Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

E-ticaret Siteleri İçin Ramazan Ayına Hazırlık Rehberi

Güncelleme Tarihi: 08.03.2024

İçindekiler;

E-ticaret siteleri için satışlarını artırabilecek belirli özel günler ve bayramlar bulunmaktadır. Bunlardan bazı anneler günü, sevgililer günü, babalar günü gibi özel günler iken bazıları da ramazan ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlardır. Bunların yanı sıra e-ticaret siteleri için önemli olan günler arasında 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı gibi resmi bayramlar da bulunmaktadır.

 

Özellikle Ramazan ayının yaklaştığı bu günlerde e-ticaret firmalarının iyi bir hazırlık yapması gerekmektedir. Gerek kampanya kurgularında gerekse sosyal medya platformlarında yapılacak hazırlıklar e-ticaret sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin satışlarını artırmalarını sağlayacaktır.

 

Ramazan ayına ve Ramazan Bayramı’na hazırlanmak isteyen e-ticaret sitelerinin dikkat etmesi gereken belirli noktalar bulunmaktadır. E-ticaret Siteleri İçin Ramazan Ayına Hazırlık Rehberi Adlı bu yazımızda sizlere Raman ayı ve ramazan bayramında kampanya kurgularından sosyal medya paylaşımına, reklamlardan satılacak ürünlere kadar birçok konuda bilgi vereceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve e-ticaret sitenizi Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı’na hazırlayarak satışlarınızı artırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Siteleri İçin Bayram Hazırlığı Rehberi

 

E-ticaret Siteleri İçin Ramazan Ayına Hazırlık Rehberi

 

Ramazan Ayı Nedir?

 

Ramazan Ayı ya da bilinen bir diğer adıyla 11 Ayın Sultanı, İslam dini inancına göre Hz. Muhammed’e Kur’anın inmeye başladığı aya verilen isimdir. Hicri takvimin 9.ayı olarak bilinen Ramazan Ayı’nda oruç tutma, teravih namazı kılma gibi dini yükümlülükler gerçekleştirilmektedir.

 

Ramazan Ayı Nedir

 

Ramazan Ayı Ne Zaman?

 

Hoşgörü, yardımlaşma, tövbe ve bereketin ön planda olduğu Ramazan Ayı her yıl Hicri Takvime göre 10 gün öne gelmektedir. 2024 yılında Ramazan Ayı 11 Mart 2024 – 9 Nisan 2024 tarihleri arasındadır.

 

Ramazan Ayı Ne Zamandır

 

Ramazan Bayramı Nedir?

 

Ramazan Bayramı ya da bilinen bir diğer adıyla Şeker Bayramı, Ramazan Ayı’nın sonrasında gelen ve üç gün süreyle kutlanan dini bayrama verilen isimdir. Ramazan Bayramından bir önceki güne arife günü adı verilmektedir.

 

Ramazan Bayramı Nedir

 

Ramazan Bayramı Ne Zaman?

 

Ramazan ayından sonra ilk gün kutlanan ve Hicri Takvime göre Şevval Ayının 3.gününde biten Ramazan Bayramı 2024 yılında 10 Nisan 2024 – 12 Nisan 2024 tarihleri arasında 2 gün boyunca kutlanacaktır.

 

Ramazan Bayramı Ne Zamandır

 

Ramazan Ayının E-ticaret Siteleri İçin Önemi

 

Özel gün, resmi ve dini bayramların e-ticaret firmaları için oldukça önemli dönemler olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Dini bayramlar arasında yer alan Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramının da e-ticaret firmaları için önemli olduğunu söylemek mümkündür. Çünkü bu dini bayrama ve Ramazan Ayına iyi bir şekilde hazırlanan işletmeler birçok avantajdan yararlanabilmektedir.

 
  • Ramazan ayı e-ticaret firmalarının kampanya düzenleyerek satışlarını artırdığı bir dönemdir.
  • Ramazan ayında oruç tutan bireyler gün içerisinde yorulmamak ve evden çıkmamak için genellikle alışverişlerini e-ticaret siteleri üzerinden yapmayı tercih etmektedir.
  • Ramazan ayına özel ürünler olan tarhana, güllaç, hurma ve pide gibi hem sahurda hem de iftarda yenen ürünlere yönelik kampanyalar düzenleyen markalar satışlarını artırabilmektedir.
  • Ramazan ayında teravih namazı kılacak olan kişiler teşbih ve seccade gibi ihtiyaçlarını e-ticaret siteleri üzerinden alabilir.
  • Online market ve manav sektörlerinde faaliyet gösteren markalar ramazan ayında daha fazla satış yapabilmektedir.
  • Ramazan Bayramı’nda büyüklerini ve sevdiklerini ziyaret etmek isteyen kişiler güzel görünmeyi ister. Bu nedenle kadın, erkek ve çocuk giyim ürünleri satışı yapan markalar bu dönemde düzenleyecekleri kampanyalar sayesinde satışlarını artırma fırsatı yakalar.
  • Ramazan’a özel kampanya kurguları markaların bu dönemde normalden daha fazla satış yapmalarına yardımcı olur.
 

Kısacası ramazan ayına iyi hazırlanan e-ticaret firmaları bu tür avantajlardan yararlanarak satışlarını artırma fırsatı yakalar.

 

E-ticaret Siteleri İçin Ramazan Ayı Önemi Nedir

 

Ramazan Ayı E-ticaret İstatistikleri

 

E-ticaret siteleri ramazan ayına nasıl hazırlanmalıdır sorusuna yanıt vermeden önce ramazan ayı e-ticaret istatistikleri ile ilgili önemli bilgileri sizlerle paylaşacağız. Her yıl Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan ve kamuoyu ile paylaşılan e-ticaret istatistikleri incelendiğinde geçtiğimiz yıl Ramazan Ayı’nda e-ticaret alışverişlerinin 13 kat artış gösterdiği görülmektedir.

 

2021 Yılında Ramazan ayına denk gelen Nisan ve Mayıs aylarında e-ticaret siteleri üzerinden yapılan alışverişlerin oranı Nisan ayında 28,5 Milyar TL ve Mayıs ayında da 29,5 Milyar TL olarak görülmektedir. Bu dönemde e-ticaret firmalarının sattığı ürünler göz önünde bulundurulduğunda en çok oranın gıda ürünlerinde artığı görülmektedir.

 

Ramazan ayına hazırlanmak ve başarılı kampanyalar düzenlemek isteyen her e-ticaret firmasının bu oran ve istatistikleri göz önünde bulundurması ve hazırlarını bunlara göre iyi bir şekilde yapması oldukça önemlidir.

 

Ramazan Ayı E-ticaret İstatistikleri

 

E-ticaret Firmaları Ramazan Ayına Nasıl Hazırlanmalıdır?

 

Ramazan ayında satışlarını artırmak isteyen her e-ticaret firmasının bu döneme iyi bir şekilde hazırlanması gerekir.

 
  • Satılacak Ürünlerin Seçimi
  • E-ticaret Sitesi Yönetimi
  • Dijital Pazarlama Stratejileri
  • Kampanya Yönetimi
 

Gibi önemli çalışmaların Ramazan ayında iyi bir şekilde yürütülmesi hem e-ticaret sitelerinin satışlarını artıracak hem de sadık müşteri kazanmasına yardımcı olacaktır.

 

Ramazan Ayı E-ticaret Sitesi Hazırlığı

 

Ramazan Ayında En Çok Satılan Ürünler

 

Ramazan ayına hazırlanırken ürün satışlarını artırmak isteyen kişi ve işletmelerin bu dönemde satılacak ürünlerin seçimine önem vermesi gerekir. Çünkü sattığınız ürünler Ramazan Bayramı ve Ramazan Ayı ile özdeştiği takdirde bu ürünlere olan ilgi artış gösterir ve satışlarınız hızlı bir şekilde artar.

 
  • İmsakiye
  • Tesbih
  • Seccade
  • Kadın, Erkek ve Çocuk Giyim Ürünleri
  • Ayakkabı ve Çanta
  • Hazır Gıda ve Bakliyat
  • Saat, Gözlük, Kolye, Bileklik
 

Gibi ürünler Ramazan ayında en çok satılan ürünler arasında bulunur. Tabi bu dönemde sektörel bazlı artışlar da görülür. Örneğin: Ramazan Bayramı’nı sevdikleri ile geçirmek isteyen kişiler uçak bileti, otobüs bileti ve konaklama gibi ürünleri de internetten satın almayı tercih eder. Bu nedenle her e-ticaret firmasının kendi sektörüne yönelik kampanyalar kurgulaması ve satışlarını artırmaya çalışması önemlidir.

 

İlgili İçerik; Tedarik Zinciri Nedir? Tedarik Zinciri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

 

İlgili İçerik; İnternette En Çok Satılan Ürünler, Ne Satılır 2024

 

Ramazan Ayında En Çok Satılan Ürünler

 

Ramazan'da E-ticaret Sitenizi Nasıl Yönetmelisiniz?

 

Ramazan ayında e-ticaret sitesi yönetimine önem verilmelidir. Çünkü e-ticaret sitelerini bu dönemde iyi bir şekilde yöneten markalar müşterilerine daha iyi bir hizmet sağlamakta ve böylece hem satışlarını artırırken hem de müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Bu nedenle Ramazan’da e-ticaret sitesi yönetimi yaparken markaların önem vermesi gereken belirli noktalar bulunmaktadır.

 
  • E-ticaret sitesi yönetimi yaparken ilk olarak ürünlerinizin stoklarını gözden geçirin. Ramazan’a özel satılacak ürünleri tedarik etmeye ve kampanyalarınıza dahile etmeye önem verin.
  • Ramazan ayında tedarik zinciri yönetimine önem verin.
  • Bu döneme özel düzenleyeceğiniz kampanyaları belirleyin ve kampanya kurgularını önceden yaratın.
  • E-ticaret sitenizin tasarımında değişiklikler yapın. Özellikle responsive tasarlanmış bir e-ticaret sitesine sahip değilseniz ürün ve hizmetlerinize müşterilerin mobil platformlardan ulaşabilmesi için responsive tasarımlar kullanın.
  • E-ticaret sitenizde yer alan banner ve slider alanlarında ramazan ayı ve Ramazan Bayramı kampanyalarını ön plana çıkarın.
  • Ramazan Bayramı’nda kargo yönetimine önem verin. Çünkü kargo süreçlerini iyi bir şekilde yöneten işletmeler daha kolay ve hızlı bir şekilde sadık müşteriler kazanabilmektedir.
 

Sizler de bu unsurları göz önünde bulundurarak Ramazan’da e-ticaret sitenizi yönetebilir. Hizmet ve servis kalitenizi artırarak sadık müşteriler kazanabilirsiniz.

 

Ramazan E-ticaret Sitesi Yönetimi

 

Ramazan Ayında Kampanya Yönetimi Nasıl Yapılır?

 

Kampanya yönetimi bir kampanya kurgusunun yaratılmasından satış sonrası hizmetlere kadar olan tüm süreci kapsamaktadır. Bu nedenle ramazan ayında sadık müşteri kazanmak isteyen her markanın profesyonel kampanya yönetimi yapması gerekmektedir.

 

İlk olarak her markanın iyi kampanya kurguları yaratması gerekir ve bu dönemde markalar en iyi e-ticaret kampanyalarını kullanarak ürün ve hizmetlerini ön plana çıkarmaya çalışır.

 
  • 3 AL 2 Öde
  • 100 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo
  • X Kategorisine Özel %10 İndirim
  • X Kategorisinden Alışveriş Yapana Z Kategorisinde %10 İndirim
  • X Üründen Alana Y Ürününde %10 İndirim
  • Kasa Önü Fırsatları
  • Ödeme Yöntemine Göre Kurgulanan Kampanyalar
  • Müşteriye Özel Kampanyalar
  • Sepette %10 İndirim
 

Gibi kampanya kurguları e-ticaret firmalarının en çok kullandığı kampanya türleridir. Markalar bu kurguları genellikle bir arada kullanarak hem satışlarını hem de ortalama sepet tutarlarını artırmayı hedeflemektedir.

 

Kampanya kurgularını yaratan e-ticaret firmaları bu kampanyaları özel landing pagelerde, mobil uygulamalarında, banner ve slider alanlarında ön plana çıkararak satışlarını artırmayı hedefler. Böylece işletmeler ürün ve hizmetlerini hedef kitlelerinde yer alan kişilere daha kolay bir şekilde ulaştırarak daha fazla satış yapma imkânı yakalar.

 

İlgili İçerik; En iyi E-Ticaret Kampanyaları

 

Ramazan E-ticaret Sitesi Kampanya Yönetimi

 

Ramazan Ayında Kargo ve Teslimat Yönetimine Önem Verin

 

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin ramazan ayında satışlarını artırabilmesi ve sadık müşteriler kazanabilmesi için kargo ve teslimat yönetimini de iyi bir şekilde planlaması gerekir. Çünkü e-ticaret sitelerinden alışveriş yapan tüketiciler satın aldığı ürünlere hızlı bir şekilde ulaşmak ister. Özellikle bu dönem Ramazan Bayramı olduğunda ise bu isteğin atış gösterdiğini söylemek mümkündür.

 

Bu noktada e-ticaret firmalarının kargo yönetimini profesyonel bir şekilde yapabilmesi için önem vermesi gereken belirli noktalar bulunur.

 
  • İlk olarak çalışacağınız kargo firması ile iletişime geçin ve Ramazan Ayı’nda kargo teslimat süreçlerinde ve adresten alım sürecinde olabilecek değişiklikler hakkında bilgi alın.
  • Depo ve ürün paketleme sürecinde problem yaşamamak için depo personelleriniz ile iletişime geçin ve bu dönemde oluşabilecek yoğunluk hakkında onları bilgilendirin.
  • Kargo süreçlerinin nasıl yönetildiğine dair bilgiyi müşterileriniz ile paylaşın. Bu noktada birçok e-ticaret firmasının yaptığı çalışmalardan birisi olan Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı gibi önemli bir süreçte kargoda yaşanabilecek yoğunluk ile ilgili mesaj ve bildirim göndermekten sakınmayın.
  • E-ticaret sitenizin ana sayfası ve ürün sayfalarında ‘’ Anında Teslimat, Aynı Gün Kargo, 1-2 İş Günü İçinde Teslimat’’ gibi kargo etiketlerini kullanmaktan kaçınmayın.
  • E-ticaret sitenizden ramazan ayı alışverişi yapan kişilere kargonuz hazırlanıyor, siparişiniz kargo firmasına teslim edildi gibi bildirimler gönderin.
 

Bu tür çalışmalara önem vererek sizler de e-ticaret firmanızdan Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı Alışverişi yapan kişilere siparişleri hakkında bilgiler verebilir ve böylece markanızın müşteri memnuniyetini artırabilirsiniz.

 

Ramazan E-ticaret Sitesi Kargo ve Teslimat Yönetimi

 

Ramazan Ayında Müşteri İlişkileri Yönetimi

 

Ramazan Ayı e-ticaret siteleri için sadık müşteriler kazanabilecek bir kampanya dönemidir. Bu dönemde markalar ürün ve hizmet kalitelerini artırarak potansiyel müşterilerine ulaşabilmekte ve mevcut müşterileri için de marka aidiyeti yaratabilmektedir. Ramazan ayında profesyonel müşteri ilişkileri yapmak isteyen e-ticaret firmalarının belirli noktalar önem vererek hareket etmesi gerekir.

 
  • Ramazan ayı kampanyaları düzenleyen markaların ilk olarak müşteri memnuniyetini artırabilmek için profesyonel kampanya kurguları yaratması önemlidir.
  • Bu dönemde düzenlenecek kampanya kurguları planlanırken e-ticaret firmalarının ürün fiyatlarını belirlerken müşteri dostu fiyatlar belirlemesi gerekir.
  • Hedef kitleye en uygun ürünlerin kampanyalara dahil etmesi müşterilerin memnuniyetini artıracaktır.
  • Sipariş yönetiminin profesyonel bir şekilde yapılması e-ticaret firmanızın güvenilirliğini mevcut ve potansiyel müşterilerinize gösterecektir.
  • Sipariş yönetiminin yanı sıra kargo yönetimini de hızlı bir şekilde yapmanız müşterilerinizin satın aldıkları ürünlere hızlıca ulaşmasını sağlayacak ve bu da markaya olan güvenlerini artıracaktır.
  • Müşteriye özel kampanyalar düzenlemek ve hediye çekleri vermek e-ticaret firmanızın Ramazan Ayı Kampanyalarında satışlarını artırmaya ve müşteri memnuniyetini sağlamaya yardımcı olacaktır.
 

Sizler de Ramazan Ayında müşteri memnuniyeti kazanmak istiyorsanız bu çalışmalara önem verebilirsiniz. Böylece müşterilerinizi memnun edebilir ve sadık müşteriler kazanabilirsiniz.

 

Ramazan E-ticaret Sitesi Müşteri İlişkileri Yönetimi

 

Ramazan’da Satışları Artıracak Pazarlama Stratejileri

 

E-ticaret firmaları her ne kadar Ramazan ayına özel kampanyalar düzenlese de hedef kitlelerine ulaşmadıkları takdirde satışların artış göstermeyeceği bilinmektedir. Bu nedenle markalar Ramazan’da satış artırmak için hem offline hem de online pazarlama çalışmaları yapmaktadır. E-ticaret siteleri kişilerin online platformlardan alışveriş yapmasına olanak sağladığı için Ramazan Ayı Kampanyalarını ön plana çıkarmak isteyen markalar bu noktada dijital pazarlamaya yönelmektedir.

 
  • Google ADS Reklamları
  • SEO Çalışmaları
  • Sosyal Medya Pazarlaması
  • Influencer Marketing
 

Gibi dijital pazarlama yöntemleri bu dönemde ürün ve hizmet satışlarını artırmak isteyen e-ticaret sitelerinin en çok tercih ettiği dijital pazarlama yöntemleridir. Gelin şimdi hep beraber bunlara detaylı bir şekilde göz atalım.

 

Ramazan Ayı İçin Google Reklamları

 

Ramazan ayında e-ticaret satışlarını artırmak isteyen markaların yapacağı çalışmalardan birisi Google ADS reklamı vermektir. Günümüzde internetten alışveriş yapan birçok kişi satın alacağı ürün ve hizmetleri e-ticaret siteleri üzerinden aramayı tercih etmektedir. Bu noktada markalar ürün ve hizmetlerini Google’da ön plana çıkarmak için ücretli reklamları kullanmayı tercih eder.

 

Genellikle markalar ücretli reklamlar verirken ramazan ayı kampanyaları, ramazan indirimleri gibi kampanya kelimelerinin yanı sıra sattıkları ürünlere yönelik de ücretli reklamlar verir.

 

Ramazan Ayı Pazarlama Stratejileri

 

SEO Çalışmaları

 

Ramazan ayında e-ticaret sitenizin satışlarını etkileyecek çalışmalardan birisi de seo çalışmalarıdır. E-ticaret sitelerini Google’da ön plana çıkarmak ve hedef kitlesine ulaşmak isteyen markalar genellikle organik bir şekilde trafik elde edebileceği seo çalışmalarına önem verir.

 
  • Ramazan
  • Ramazan ayı
  • Ramazan Bayramı
 

Gibi dini bayramla ilgili arama sorgularının yanı sıra markalar ramazan ayı kampanyaları, ramazan indirimleri, güllaç, hurma vb. hem kampanya hem de ürünler için seo çalışmaları yapar. Böylece Google’da organik sırlamalar elde eden e-ticaret firmaları satışlarını kolayca artırma fırsatı yakalar.

 

Ramazan Ayı Pazarlama Stratejileri SEO

 

Sosyal Medya Pazarlaması

 

Ramazan’da Satışları Artıracak Pazarlama Stratejileri arasında yer alan sosyal medya pazarlaması genellikle markaların hedef kitlesinde yer alan kişilere göre şekillenir. Bazı markaların hedef kitlesi Instagramdayken bazılarınınki ise Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında zaman geçirir.

 

Markalar hedef kitlelerini analiz ettikten ve hedef kitlesinde yer alan kişilerin hangi platformlarda zaman geçirdiğini tespit ettikten sonra hem ramazan ayı kampanyalarına hem de Ramazan Bayramı indirimlerine yönelik iletişimleri ilgili sosyal medya platformundan yürütmeye özen gösterir.

 

Böylece e-ticaret firmaları ramazan ayında satışını yaptıkları ürün ve hizmetleri hedef kitlesinde yer alan kişilere ulaştırarak satışlarını artırma fırsatı yakalar.

 

Ramazan Ayı Pazarlama Stratejileri Sosyal Medya

 

Influencer Marketing

 

Son dönemlerin en popüler dijital pazarlama stratejilerinden birisi olan Influencer Marketing de e-ticaret firmanızın ramazan ayında satışlarını artırmak için kullanabileceğiniz bir dijital pazarlama yöntemidir.

 

Genellikle markalar ramazan ayında satışını yaptığı ürünleri ön plana çıkarmak için reklam ve tanıtım çalışmaları yapacakları sosyal medya platformlarında ünlü ve çok takipçisi olan kişiler ile çalışarak ürün, hizmet ve kampanyalarını tanıtır. Influencerların hedef kitlesi hem çok geniş olduğu için hem de hedef kitle çalışılan Influencer’a güven duyduğu için bu dijital pazarlama yöntemini kullanan markalar satışlarını artırma fırsatı yakalar.

 

İlgili İçerik; E-Ticarette Satış Taktikleri

 

Ramazan Ayı Pazarlama Stratejileri Influencer Marketing

 

Ticimax ile Ramazan Ayına Hazırlanın

 

Ramazan ayı başlamadan önce e-ticarete atılmak istiyorsanız sizler de Ticimax’ı tercih edin. Ticimax içinde yer alan modül ve özellikleri kullanarak profesyonel bir e-ticaret sitesi kurun ve yaratacağınız kampanyalar ile satışlarınızı artırma fırsatı yakalayın.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax