türüdür. 160’tan fazla ülkede tarafından onaylanan ve bu ülkelerde geçerliği olan ISO 22301 sertifikasının yani Toplumsal Güvenlik ve İş Sürekliliği Yönetim Standardının faydaları şunlardır;

 
  • Kriz zamanlarını yönetebilmek
  • Sürekliliği sağlamak
  • İş süreçlerini yönetebilmek ve iş süreçleri üzerinde oluşabilecek tehditleri saptamak
  • Olayların etkisini minimuma indirmek
  • Kuruluşun saygınlığını ispatlamak
  • Marka değerini korumak
 

Gibi avantajları bulunmaktadır. TURKAK tarafından verilen sertifikalardan birisi olan ISO 22302 Sertifikası, yakın dönemde firmamız Ticimax tarafından alınmıştır.


İlginizi Çekebilir; SSL Sertifikası Nedir, Ne İşe Yarar?


Kalitesi Tescillenmiş Bir E-ticaret Alt Yapısı ile E-ticarete Adım Atın


 

Kalitesi Tescillenmiş Bir E-ticaret Alt Yapısı ile E-ticarete Adım Atın

 

15 yıldır bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ticimax’ın kalitesi ve güvenilirliği alınan ISO 27001, ISO 20000-1, ISO 22301 sertifikaları ile tescillendi.

 

Sizler de kalitesi ve güvenliği ISO Belgeleriyle tescillenen firmamız Ticimax e-ticaret alt yapılarını kullanarak e-ticarete adım atabilir ve e-ticaret süreçlerinizde güvenilir ve kaliteli bir hizmet alabilirsiniz.

 

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax