Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Linkedin Reklamları Kimler İçin Uygundur?

Güncelleme Tarihi: 11.07.2023

İçindekiler;

İşveren ile kaliteli personeli buluşturan, kariyer araştırma ve değerlendirme konusunda profesyonel bir platform sunan Linkedin ile ideal kitlenizi hedefleyerek, mesajınızı doğru kişilere en aktif oldukları anda ulaştırabilmektesiniz. Profesyonel iş dünyasında Linkedin reklamları büyük bir imtiyaz sağlamaktadır. Bu kapsamda kitlenizi genişletmeye yarayacak Linkedin'de reklam vermek için gelin sizlere detaylı bilgiler sunalım.

 

İlgili İçerik: Sosyal Medyada Satış Arttırma Taktikleri



Linkedin Reklamları Kimler İçin Uygundur?
 

Linkedin Reklam Modelleri Bütün Firmaların Buluşma Noktası

 

B2B (business to business) yani firmadan firmaya yapılan e-ticaret modeli olan bu mecra, firmalar için en uygun ortamı sağlayarak zirvede kendine bir yer edinmiştir. Şu an çok büyük bir iş ağı konumunda olan Linkedin’de hedef kitlenize ulaşabilmeniz için Linkedin reklam modelleri eşsiz seçenekler sunmaktadır. Eğer hesabınız yoksa hemen hesap açarak ilk adımı atabilirsiniz. Sizler için en uygun reklam modelinin hangisi olduğuna şimdi beraber karar verecek ve sizi arzuladığınıza ulaştıracağız.


Temel noktadan ele alındığında, metin reklamları, LinkedIn üzerinde akış kısmında yer alabilmektedir. Buna ek olarak hem şirket hem de profillere ait sayfaların sağ, sol ve üst kısmında görünebilmektedir. Sayfa içerisinde toplamda dört adet reklam alanı mevcuttur. Sadece metne dayalı bir reklam çeşidi olup, ana sayfanızı kontrol etmekte olan hedef kitleniz tarafından dikkat çekicidir.


Bir diğeri dönen reklamlardır. Dönen ilgi çekici görsellerle kitlenizi markanıza katılmaya teşvik edecektir. Bir başka model olan banner reklamlarında ise, görsel kullanım dikkat çekmektedir. Bu türün en iyisi, iyi zamanlanmış ve kişiselleştirilmiş reklamlar olacaktır.


linkedin, reklam, linkedin reklam, e-ticaret
 

İlgili İçerik: E-ticaret Siteleri İçin Sosyal Medya Pazarlama İpuçları

 

Linkedin Sponsorlu Reklam ve Dahası İle Herkes İçin Uygun Platform

 

Linkedin’in reklam modellerinden olan sponsorlu içerik türünde, hedef kitleniz içerisinde bulunan kullanıcılara reklamınız, ana sayfada sıradan bir gönderiymiş gibi yer almaktadır. İlgi uyandırıcı görseller veya metin kullanmışsanız sizler için oldukça etkili sonuçlar doğuracağını fark edeceksiniz. Etkileyici görsellerle desteklenen Linkedin sponsorlu reklam modellerinin mükemmel avantajlar sağladığı çok defa kanıtlanmış ve takdir görmüştür. Buna ek olarak sponsorlu inmail ise yapısal açıdan oldukça etkin bir uygulama olarak gösterilebilir.


Bu uygulama ile hem reklam verenlere hem de LinkedIn kullanıcılarına e-posta yoluyla erişim sağlayabilmenizi sağlamaktadır. Inmail uygulamasından faydalandığınız taktirde, hedefiniz olan kitleye çok isabetli bir şekilde erişim sağlama imkanı bulabilmektesiniz. Buradaki en önemli ayrıntı ise, LinkedIn tarafından sağlanan Inmail uygulaması üzerinden gönderilen mailler, spam kutusuna değil kesin olarak gelen kutusuna düşmektedir.


LinkedIn’in bu uygulamada maillerin spam kutusuna düşmesini önlemek üzere oluşturduğu bir periyodik kontrol sistemi vardır ve oldukça avantajlıdır. Reklam kampanyanızı oluşturmak için ise öncelikle amacınızı belirlemeniz gerekecektir. Örneğin, firmanızın marka bilinirliğini arttırmanız gibi ya da yeni edindiğiniz şahsi web siteniz için reklamlar vermek istemeniz gibi. Diğer bir perspektiften, oluşturduğunuz gönderilerin ağırlıklı olarak şirket yöneticilerinin görmesini mi istiyorsunuz yoksa amacınız daha farklı bir hedefe ulaşmak mı, bu alanlara karar vermeniz gerekiyor.

 

İlgili İçerik: Hedef Kitle Nedir?

 
linkedin sponsorlu reklam, linkedin, e-ticaret
 

Linkedin Reklam Maliyeti Alacağınız Karşılığına Değer

 

Gerekli kısımları, seçtiğiniz ve ihtiyaç gördüğünüz reklam modeli ile eksiksiz olarak hedef kitlenize uygun bir şekilde doldurduğunuz takdirde, reklamınız paylaşılmaya hazır demektir. İster reklamınızı üst düzey yöneticilere ulaştırır, isterseniz de İK’lar ile paylaşım sağlayarak kendi hizmetiniz için bir toplantı imkânı yaratabilirsiniz.


Bu reklam modellerinin her birinde, her tıklama ve görüntüleme üzerinden özel Linkedin reklam ücretlendirmeleri bulunmaktadır. Karşılığını fazlasıyla bulacağınız Linkedin reklam maliyeti ne olursa olsun, işlevine göre hesaplı dahi olacaktır. Ancak, hangi reklam modellerinin amacınıza daha uygun olduğuna henüz bir karar veremediyseniz, bunu profesyonel reklam ajansları ile de sağlayabilirsiniz.


Size Linkedin’in yanı sıra büyük fayda sunacak olan Ticimax E-ticaret paketleriyle de elinizi güçlendirmeniz mümkündür. Hatta sınırsız ürün adedi sunan en hesaplı olan Soft paketleri sayesinde markanız için maksimum faydayı amaçlayacak ve yüzde yüz başarılı bir sonuçla şirket hedeflerinizi yükseltmeye devam edeceksiniz.


Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir: 

Linkedin Şirket Sayfası Nasıl Açılır? 

Sosyal Medya Reklamları için Ne Kadar Ücret Gerekiyor?

Ücretsiz Sosyal Medya Araçları

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax