Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

E-ticaret Siteleri İçin Twitter Kullanma Kılavuzu

Güncelleme Tarihi: 01.03.2024

İçindekiler;

Sosyal medya kullanımının artması e-ticaret firmaları için sosyal medya platformlarını kullanma zorunluluğu yaratmıştır. Günümüzde milyonlarca e-ticaret firması sosyal medya platformlarını kullanarak müşterileri ile iletişime geçmekte ürün, hizmet ve kampanya tanıtımı yaparak satışlarını arttırmayı hedeflemektedir.

 

Genel olarak bakıldığında e-ticaret firmaları tarafından en çok kullanılan sosyal medya platformlarının Instagram, Facebook, Twitter, Youtube ve Pinterest olduğunu söylemek mümkündür. Fakat e-ticaret firmalarının sosyal medya platformlarını kullanırken dikkat etmesi gereken en önemli nokta her platformun dinamiğine göre hareket etmektir. Çünkü her sosyal medya platformunun dinamiği birbirinden farklıdır.

 

E-ticaret Siteleri İçin Twitter Kullanma Kılavuzu adlı bu yazımızda e-ticaret firmaları tarafından en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter kullanımı hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Sizler de bu yazımızı inceleyerek E-ticaret siteniz için Twitter’ı nasıl kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

 

Twitter Nedir?

 

2006 yılında Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone ve Evan Williams tarafından hayata geçirilen bir sosyal medya platformu olan Twitter, kullanıcıların 280 karakter kullanarak paylaşım yapabildiği ve yapılan paylaşımlara tweet denen bir sosyal medya platformudur.

 

Kullanıcılar günlük yaşantılarına göre herhangi bir konuda paylaşım yapabildiği gibi siyaset, eğitim, spor gibi ilgilerini çeken konularda da paylaşım yapabilmektedir. Bununla beraber Twitter kullanıcıları diğer kullanıcılar ile de etkileşime geçebilmektedir.

 
 

İlgili İçerik; 2021 Yılı Sosyal Medya Trendleri

 

İlgili İçerik; Sosyal Medya Yasası Nedir, Neleri Kapsar?

  


twitter e-ticaret sitelerinde nasıl kullanılır


 

E-ticaret Siteleri İçin Twitter’ın Önemi

 

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter’ın e-ticaret siteleri için önemi oldukça büyüktür. E-ticaret Siteleri İçin Twitter Kullanma Kılavuzu adlı yazımızın bu bölümünde e-ticaret firmanız için Twitter’ın neden önemli olduğu hakkında bilgi alabilir ve sizler de bu sosyal medya platformunda bir hesap açarak hedef kitlenizde yer alan kişiler ile etkileşime geçebilirsiniz.

 
  • E-ticaret firmalarının hedef kitlesinde yer alan kişilerin genellikle farklı sosyal medya platformları kullandığı bilinmektedir. Twitter kullanan e-ticaret firmaları hedef kitlelerinde yer alan çoğu kişiye ulaşamasa da bu kitlenin büyük bölümüne daha hızlı bir şekilde ulaşabilmektedir.
  • E-ticaret sektöründe yer alan işletmelerin rakiplerinin büyük bölümü Twitter üzerinden müşterileri ile iletişimlerini sürdürmektedir. E-ticaret siteniz için bir Twitter hesabı açtığınız takdirde sizler de bu sosyal medya platformu üzerinden rakipleriniz ile rekabete girebilirsiniz.
  • Twitter üzerinden yaptığınız 280 karakterlik paylaşımlar sayesinde satışlarınızı hızlı bir şekilde arttırabilirsiniz. Kısacası daha az emek vererek gelir elde edebilirsiniz.
  • Twitter üzerinde yer alan kullanıcılara markanızı tanıtmaya yönelik reklamlar vererek sizler de marka bilinirliğinizi kolay bir şekilde arttırabilirsiniz.
  • Ürün, hizmet ve kampanyalarınız için Twitter’da reklamlar verebilir ve hedef kitlenize ulaşarak satışlarınızı arttırabilirsiniz.
  • Twitter kullanan kişiler ile etkileşime geçerek marka sadakatini ve güvenilirliğini arttırabilirsiniz.
 

Bu tür avantajlardan yararlanmak istiyorsanız sizler de Twitter üzerinden bir hesap açabilir ve gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

 
İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler (2021 Yeni)


İlgili İçerik; 2021'de Sosyal Medya Etkileşimlerinizi Arttıracak Stratejiler

 



twitter e-ticaret sitesi , eticaret paketleri , sosyal medya

 

 

Twitter Hesabı Nasıl Açılır?

 

E-ticaret Siteleri İçin Twitter Kullanma Kılavuzu adlı yazımızın bu bölümünde Twitter hesabı açmak isteyen kişilerin en çok sorduğu soru olan Twitter hesabı nasıl açılır sorusuna yanıt vereceğiz. Sizler de yazımızın bu bölümünü okuyarak e-ticaret firmanız için Twitter hesabınızı nasıl açabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

 

Twitter hesabı açmak isteyen e-ticaret firmalarının ilk olarak yapması gereken şey Twitter internet sitesi üzerinden ya da Twitter mobil uygulaması üzerinden Twitter’a giriş yapmaktır.

 

Twitter internet sitesine girdiğinizde ilk olarak karşınıza şu ekran çıkacaktır. Bu ekranda yer alan Kaydol butonuna tıklamanız gerekmektedir. Kaydol butonuna tıkladıktan sonra Twitter sizlerden;

 
  • İsim
  • Telefon ( E-posta Kullan seçeneğine tıklayarak mail hesabınızı kullanabilirsiniz)
  • Doğum Tarihi
 

Bu bilgileri girdikten sonra Kaydol butonuna tıklamanız gerekmektedir. Kaydol butonuna tıkladıktan sonra Twitter kayıt yönteminize göre size bir doğrulama kodu gönderecektir. Onay kodunu girdikten sonra Twitter hesabınız için bir şifre belirlemeniz gerekmektedir. Şifrenizi belirledikten sonra Twitter hesabınız kullanıma açılacaktır.

 

Bunun sonrasında aşağıda sizlerle paylaşacağımız unsurları göz önünde bulundurarak sizler de e-ticaret siteniz için profesyonel bir şekilde Twitter hesabınızı düzenleyebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Sitenizin Trafiğini Organik Olarak Arttırma Stratejileri

  




twitter , eticaret sitesi , sosyal medya


 

E-ticaret Firmaları Twitter Hesabını Nasıl Düzenlemeli?

 

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmaların twitter hesabını düzenlerken dikkat etmesi gereken önemli unsurlar bulunmaktadır. Bunlar;

 
  • Twitter Profil Fotoğrafı
  • Twitter Kapak Fotoğrafı
  • Twitter Biyografi Alanı
 

Gibi detaylardır. E-ticaret Siteleri İçin Twitter Kullanma Kılavuzu adlı yazımızın bu bölümünde sizlerin Twitter profil fotoğrafı, twitter kapak fotoğrafı ve twitter biyografi alanı nasıl düzenlenmeli sorularına yanıt vereceğiz. Sizler de bu bölümü inceleyerek Twitter profilinizi daha profesyonel bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Dükkan Açmadan İnternetten Satış Yapma Rehberi

Twitter Profil Fotoğrafı Nasıl Olmalı?

 

Twitter kullanan kişi ve işletmelerin önem vermesi gereken profil ayarlarından birisi Twitter Profil Fotoğrafıdır. Özellikle e-ticaret firmaları bu bölümde kurumsal kimliklerini yansıtmaya özen göstermelidir. İşletmeler Twitter Profil fotoğraflarını düzenlerken şunları göz önünde bulundurmalıdır;

 
  • Twitter profil fotoğrafında marka logonuz kullanmanız oldukça önemlidir. Çünkü marka logosu sayesinde takipçilerinize kurumsal kimliğinizi daha kolay bir şekilde yansıtabilir ve güvenlerini kazanabilirsiniz.
  • Twitter’da kullanacağınız logonuzun zıt renklerden oluşmaması oldukça önemlidir. Çünkü zıt renkleri barındıran profil fotoğrafları işletmenizin profesyonel görünmesini engelleyecektir.
  • Twitter profil fotoğrafını düzenlerken Twitter’ın fotoğraf ölçülerine uymanız oldukça önemlidir. Twitter’ın profil resimleri için önerdiği fotoğraf boyutu 400 x 400 pikseldir. Yani e-ticaret firmaları Twitter profil fotoğraflarında kare görseller kullanmaya özen göstermelidir.
  • Profil fotoğrafında kullanacağınız görsellerin maksimum boyutu 2 MB olmalıdır.
  • Twitter profil fotoğrafında kullanacağınız görseller bulanık olmalıdır.
 

Sizler de bunları göz önünde bulundurarak profil fotoğrafınızı düzenleyebilir ve daha kurumsal bir twitter hesabı yaratabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; 2021 Sosyal Medya Görsel ve Video Boyutları

 



twitter profil fotografi , sosyal medya


 

Twitter Kapak Fotoğrafı Nasıl Olmalı?

 

Twitter profilinize giriş yaptığınızda profil alanınızın üst bölümünde gösterilen fotoğrafa kapak fotoğrafı adı verilmektedir. Genel olarak incelendiğinde e-ticaret firmaları için bu alanın takipçilerine güven verme konusunda oldukça önemli olduğu bilinmektedir. E-ticaret sitenizin Twitter hesabını düzenlerken kapak fotoğrafı konusunda göz önünde bulunduracağınız önemli unsurlar şunlardır;

 
  • Twitter kapak fotoğrafında kullanacağınız görsellerin Twitter kapak fotoğrafı ölçülerine uygun olması gerekmektedir. Twitter kapak fotoğrafı ölçüsü dikdörtgen boyutlarında olan 1500 x 500 pikseldir.
  • Kapak fotoğrafında kullanılacak görsellerin maksimum büyüklüğü 5 MB olmalıdır.
  • Kapak fotoğrafınızı düzenlerken takipçilerinize güven vermeniz oldukça önemlidir.
 

Kısacası Twitter kapak fotoğrafı Twitter kurallarına ve kurumsal kimliğinizi yansıtmalıdır. Bu alanda kullanacağınız fotoğraflarda ürün, hizmet ve kampanyalarınızı öne çıkaran fotoğraflar kullanabilir ve takipçilerinizin firmanız hakkında daha fazla bilgi almasını sağlayabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Ücretsiz Stok Görsel Siteleri

 

Twitter Biyografisi Nasıl Olmalı?

 

Twitter kullanan kişilerin profilinize girdikten sonra işletmeniz hakkında bilgi alabildiği alana biyografi alanı denmektedir. E-ticaret firmaları için bu alanda kurumsal bilgilerin paylaşılması oldukça önemlidir. Bir e-ticaret firması Twitter Biyografi alanını düzenlerken şu unsurları göz önünde bulundurmalıdır;

 
  • Biyografi alanında marka sloganınızı paylaşmanız oldukça önemlidir.
  • Twitter biyografinizde #hashtag kullanarak takipçilerinize verdiğiniz hizmetler hakkında bilgi verebilirsiniz. Hashtag kullanırken hashtag analiz araçlarından yararlanabilirsiniz.
  • İşletmenizin e-mail adresi, telefon numarası ve adresi gibi alanları Twitter profilinizde paylaşabilirsiniz.
 

Sizler de bunları göz önünde bulundurarak Twitter Biyografi alanınızı doldurabilir ve böylece daha profesyonel ve kurumsal bir Twitter profili oluşturarak takipçilerinizin güven ve sadakatini daha hızlı kazanabilirsiniz.

 

E-ticaret Firmalarının Twitter Kullanımında Dikkat Etmesi Gerekenler

 

E-ticaret firmaları için Twitter’ın oldukça önemli bir platform olduğunu sizlerle yazımızın üst bölümünde paylaştık. Bu bölümde ise e-ticaret firmalarının Twitter kullanımında dikkat etmesi gerekenler hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

 

E-ticaret firmaları Twitter’dan yürütecekleri iletişimlerinde şunları göz önünde bulundurmalıdır;

 
  • Aktif bir şekilde iletişim yürütme
  • İçerikleri çeşitlendirme
  • Hashtag kullanımı
  • Twitter Özellikleri
  • Twitter Reklamları
  • Twitter istatistikleri
 

Gibi önemli unsurlar e-ticaret firmalarının Twitter kullanımında dikkat etmesi gereken önemli noktalardır. Gelin şimdi bu unsurlara daha detaylı bir şekilde göz atalım.

 

İlgili İçerik; Twitter’da Beğeni ve Takipçi Arttırmak İçin 6 İpucu

 



e-ticaret twitter kullanımı



 

Twitter’dan Düzenli Bir Şekilde İletişim Yürütün

 

Sosyal medya platformlarının algoritmaları sürekli olarak değişmekte ve gelişmektedir. Değişen algoritmalar sonucunda sosyal medya platformlarında daha fazla emek harcayan işletmeler daha çok kişiye ulaşmaktadır. E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin hedef kitlesinde yer alan kişilere daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için ise en önemli şey aktif bir şekilde Twitter kullanımıdır.

 

E-ticaret firmaları hedef kitlelerinde yer alan kişilerin Twitter istatistiklerine göre bir sosyal medya planı hazırlamalı ve bu plana uygun bir şekilde paylaşım yapmaya önem vermelidir. Twitter sosyal medya planınızı hazırlarken;

 
  • İlk olarak hedef kitlenizde yer alan kişilerin internet kullanım alışkanlıklarını inceleyin.
  • Hedef kitlenizde yer alan kişilerin hangi günlerde ve saatlerde Twitter’da daha fazla aktif zaman geçirdiğini tespit edin.
  • Hedef kitlenizin daha yoğun bir şekilde Twitter kullandığı günlerde ve saatlerde paylaşımlarınızı yapın.
 

Böylece hedef kitlenizde yer alan kişilere daha kolay bir şekilde ulaşabilir ve hem marka bilinirliğini hem de ürün satışlarınızı daha hızlı bir şekilde arttırabilirsiniz.

 

İçeriklerinizi Çeşitlendirin

 

Twitter yapısı gereği sürekli gündemi değişen bir sosyal medya platformudur. Genellikle bu platformda paylaşım yapan e-ticaret firmaları gündemi takip ederek gündeme uygun içerikler oluşturmakta ve kişileri kolay bir şekilde etkileyebilmektedir. Bununla beraber e-ticaret firmalarının farklı içerik türlerindeki paylaşımlarını da Twitter takipçileri ile paylaşması oldukça önemlidir. Twitter içeriklerinizi çeşitlendirmek için şunları yapabilirsiniz;

 
  • Ürün ve hizmetlerinizi ön plana çıkaran Tweetleri takipçileriniz ile paylaşın.
  • Tweet atarken yalnızca metin içeren Tweetler değil görsel içeriklerinizi de Tweetlerinizde paylaşın. Böylece twitter takipçileriniz arasında yer alan ve görsellerden etkilenen kişileri daha hızlı bir şekilde etkileyebilirsiniz.
  • E-ticaret sitenizin blog bölümüne yeni içerikler ekledikten sonra bu içerikleri twitter hesabınızda da paylaşın.
  • Twitter’da yalnızca görsel içerikler değil video içerikler de kullanmaya özen gösterin. Bunu yapmak içinse Tweetlerinizde ürün inceleme videoları paylaşabilirsiniz.
  • E-ticaret sitenizde herhangi bir kampanya düzenlediğiniz takdirde bu kampanyanızı Twitter üzerinden de duyurmaya özen gösterin.
  • Twitter’daki viral olayları takip edin ve viral olaylar zincirine katılmaya özen gösterin.
 

Böylece hedef kitlenizde yer alan kişilere daha kolay bir şekilde ulaşabilir ve marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; İçerik Üretimi ile Markanıza Nasıl Katkı Sağlarsınız?




twitter bildirimleri , eticaret sitesi



 

Hashtag Kullanımına Önem Verin

 

Twitter dendiği zaman herkesin aklına ilk gelen kavram #hashtag kavramıdır. Hashtagler, belirli bir kelimenin üzerine # sembolü getirilerek yaratılan kelimelerdir. Twitter’da hashtag kullanımının e-ticaret sitelerine sağladığı birçok avantaj bulunmaktadır.

 
  • Hashtag kullanan e-ticaret firmaları belirli konularda spesifik araştırmalar yapan ve belirli hashtagleri takip eden kişilere daha kolay bir şekilde ulaşabilmektedir.
  • Hashtagler ile e-ticaret firmalarının Twitter takipçileri ve beğenileri organik bir şekilde büyümektedir.
  • Hashtag kullanımı işletmenizin zaman tünelinde gösterilme olasılığını arttıracaktır.
  • Markanız daha kolay bir şekilde bulunabilir bir hale gelecektir.
  Sizler de bu avantajlardan yararlanmak istiyorsanız atacağınız tweetlerde hashtag kullanmalısınız. Peki hashtag kullanırken dikkat etmeniz gereken önemli noktalar nedir gelin hep beraber bir göz atalım.
  • Tweetlerinde hashtag kullanacak e-ticaret firmalarının ilk olarak hashtag analiz araçları ile ilgili hashtagin popülerliğini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • E-ticaret firmaları hashtaglerinde sektörlerine yönelik hashtagler kullanmaya özen göstermelidir.
  • Firmalar yalnızca popüler hashtaglere yönelmemelidir. Çünkü bu hashtaglerin kullanıldığı birçok paylaşım yapıldığı için e-ticaret firmanızın görünürlüğü azalacaktır.
  • Hashtag sayısı belirli bir sayı ile sınıflandırılmalıdır. İşletmeler bunu sınıflandırmayı yaparken kendi amaç, hedef ve isteklerini göz önünde bulundurmalıdır. Örneğin petshop sektöründe faaliyet gösteren bir e-ticaret firması ürüne yönelik bilgi veren bir tweet atarken #kedi #kopek #kedimamasi #pati #kopekmamasi gibi hashtagleri kullanmaya özen göstermelidir.
  • Hashtag kullanımında popüler hashtagler ile uzun kuyruklu hashtaglerin de kullanılması gerekmektedir. Örneğin #ayakkabı hashtagi ile #kadınayakkabısı #siyahayakkabı gibi hashtagleri de kullanabilirsiniz.
  • Tweetlerinizde kullanacağınız hashtagleri belirlerken işletmenizin konumuna yakın yerler için üretilen hashtagleri de kullanabilirsiniz. Örneğin İstanbul’da bulunan bir e-ticaret firması #istanbul #beyoglu #kadıkoy gibi yerel hashtagleri de kullanabilmektedir.
 

Sizler de hashtag kullanırken bunları göz önünde bulundurabilir ve doğru hashtagler kullanarak marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Hashtag Nedir, Nasıl Kullanılır?

 


hashtag twitter kullanımı eticaret sitesi


 

Twitter’ın Fleets Özelliğinden Yararlanın

 

Twitter kurulduğu günden beri sürekli geliştirilen bir sosyal medya platformudur. Twitter’ın sürekli olarak geliştirilmesi sosyal medya platformlarını kullanan e-ticaret firmalarının yürüteceği iletişimi de güçlendirmektedir.

 

Son dönemlerde Twitter’ın Snapchat uygulamasından esinlenerek hayatımıza soktuğu özelliklerden birisi olan Twitter Fleets özelliği, Twitter kullanıcılarının 24 saatlik kaybolan hikayeler paylaşmasına olanak sağlamaktadır. Bu özelliğin kullanımı ile e-ticaret firmaları birçok avantajdan yararlanabilmektedir.

 
  • Fleets özelliği sayesinde e-ticaret siteleri Twitter’da daha görünür olmaktadır.
  • Twitter zaman tüneli ile hedef kitlesine erişemeyen e-ticaret firmaları Twitter Fleets sayesinde ulaşamadığı kişilere daha kolay bir şekilde ulaşabilmektedir.
  • Twitter’ın bu özelliğinden yararlanan e-ticaret firmaları müşterilerine ve takipçilerine daha profesyonel bir marka imajı sergilemektedir.
 

Sizler de Twitter Fleets özelliği ile marka bilinirliğinizi arttırabilir ve hedef kitlenizde yer alan kişilere daha kolay bir şekilde ulaşarak dönüşüm oranlarınızı arttırabilirsiniz. Bu nedenle sizlerde Twitter’ın yeni özelliği olan Fleets kullanımına önem vermeli ve bu özelliği aktif bir şekilde kullanmalısınız.

 

Twitter’da Reklam Verin

 

Günümüzde e-ticaret siteleri belirli amaçlar ile farklı sosyal medya platformları üzerinden dijital pazarlama çalışmaları yapmaktadır. Genellikle Instagram, Twitter, Facebook ve Youtube gibi sosyal medya platformlarından reklam veren e-ticaret firmalarının asıl amaçları;

 
  • Marka Bilinirliğini arttırmak
  • Hedef kitlesine ulaşmak
  • Ürün ve hizmet tanıtımı yapmak
  • Kampanyalarını duyurmak
 

Gibi açalardır. Twitter reklamları sayesinde e-ticaret firmaları bu amaçları için reklam vermekte ve hedeflerine daha kolay bir şekilde ulaşabilmektedir. Twitter’da reklam vermek istiyorsanız sizler de şu adımları takip edebilir ve başarılı Twitter reklamları verebilirsiniz;

 
  • İlk olarak Twitter’da neden reklam vermek istediğinize karar verin. ( Ürün, hizmet ve kampanya tanıtımı yapmak, hedef kitlenize ulaşmak, marka bilinirliğinizi arttırmak gibi amaçlarınız içerisinden biri veya birden fazlası üzerine çalışmalar yapın.)
  • Reklamınızı göstermek istediğiniz hedef kitleyi seçin. ( Hedef kitlenizi belirli bir yaş aralığında seçebileceğiniz gibi hedef kitlenizi gruplandırarak da seçim yapabilirsiniz.)
  • Hedef kitleniz üzerin araştırma yapın. ( Yaş aralığı, demografik bilgileri, ilgi alanları, internet kullanım alışkanlıkları gibi alanlarda çalışmalar yapın.)
  • Yaptığınız çalışmalar sonrasında hedef kitlenizi belirleyin.
  • Reklam vermek için reklam metni, reklam görseli ve kullanılacak hashtaglere karar verin.
  • Reklamınızı hangi gün, hangi saat ve hangi tarihlerde yayınlamak istediğinizi seçin.
  • Twitter reklam bütçesi oluşturun.
 

Bu adımları tamamlayarak sizler de Twitter’da reklam verebilir ve e-ticaret sitenizin satışlarını hızlı bir şekilde arttırabilirsiniz.

 

Twitter ile Alışveriş Özelliğinden Yararlanın

 

Ticimax e-ticaret alt yapıları ile sizler de e-ticaret sitenizi hayata geçirerek Twitter ile alışveriş özelliğinden yararlanabilirsiniz. Twitter alışveriş özelliği ile müşterilerinizin Twitter hesabı ile e-ticaret sitenize bağlanmasını sağlayabilir ve böylece Twitter takipçilerinize daha hızlı satış yapabilirsiniz.

 

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax